Bettingsider

Australian Open 2024 odds

Australian Open står igjen for døren. Den første av 4 Grand Slam turneringer er alltid et høydepunkt når kalenderen viser januar. Vi får 14 dager med tennis i verdensklasse, og som oddsspillere kan vi fråtse oss i gode tilbud underveis.

Djokovic og Swiatek – de største favorittene!

Ikke overraskende er Novak Djokovic den største favoritten på herresiden, mens Iga Swiatek må tillate seg å få det største favoritt-stempelet på kvinnesiden. Det skal dog bli spennende å se om spillere som Alcaraz, Sinner og Mevedev – eller kanskje noen andre – klarer å hindre Djokovic i å ta sin 25 Grand Slam tittel.

Kvinnesiden pleier å være langt mer åpen, men personlig tror jeg Coco Gauff er en klar vinnerkandidat dersom man skal gå utenom nevnte Swiatek.

Vi velger hovedfokus på herrespillerne i denne forhåndsomtalen, og kommer til å analysere de vi anser for å ha en viss mulighet til å gå helt til topps.

Beste odds på vinneren Australian Open – Herrer

Bookmakerne i Norge tilbyr følgende odds på Australian Open 2024:

Vinnerodds Bankonbet Librabet Wazamba
Novak Djokovic 2.05 2.00 2.05
Carlos Alcaraz 4.33 4.25 4.33
Jannik Sinner 6.50 7.00 6.50
Daniil Medvedev 25.00 26.00 25.00
Alexander Zverev 27.00 27.00 28.00
Holger Rune 28.00 30.00 29.00
Ben Shelton 32.00 33.00 33.00
Stefanos Tsitsipas 37.00 38.00 40.00
Alex De Minaur 44.00 43.00 44.00

Favoritter

 • Novak Djokovic
 • Carlos Alcaraz
 • Danii Medvedev
 • Jannik Sinner

Outsidere

 • Alexander Zverev
 • Holger Rune
 • Andrey Rublev
 • Stefanos Tsitsipas

Verdt å nevne

 • Alex de Minaur
 • Grigor Dimitrov

Langskudd

 • Ben Shelton
 • Taylor Harry Fritz
 • Casper Ruud?

De siste finalene i Australian Open – Herrer

 • 2023: Djokovic – Tsitsipas: 63 76 76
 • 2022: Nadal – Medvedev: 26 67 64 64 75
 • 2021: Djokovic  – Medvedev: 75 62 62
 • 2020: Djokovic – Thiem: 64 46 26 63 64
 • 2019: Djokovic – Nadal: 63 62 63

Evigunge Djokovic er fortsatt mannen å slå

36-årige Novak Djokovic nekter å la seg stoppe. Serberen som nesten ikke er skadet, følger et svært strengt treningsregime. Men også i forhold til kosthold og diett er han ekstrem til fingerspissene, og han overlater ingenting til tilfeldighetene. Så lenge han fortsatt er konkurransedyktig og slår de «nye» stjernene, kommer han ikke til å gi seg med det første. Unngår han alvorlige skader, tror jeg han vinner på aller øverste nivå i minst 2-3 år til.

Djokovic var i samtlige Grand Slam-finaler i 2023, og han vant 3 av de 4 finalene. Totalt har han nå 24 Grand Slam titler. Han innkasserte også sin 7 tittel i ATP-sluttspillet. Begge deler er selvsagt flest i historien på ATP-nivå.

I mine øyne blir Djokovic mannen å slå i samtlige Slams også i 2024. Og aller først ut er altså Australian Open som han har vunnet vanvittige 10x tidligere, senest i fjor da han slo Tsitsipas i finalen. Faktisk har han vunnet turneringen 4x på rad om man ser bort fra 2022 – da var serberen utestengt fra turneringen (nektet å ta Corona-vaksine).

Det blir spennende å se om spillere som Alcaraz og Sinner fortsetter å ta steg. Førstnevnte slo Djokovic i fjorårets Wimbledon-finale, og er den som følger nærmest på odds-oversikten.

Jannik Sinner slo serberen i 2 av 3 oppgjør så sent som i november, og må også regnes som en vinnerkandidat. Så har man Medvedev som aldri kan avskrives. Han går ofte litt under radaren, men får han frem sitt toppnivå kan han slå alle.

Disse 4 er oddsmessig de største favorittene, og det er vanskelig å være veldig uenig. I best av 5-setts format viser det seg nemlig gang på gang at det nesten er umulig for en outsider eller underdog å gå helt til topps. Vår egen Casper Ruud har vært i 3 finaler de to siste årene, men han har ganske enkelt vært sjanseløs i alle finalene.

Går man helt tilbake til 2003, har «de 3 store» (Djokovic, Nadal, Federer) vunnet 66 av de 81 siste Slam-turneringene. Tar man med Murray og Wawrinka sine 6 titler totalt, er kun 9 Slams vunnet av andre spillere på de siste 20 årene.

Sånn sett har mannlig tennis vært veldig forutsigbart der få spillere har realistiske vinnermuligheter når man kommer til Grand Slam. Herretennisen er imidlertid inne i et generasjonsskifte, og på papiret finnes det nå flere vinnerkandidater enn på svært lenge.

Uansett hvor kjedelig det er, så blir imidlertid Djokovic den største favoritten. Oddsmessig er det selvsagt ikke særlig spenstig, så vi ser heller på de nærmeste utfordrerne hans;

Carlos Alcaraz slo vår egen Casper Ruud i US Open-finalen i 2022. Han fulgte opp og slo Djokovic i fjorårets Wimbledon-finale, og det uten å ha særlig balast fra gresstennis. En vanvittig imponerende forestilling, men resten av året vant han ikke flere titler.

Alcaraz besitter basisferdigheter verden trolig aldri har sett, alderen hans tatt i betraktning. Evnen til å sette tempo på ballen, og timingen hans i fotarbeidet er tidvis av en annen verden. Av «the upcoming stars» mener jeg Alcaraz blir spilleren å slå, og 10 år frem i tid vil spanjolen trolig ha et dusin Grand Slam titler på peishylla. Mye kan selvsagt endre seg, men SÅ GOD er han faktisk.

Danii Medvedev har vært i toppen en stund nå. Mange husker at han pulveriserte Djokovic og vant 3-0 i sett i US Open finalen i 2020. Men Medvedev har faktisk ikke klart å vinne flere Slams etter dette. Totalt har han vært tapende finalist hele 4x, men det viser samtidig hvorfor russeren MÅ regnes blant de største utfordrerne til Djokovic.

I Australian Open var Medvedev i finalen både i 2021 (tapte for Djokovic) og 2022 (tapte mot Nadal), mens han gikk på hue og ræva ut for Korda allerede i 3.runde i 2023.

Når han sitt toppnivå er Medvedev kapabel til å nå finalen. Minst en semifinale..

Jannik Sinner er en personlig favoritt. Italieneren er uredd som få, og bare gyver løs offensivt – uansett motstander. Selvsagt blir risikoen deretter, men samtidig tror jeg det er hva som må til om han skal kunne slå spillere som Djokovic og Alcaraz.

Man kan da også si at Sinner har knekt koden for å slå begge de nevnte spillerne. Han har 4-4 H2H mot Alcaraz (1-1 i Slams) og 2-5 mot Djokovic (0-2 i Slams). Sinner slo også Medvedev i 3 strake oppgjør i 2023 (de møttes i 4 finaler), så Jannik Sinner kan slå ALLE på en maks dag.

Av outsiderne må Alexander Zverev nevnes. Han har vunnet både OL og ATP-sluttspillet (2x), men mangler en Grand Slam tittel. Han var tapende finalist i US Open (2020), og har ellers vært i semifinale hele 5x.

I enkeltkamper kan han bety trøbbel for hvem som helst, men over 2 uker pleier han å svinge en del i prestasjonene. Når en spiller har vunnet så mye, vært i toppen i så mange år, MEN mangler en Grand Slam tittel – da kan det fort bli en liten mental sperre når og hvis målsnøret nærmer seg.

I Australian Open har han dessuten lite å vise til. Semifinale i 2020, og kvartfinale året etter er de eneste gangene han har avansert forbi 4.runde, og i fjorårets utgave forsvant han ut allerede i 2.runde mot en lucky looser (Mhoh).

Zverev har en blytung serve, og tunge grunnslag med suveren lengde. Han MÅ spille opp mot sitt aller ypperste, men gjør han det og når maksnivået i uke 2 – ja, da kan Zverev endelig vinne en Grand Slam.

Han spilte virkelig verdensklasse-tennis mot Nadal i semien av French Open i 2022. Uten det alvorlige overtråkket kunne han faktisk vunnet både kampen og tittelen. Poenget er at Zverev viste hvor god han er når han spiller sin aller beste tennis, noe også OL-triumfen bekreftet.

Så er spørsmålet om Zverev endelig er tilbake til dette nivået, etter det nevnte overtråkket som virkelig satte ham tilbake.

Andrey Rublev besitter et vanvittig toppnivå, og russeren har en offensiv få andre matcher. Han har dog svak statistikk mot de aller beste spillerne, spesielt når det virkelig gjelder. Rublev har faktisk aldri vært forbi en kvartfinale (9 stk) i Grand Slam, mens historikken i Australian Open viser kvartfinale i 2021 og 2023 som best (tapte 0-3 for Djokovic i fjor).

Rublev må alltid regnes blant mulige vinnere, men personlig mener jeg han faller litt gjennom i en best av 5-setts format når det virkelig drar seg til. Han er ganske forutsigbar i stilen, og i toppmatchene mangler han ofte en plan B og evnen til å justere spillet hvis han havner bakpå.

Holger Rune er for mange mest kjent for å fremstå som en umoden og sutrete drittunge, og kampen mot Casper Ruud i French Open 2022 fikk virkelig frem en negativ side i Rune. Men, dansken har tatt store steg og virker stadig mer moden i topplokket.

Jeg har også trua på at Boris Becker kan bidra med mye positivt, og håper de får til et fungerende samarbeid som utvikler Holger Rune ytterligere på veien mot toppen.

Holger Rune har allerede slått toppspillere som Djokovic (2x), Alcaraz og Sinner (2x), og spesielt hans defensive spill er i absolutte verdensklasse.

Hvis Holger Rune har dagen, og setter opp en levende vegg defensivt, samtidig som han spiller tålmodig og med lav feilprosent offensivt. Ja, da MÅ Rune faktisk regnes som en vinnerkandidat. Hans stoppballer er en åpenbaring, og evnen til å variere fra grunnlinjen holder et høyt nivå. Han er rett og slett seig fra grunnlinjen, og svært vanskelig å spille ut. Ikke minst evner han også å slå kontra fra defensiven.

Summa sumarum, så vinner nok dansken en Grand Slam før eller siden, men personlig setter jeg ham i «outsider»-gruppa da jeg fortsatt ikke tror han er helt klar for å gå til topps i en Slam.

Holger Rune tapte for øvrig en thriller av en 5-setter mot Rublev i fjorårets 4.runde (9-11 i avgjørende tiebreak). Jeg tror dansken fort står i en kvartfinale (minst) i årets utgave, selvsagt avhengig av trekningen og motstandere underveis.

Stefanos Tsitsipas må på blokka blant de største favorittene. Spesielt i Australian Open har han en kruttsterk historikk. Han var tapende finalist mot Djokovic i 2023, og han var i 3 semifinaler på 4 år før det.

Men, og i min bok er det et stort MEN med Tsitsipas. Grekeren falt voldsomt i kvalitet utover i fjorårssesongen, og mange setter det i sammenheng med forholdet til Paula Badosa. De fremstår som rene turtelduene, men spørsmålet er om kjærligheten en stund tok altfor mye oppmerksomhet bort fra tennisbanen. La oss håpe de begge klarer å finne rett balanse mellom kjærligheten og tennisen, da de begge er potensielle Slam-vinnere.

Dersom Tsitsipas klarer å gjenvinne sulten, og ikke minst fokuset som skal til, så fortjener han en plass i outsider-gruppen. Personlig tror jeg turneringen kommer litt for tidlig for ham etter det sviktende spillet han viste utover fjoråret. Det skal dog bli spennende å følge utviklingen utover i sesongen, men jeg blir overrasket om vi ser han forbi en kvartfinale i årets turnering.

Ikke minst må det nevnes at han har 9 strake tap mot Novak Djokovic. Skal Tsitsipas gå helt til topps, er sjansen stor for at han møter serberen på veien.

Alex de Minaur er verdt å nevne. Personlig ble han en favoritt etter at mitt store idol, Lleyton Hewitt, ga seg. Landsmannen de Minaur besitter mange av de samme egenskapene, men som Hewitt blir han ofte for veik i duellene. En litt bedre serve, samt mer tyngde fra grunnlinjen og de Minaur hadde befunnet seg i favoritt-gruppen, eller som en av outsiderne det virkelig er verdt å nevne.

Jeg tror dog det skal mye til for at Alex løfter trofeet. I enkeltkamper kan han slå alle, men i dette formatet og eventuelt 5 sett mot de aller beste tror jeg han faller gjennom.

de Minaur slo nettopp Djokovic 64 64 i United Cup, og han slo også både Zverev og Fritz. Det vitner om at de Minaur har fått en perfekt oppladning, der selvtilliten nok er sky high akkurat nå.

Likevel, jeg har liten tro på at han går hele veien. Trolig er kvartfinale maksimal uttelling slik jeg ser det. Han har da heller ingen god historikk å vise til fra Australian Open. 4.runde i både 2022 og 2023, men det er liksom nivået han ligger på. Mulig han perser med kvartfinale, men når han lenger blir jeg svært overrasket – dog i positiv forstand.

Grigor Dimitrov er en veteran på ATP-touren. Han ble lenge sett på som en ny Federer og ble vel også kalt «Federer-light», men han har aldri klart å leve opp til forventningene.

Bulgareren var i semifinalen av Wimbledon så langt tilbake som 2014, og han var også i semien «her» i Australian Open i 2017, samt i US Open i 2019. De siste årene er dog en kvartfinale fra Australian Open (2021) hans beste resultat, så jeg føler ikke han er helt oppe i outsider-gruppen.

Men, når det er sagt. Dimitrov hadde en forrykende høstsesong i fjor og spilte sin beste tennis på mange år. Finale i Paris Masters mot Djokovic, samt et par semifinaler var fasiten. Så fulgte han opp med turneringsseier og sin første ATP-tittel siden 2017, når han nettopp tok hjem tittelen i Brisbane-turneringen (slo Holger Rune 2-0 i finalen).

Så dersom man ser på formkurve og utvikling må Dimitrov faktisk nevnes. Igjen, det er svært få spillere som er i stand til å vinne en Grand Slam og jeg tviler STERKT på om Dimitrov setter et lite sjokk i tennis-verdenen, men man skal aldri si aldri. Han har i hvert fall erfaringen som skal til..

Vi avslutter omtalen med spillere som, i hvert fall i enkeltkamper, kan skape furore. Den første spilleren jeg tenker på i den sammenheng er Ben Shelton.

Amerikaneren kom som et skudd I fjor og gikk helt til semifinalen i US Open. Han var også i kvartfinalen i Australian Open. Han tok også sin første, og hittil eneste, ATP-tittel i Tokyo i midten av oktober.

Så hvorfor nevnes han kun som et «langskudd» til tittelen? Jo, fordi Shelton fortsatt spiller hodeløs tennis til tider. Han skal ha for at han er uredd og går rett i strupen uansett motstander, MEN mot de aller, aller beste har han fortsatt MYE utviklingspotensial. Vi så det senest mot Djokovic i semien av US Open i fjor. Shelton var totalt sjanseløs, og måtte spille med for stor risiko for å korte ned poengene. Hvis ikke var han veldig enkelt en smågutt i forhold til Djokovic.

Semifinale var en enorm prestasjon, ikke misforstå, MEN ser man bak resultatene var han maksimalt heldig med trekningen. 10-seddete Tiafoe var den høyest rangerte spilleren han møtte før Djokovic.

Shelton har en vanvittig 1.serve. Hastigheten ligger tidvis opp mot 240 km/t på underlaget, og han får mye gratis i egne servegames. Likevel mener jeg han også der har en del å gå på. Da tenker jeg først og fremst på variasjonen hans i serven. De mest eminente returspillerne i verden leser serven hans litt for enkelt.

Shelton kan fort stå i en kvartfinale som i fjor, men jeg tror han fortsatt trenger 1-2 år på å utvikle spillet sitt enda mer.

Taylor Harry Fritz bør også nevnes, i det minste i «langskudd»-gruppen. Amerikaneren har vunnet 6 ATP-titler de to siste sesongene. Han har utviklet spillet sitt enormt disse årene, der spesielt backhanden har tatt syvmilssted. Serve og forehand har liksom alltid vært på plass, men han har virkelig tatt tak i fasene av spillet som tidligere var en hemsko for ham. Også returspillet har gått i riktig retning de par siste sesongene.

Jeg klarer likevel ikke å se for meg at Fritz noen gang vinner en tittel på aller øverste nivå – nemlig en Grand Slam. Siden 2019 har Fritz henholdsvis 3.runde, 3.runde, 3.runde, 4.runde og 2.runde å vise til. Kun to ganger har han stått i en kvartfinale (Wimbledon 2022 og US Open 2023). Nettopp en kvartfinale er maks slik jeg ser det, men jeg blir faktisk overrasket om han går så langt også. 3. eller 4.runde slik som tidligere er nok mer realistisk for Fritz som ikke trives nevneverdig down under.

Casper Ruud må nevnes i en slik omtale. Nordmannen har sjokkert en hel tennisverden med 3 Grand Slam finaler og en ATP-sluttspill finale de siste 2 sesongene. Uansett faktorer som har spilt inn, slike prestasjoner er ikke tilfeldige. Casper nyter godt av å kunne gå litt under radaren, men å tro på nok en Slam-finale blir nesten som å tro på julenissen.

Argumentet for det er utviklingen hans. Ruud hadde en svak fjorårssesong, og klarte overhodet ikke å følge opp 2022-sesongen. Det blir kanskje flåsete å si når han nok en gang sto i French Open-finalen, men bortsett fra det pluss en ATP-tittel (250) i Estoril var det lite å vise til.

Faktisk ble Ruud slått ut allerede i 2.runde i samtlige Grand Slam turneringer foruten French Open. Tar man siste del av sesongen som utgangspunkt burde ikke Casper Ruud engang nevnes, og personlig mener jeg han må gjøre noe med trenerteamet.

Motstanderne har plukket han i stykker, og Ruud har ikke lenger noen våpen å komme med. Han har for liten variasjon, er svak på justeringer underveis i kampene der mangelen på en plan B ofte er svært tydelig.

Selv forehanden var bare en skygge av seg selv i fjor, så drastiske endringer må til dersom Casper igjen skal bli en topp 5-spiller. Ikke minst dersom man skal få gleden av Casper i flere Grand Slam-finaler.

Casper Ruud har uansett skaffet seg et navn i toppen av tennisverdenen, så en internasjonal trener med ordentlig tynge burde absolutt være mulig å få inn. Jeg er dog, dessverre, svak i troen på at det kommer til å skje.

Jeg blir svært overrasket om vinneren ikke finnes blant de navnene som nå er gått gjennom. Så vil man selvsagt få noen runs fra spilleren som går litt under radaren, og som finner frem sin beste tennis underveis. Men ingen av dem kommer til å ta hjem tittelen.

Beste odds på vinneren Australian Open – Kvinner

De norske bettingsider tilbyder følgende odds på Australian Open 2024 – Kvinner:

Vinnerodds Bankonbet Librabet Wazamba
Iga Swiatek 3.50 3.33 3.40
Aryna Sabalenka 5.85 5.90 6.00
Elena Rybakina 6.50 6.00 6.25
Cori Cauff 6.00 6.00 5.75
Jessiva Pegula 32.00 33.00 30.00
Qinwen Zheng 30.00 35.00 32.00
Maria Sakkari 38.00 40.00 37.00
Mirra Andreeva 50.00 45.00 48.00
Ons Jabeur 40.00 35.00 45.00
Jelena Ostapenko 35.00 35.00 38.00

Favoritter

 • Iga Swiatek
 • Coco Gauff

Outsidere

 • Aryna Sabalenka
 • Elena Rybakina
 • Elina Svitolina (høy vinnerodds)

Verdt å nevne

 • Jessica Pegula
 • Marketa Vondrousova
 • Qinwen Zheng
 • Ons Jabeur

Langskudd

 • Naomi Osaka
 • Mirra Andreeva
 • Maria Sakkari
 • Victoria Azarenka
 • Barbora Krejcikova

De siste finalene i Australien Open – Kvinner

 • 2023: Sabalenka – Rybakina: 46 63 64
 • 2022: Barty – Collins: 63 76
 • 2021: Osaka – Brady: 64 63
 • 2020: Kenin – Muguruza: 46 62 62
 • 2019: Osaka – Kvitova: 76 57 64

På kvinnesiden er alle enige om at Iga Swiatek igjen fortjener det største favoritt-stempelet. Nærmest følger Aryna Sabalenka og Elena Rybakina, med Coco Gauff hakk i hjel.

Bak disse fire er det et kjempesprang på oddsen, noe jeg selv forstår godt. Personlig har jeg dog to klare favoritter, og foruten Swiatek har jeg Coco Gauff som den store utfordreren.

Jeg mener Gauff tok så store steg i fjor, at hun burde ha lavere odds enn både Sabalenka og Rybakina. Hun har vært et unikt talent i mange sesonger, og hun har brukt de siste sesongene ekstremt bra. Seieren i US Open i fjor var bare starten på hva vi har i vente fra den amerikanske ungjenta som fortsatt kun er 19 år (blir 20 i mars).

«Totalpakka» hennes er nå verdensklasse, og jeg tror hun vinner flere Slams de neste årene. Hun begynte da også inneværende sesong der hun slapp i den forrige, nemlig med storspill.

Gauff tok hjem tittelen i Auckland, og skaffet seg en perfekt oppladning til Australian Open.

Sabalenka har en enorm offensiv som kanskje overgår samtlige av de andre på touren. Den er så god at offensiven alene er i stand til å sikre henne de største titlene, men jeg mener likevel hun har mye å gå på før hun kan kalles komplett. En spiler som Barty, for de som husker henne, hadde plukket Sabalenka i stykker. Heldigvis for Sabalenka la hu opp tidlig J

Aryna vant Australian Open I fjor, og hun var i finalen av US Open, samt i semifinalen både i French Open og Wimbledon. Ikke overraskende er hun nr.2 på rankingen, men i en matchup mot Swiatek eller Gauff tror jeg hun kommer til kort slik jeg måler dem opp mot hverandre per nå.

Sabalenka slo Elena Rybakina i fjorårets finale i Australian Open. Nettopp Rybakina må også nevnes som en tittel-kandidat. Hun er rett og slett bunnsolid i de fleste faser av spillet, der spesielt serven holder verdensklasse.

Seier i Wimbledon I 2022 og altså finale «her» i fjor har befestet posisjonen til Rybakina som en av verdens desidert beste spillere.

Swiatek og Gauff er som sagt de største favorittene i min bok, mens Sabalenka følger hakk i hjel. Jeg blir overrasket om noen andre enn de tar hjem tittelen.

Rybakina er nevnt, men for meg blir hun kun en outsider i år. Bak disse er det som sagt et kjempesprang på oddsen, men jeg blir personlig spent på å se Naomi Osaka som har gjort comeback. Turneringen kommer nok litt for tidlig til å kunne vinne, men Osaka drar fordel av å kunne slå nedenfra og alle veit hvor bra toppnivået hennes er..

Ellers har man Marketa Vondrousova som overraskende vant Wimbledon i gjor, samt Jessica Pegula som er i stadig utvikling og tok hjem 3 WTA-titler i 2023. Hun har også 3 strake kvartfinaler i Australian Open. Kanskje tar hun ytterligere et steg i år?

Ons Jabeur kan slå alle på en maks dag, MEN hun er så fryktelig ustabil og svinger enormt i prestasjonene.

Qinwen Zheng viser enorm utvikling og kan overraske stort. Ikke bli overrasket om hun står i minst kvartfinale..

Av de med høyest odds og som jeg mener MÅ nevnes, finner vi Elina Svitolina til hele 41 i vinnerodds.

I mine øyne er det altfor HØY odds på en så god spiller. Svitolina kom tilbake etter fødselspermisjon i april i fjor og spilte meget god tennis. Tittel i Strasbourg og semifinale i Wimbledon var høydepunktene, og hun startet nettopp inneværende sesong med å presse Gauff til 3.sett i finalen i Auckland.

Svitolina kan på en maksdag hamle opp med hvem som helst, og oddsen er alene grunn nok til å sette et lite vinnerspill.

Naomi Osaka har vært ute siden oktober 2022. Hun har blitt mamma, men la vel også tennisracketen på hylla. Heldigvis har hun kommet på bedre tanker, og gjør nå comeback.

Osaka har en skjør psyke, men jeg håper hun har vokst ved å ta seg et så langt avbrekk. At hun nå kommer tilbake mer moden enn noen gang. Jeg minner om at Osaka har vunnet 4 Grand Slam titler, der hun vant Australian Open både i 2019 og 2021. Det er nok for mye forlangt å forvente at hun går hele veien igjen, men jeg tror ikke hun hadde gjort comeback uten troen på seg selv.

Det skal derfor bli spennende å se om Osaka finner sitt gamle nivå igjen utover i sesongen. WTA-touren trenger en spiller som Osaka.

Avslutningsvis håper vi mange kaster seg på og slenger ut tips fra Australian Open på våre sider. Jo flere, jo bedre.

Relatert innhold

Author image

Stig Lukas Berg

Skribent og eksperttipser
1144 Innlegg

Jeg har skrevet for OddsNet siden år 2000. I starten leverte jeg stort sett tennistips, og skrev blant annet omfattende forhåndsanalyser til Grand Slam turneringene. Opp gjennom årene har jeg trolig skrevet og postet 4-5.000 oddstips for OddsNet. I tidligere år slet jeg litt med å begrense meg, og tipsene/analysene ble veldig omfattende. Uttrykket: «Å fatte seg i korthet» har ikke alltid trumfet denne herremannen.

Ekspert på: Oddstips Forhåndsanalyser