Bettingsider

Blogg

På OddsNet skal du finne det beste innen odds og tips i Norge. Vi ønsker å være et samlingssted for oddsspillere, der våre danske og svenske venner selvsagt også er hjertelig velkommen.

Hos oss kan du nyte godt av tips, samt diskusjoner på alt fra fotball, trav, tennis, NBA og ellers alt som kan krype og gå fra sportens verden. Så lenge det finnes odds hos bookmakerne, hører det hjemme hos oss.

I vår nye blogg-seksjon finner du til enhver tid aktuelle nyheter, ulike artikler og annen viktig informasjon.

Hva finner du i bloggseksjonen vår?

Vi kommer fortløpende til å poste artikler i forkant av store sportsbegivenheter. Det kan for eksempel være EM eller VM i fotball, Olympiske Leker, Grand Slam turneringer (tennis), Major-turneringer (golf), Tour de France, VM i ishockey, Champions League, VM i dart, VM i snooker og mye annet.

De største begivenhetene fanger alltid ekstra interesse hos oddsspillere, og i den anledning skal du finne det meste du lurer på her på OddsNet.

I disse artiklene finner du blant annet oversikt over odds og gode tilbud fra våre bookmakere. De kan også inneholde informasjon om deltakere, favoritter, outsidere, historikk og andre relevante opplysninger knyttet opp mot den aktuelle begivenheten.

Vår målsetting og grunntanke er at du som bruker skal finne nytteverdi, og gjerne føle at OddsNet hjelper deg i kampen for å bli en bedre oddsspiller. I den anledning er innhenting av informasjon svært viktig. Nettopp derfor bør vår blogg-seksjon være et must i hverdagen, og et sted du jevnlig besøker for å holde deg oppdatert.

Vår populære konkurranse, «OddsNet-ligaen», gjør comeback i 2024. Dette er en tipsekonkurranse der du møter andre oddsspillere til duell, og kjemper om store pengepremier. Prestisjen mellom deltakerne er til å ta og føle på, og en slik konkurranse øker også spenningen rundt et oddsspill.

Viktige nyheter, oppdateringer eller informasjon rundt OddsNet-ligaen vil derfor også kunne postes i vår blogg-seksjon.

I tillegg vil det være mulig å finne ulike guider, som vil fungere som et hjelpemiddel for våre brukere. Alt fra hvordan man poster tips på OddsNet, hvordan man kan bli en bedre oddsspiller, forklaring av ulike begreper som du ofte støter på som oddsspiller og mye annet oddsrelatert.

Målsettingen med blogg-seksjonen er å hele tiden være «aktuell». OddsNet ønsker derfor å være på tå hev, og strekke oss langt for å holde deg oppdatert. Vår bransje er i kontinuerlig utvikling, og via OddsNet ønsker vi å skape nye oddsspillere, men også ta vare på de «gamle».