Norske bettingsider med Skrill [2024]

Skrill er en veldig kjent elektronisk lommebok og betalingsløsning, som i en årrekke har vært et foretrukket valg blant spillere for å overføre penger til og fra bettingsider. Den dårlige nyheten er at Skrill ble gjort utilgjengelig for norske spillere fra og med september 2020.

Denne endringen har gjort livet litt vanskeligere for spillere bosatt i Norge, som nå må benytte seg av alternative betalingsmetoder for å finansiere bettingen.

Denne artikkelen vil likevel ha fokus på Skrill i tilfelle denne betalingsmåten skulle dukke opp igjen for norske spillere i nærmeste fremtid. Dessuten vil vi komme med innsikt i de alternative betalingsmetodene som er tilgjengelige for norske spillere. Det er ingen grunn til å la være med å lese denne artikkelen fra start til slutt.

Beste bettingsider som godtar alternative metoder

10bet
1
10bet

5/5

10bet Omtale
50% opp til €200.
20Bet
2
20Bet

4.4/5

20Bet Omtale
100% opp til 1 000 kr.
BC.Game
3
BC.Game

4.2/5

BC.Game Omtale
Opp til 180% på første innskudd.
Bethard
4
Bethard

4.2/5

Bethard Omtale
100% opp til 1 000 kr.
Betzerk
5
Betzerk

3.8/5

Betzerk Omtale
100% opp til 1 000 kr.
Betway
6
Betway

4.7/5

Betway Omtale
100% opp til 1 000 kr.
Casumo
7
Casumo

4.2/5

Casumo Omtale
Sats 250 kr. og få et gratisspill verdt 500 kr.
Dexterbet
8
Dexterbet

4.4/5

Dexterbet Omtale
100% opp til 1 000 kr.
Highbet
9
Highbet

3.8/5

Highbet Omtale
Spill for €10, få €15.
Joo Sport
10
Joo Sport

5/5

Joo Sport Omtale
Gode odds og bonuser.
Unibet
11
Unibet

4/5

Unibet Omtale
100% opptil 1 000 kr.
Stake
12
Stake

4.4/5

Stake Omtale
200% opp til 10 000 kr.
Sportaza
13
Sportaza

4.4/5

Sportaza Omtale
100% opp til 2 100 kr.

Fungerer Skril på norske bettingsider?

Høsten 2020 kunngjorde selskapet bak Skrill sin beslutning om å trekke seg fra det norske spillmarkedet. Dette resulterte i at tjenesten ble gjort utilgjengelig for norske spillere fra desember samme år. Årsaken til denne plutselige tilbaketrekningen av tjenesten for norske spillere er fortsatt uklar.

Paysafe Group, som eier Skrill, hadde nylig gått gjennom en børsnotering i USA, og det var spekulasjoner om at dette kunne ha påvirket avgjørelsen om å avslutte virksomheten i Norge. Selv om Skrill fremdeles kunne benyttes til andre formål og betalinger på internett, ble transaksjoner til og fra bettingsider av en mystisk årsak avbrutt.

Uansett årsaken bak denne nedstengingen, ble det klart at Skrill etterlot seg mange skuffede spillere i Norge. Skrill hadde vært et populært og allment akseptert alternativ på de fleste bettingsider som rettet seg mot nordmenn.

De hadde opparbeidet seg et solid omdømme takket være lang og tro tjeneste i bransjen, og de hadde oppnådd tillit både hos nye og erfarne brukere.

En av hovedgrunnene til Skrills popularitet var trolig den utmerkede brukervennlighet hvor innskudd og uttak gikk unna lett som bare det. De var også kjent for kundeservicen som gjorde det enkelt for kundene å få hjelp skulle de støte på problemer.

Sikkerhet var en annen avgjørende faktor for mange spillere. E-lommebøker er som de fleste vet kjent for å fjerne behovet for å dele personlige og finansielle opplysninger, noe som gav spillere ekstra trygghet.

Av denne grunn er det mange nordmenn som fortsatt velger å bruke Skrill sine tjenester, bare på alt annet som ikke har noe med pengespill og betting å gjøre.

Hva er fordelene og ulempene med Skrill?

Selv om Skrill for øyeblikket ikke er tilgjengelig for norske spillere, kan det likevel være greit å være klar over fordelene og ulempene i tilfelle Skrill skulle skifte mening en vakker dag og vende tilbake.

Fordeler

 • Sikkerhet: Skrill er svært nøye med sikkerheten til transaksjoner og brukerkontoer. De har blant annet iverksatt avanserte krypterings- og autentiseringsprotokoller for å beskytte personlige og økonomiske opplysninger.
 • Anonymitet: Skrill lar brukere foreta betalinger over internett uten å måtte oppgi personopplysninger. Denne anonymiteten er spesielt attraktiv for de som er bekymret for personvernet når de foretar kjøp eller overfører midler til bettingsider på nett.
 • Hastighet: Transaksjoner med Skrill er kjent for kort behandlingstid og rask overføring av midler til mottakerens konto. Dette er spesielt gunstig for spillere som ønsker umiddelbar tilgang til midlene sine.
 • Global rekkevidde: Den gode tilgjengeligheten i flere land gjør Skrill til en global betalingsløsning. Kundene utnytter dette til å satse på internasjonale spillplattformer eller for å handle over landegrenser.
 • Forhåndsbetalt kort: Skrill tilbyr forhåndsbetalte kort, noe som er nyttig for de som foretrekker denne fleksibiliteten til daglige utgifter og spillaktiviteter.
 • Belønningsprogram: Cashback og andre fordeler er noe Skrill gir til kunder som bruker tjenesten ofte. Slike belønninger gir et ekstra insentiv til å fortsette å bruke Skrill til økonomiske transaksjoner.
 • Støtte for flere valutaer: Skrill støtter flere valutaer, noe som reduserer behovet for valutaveksling i forbindelse med internasjonale transaksjoner.
 • Kundeservice: Skrill tilbyr utmerket kundeservice for å hjelpe brukere med forespørsler og problemer de kan støte på mens de bruker tjenesten.

Ulemper

 • Gebyrer: Selv om Skrill er svært praktisk og brukervennlig, kan enkelte transaksjoner medføre gebyrer, noe som påvirker de totale kostnadene ved å bruke tjenesten. Man må spesielt være oppmerksom på mulige gebyrer i forbindelse med uttak.
 • Valutavekslingsgebyrer: Valutakonvertering ved bruk av Skrill kan innebære tilleggsgebyrer. Brukere bør derfor vurdere om de ekstra kostnadene fører til at det heller vil lønne seg å benytte en alternativ metode.
 • Gebyr for inaktivitet: Skrill kan kreve et inaktivitetsgebyr dersom en konto forblir ubrukt over en gitt periode. For å unngå dette gebyret, må brukere sørge for at det er regelmessig aktivitet på Skrill-kontoen.
 • Begrenset aksept: Selv om Skrill er allment akseptert, finnes det fortsatt enkelte bettingplattformer og selgere som ikke støtter Skrill som betalingsmetode.
 • Verifikasjonsprosess: Skrill krever at brukere gjennomfører en verifiseringsprosess for å få tilgang til alle funksjoner og nyte godt av høyere transaksjonsgrenser. Denne prosessen kan være nokså tidkrevende og mulig forårsake forsinkelser for brukere som er ivrige etter å ta tjenesten i bruk fullt ut.
 • Uttaksgrenser: Skrill kan sette grenser for beløpet brukere kan ta ut fra kontoene sine. Slike grenser kan ha en negativ innvirkning for brukere som regelmessig overfører større summer.
 • Ikke tilgjengelig i enkelte land: Skrills tilgjengelighet er ikke universell, noe norske brukere siden 2020 har fått erfare.

Hvordan sette opp en Skrill-konto og begynne å bette?

Selv om Skrill ikke er tilgjengelig for norske kunder, er det fortsatt en mye brukt e-lommebok rundt om i verden som tilbyr en sømløs prosess for opprettelse av konto. Vi skal nå se på hvor enkelt det er:

Registrer en Skrill-konto

Steg 1: Registreringsprosessen

 • Besøk Skrill-nettstedet og klikk på «Registrer deg»-knappen.
 • Oppgi e-postadressen din og lag et sterkt passord for Skrill-kontoen.
 • Velg bostedsland og kontoens valuta.

Steg 2: Oppgi noen personopplysninger

 • Fyll ut registreringsskjemaet ved å skrive inn personopplysninger som for- og etternavn, fødselsdato og e-postadresse.
 • Velg et sikkerhetsspørsmål og besvar det for ekstra beskyttelse av kontoen.

Steg 3: Bekreftelse av e-postadresse

 • Etter at registreringsskjemaet er fylt ut, vil Skrill sende en bekreftelseslenke til e-postadressen du oppga.
 • Klikk på denne lenken for å bekrefte e-postadressen.

Steg 4: Verifisering av identitet

 • Skrill vil kreve bekreftelse på identitet for kunne benytte visse kontofunksjoner og for å overholde lovpålagte krav.
 • For å bekrefte identiteten må du sende inn skannede kopier av ID-dokumenter, som for eksempel pass eller førerkort.
 • Følg instruksene for opplasting og verifisering av dokumenter.

Steg 5: Overføre midler til Skrill-kontoen

 • Logg inn på Skrill-kontoen.
 • Klikk deg inn på betalingssiden.
 • Velg foretrukket finansieringsmetode og følg instruksene for å overføre midler til Skrill-kontoen.

Steg 6: Støttede finansieringsmetoder

 • Skrill støtter en rekke finansieringsmetoder, som for eksempel bankoverføringer, kredittkort og debetkort samt andre elektroniske lommebøker.
 • Velg finansieringsmetoden som egner seg best for deg.

Steg 7: Bekreft betalingsmåte

 • Visse finansieringsmetoder kan kreve ytterligere verifisering. Du kan for eksempel bli bedt om å oppgi kortopplysninger eller gjennomføre en liten transaksjon for å bekrefte eierskap.

Etter fullføring av disse stegene, vil Skrill-kontoen være klar til bruk for betting og andre økonomiske transaksjoner.

Innskudd med Skrill

Steg 1: Velge en bettingside som støtter Skrill som betalingsmåte

 • Sørg for at bettingsiden du ønsker å benytte deg av støtter Skrill. Dette finner du ut av ved å gå inn på betalingssiden.

Steg 2: Overfør penger til bettingsiden

 • Sørg for at Skrill-kontoen har tilstrekkelige midler til å dekke ønsket innskuddsbeløp. Hvis ikke, vil ikke innskuddet bli godkjent.

Steg 3: Logg inn på spillerkontoen

 • Logg inn på spillerkontoen med brukernavn og passord.

Steg 4: Naviger til innskuddssiden

 • Når du er innlogget, går du til bettingsidens betalingsside.

Steg 5: Velg Skrill som betalingsmåte

 • Fra betalingssiden velger du Skrill som foretrukket betalingsmetode. Deretter vil du bli bedt om å oppgi innskuddsbeløpet.

Steg 6: Oppgi ønsket innskuddsbeløp

 • Skriv inn beløpet du ønsker å sette inn på spillerkontoen.

Steg 7: Bekreft transaksjonen

 • Bekreft transaksjonen ved å følge instruksene som dukker opp på skjermen. Det kan hende du blir omdirigert til Skrill-nettstedet for å logge deg på og godkjenne betalingen derifra.

Uttak med Skrill

Steg 1: Naviger til uttaksseksjonen på bettingsiden

 • Logg inn på spillerkontoen og klikk deg inn på betalingssiden.

Steg 2: Velg Skrill som uttaksmetode

 • Velg Skrill som den foretrukne uttaksmetode fra listen med tilgjengelige alternativer.

Steg 3: Angi ønsket uttaksbeløp

 • Skriv inn beløpet du ønsker å ta ut fra spillerkontoen til din Skrill-lommeboken. Uttaksbeløpet må være like stort eller mindre enn beløpet du har tilgjengelig på spillerkontoen.

Steg 4: Bekreft transaksjonen

 • Følg instruksene på skjermen for å bekrefte uttaket. Det kan hende bettingsiden vil be deg om å bekrefte opplysningene og oppgi eventuell tilleggssikkerhetsinformasjon.

Hva er gebyrene og transaksjonstidene?

Innskuddsgebyrer

Skrill tar vanligvis ikke gebyrer for overføring av midler til Skrill-kontoer ved bruk av vanlige finansieringsmetoder. Vær imidlertid klar over at finansieringskilden du bruker, som for eksempel betalingskort eller bankoverføring, kan komme med sine egne gebyrer. Ved innskudd til bettingsider, er det vanligvis ikke gebyrer involvert ved bruk av Skrill.

Uttaksgebyrer

Skrill kan belaste uttaksgebyrer ved overføring av penger fra Skrill-kontoen til bankkontoen eller andre steder. Ved uttak fra bettingside til Skrill-konto er det vanligvis ikke gebyrer involvert.

Behandlingstider

Behandlingstiden for innskudd med Skrill er vanligvis umiddelbar, noe som gjør det til et ideelt valg for spillere som ønsker hurtig tilgang til spillemidler. Vær bare klar over at man på et visst tidspunkt kan bli bedt om å sende inn dokumentasjon for å bekrefte identitet, adresse og kilden til midlene.

Dette kan skje når som helst, men som oftest når man har kommet opp i et visst totalbeløp. For å unngå unødige forsinkelser, er det derfor viktig å sende inn disse dokumentene så raskt som mulig slik at bettingsiden kan få satt i gang verifiseringsprosessen.

Når det gjelder uttak, kan behandlingstidene variere. Uttak til Skrill-konto fra en bettingside behandles vanligvis raskt, ofte innen 24 timer. Imidlertid kan tiden det tar å få tilgang til de utbetalte midlene på bankkontoen variere avhengig av banken og landet du befinner deg i. Bankoverføringer kan ta flere virkedager, mens Skrill-til-Skrill-overføringer er nesten umiddelbare.

Det er viktig å merke seg at behandlingstiden kan påvirkes av faktorer som spillsidens interne behandlingsprosedyrer, om spillerkontoen er verifisert og finansinstitusjonene som er involvert i transaksjonen. Vi vet at det kan være frustrerende med behandlingsprosesser som trekker ut i tid, men du må huske på at det er viktig for å sikre at dine økonomiske transaksjoner forblir sikre og pålitelige.

De beste bettingsidene med Skrill

Følgende tre populære bettingsider godtar Skrill, men dessverre kan ikke spillere som befinner seg i Norge benytte seg av denne betalingsmetoden. Heldigvis har de en rekke andre alternativer du kan benytte deg av i forbindelse med innskudd og uttak:

 • SpinBookie: Relativt ny bettingside, utmerket velkomsttilbud, rettet inn mot norske spillere. Skrill er ikke tilgjengelig for norske spiller. Benytt andre e-lommebøker.
 • Stake: Populær bettingside for nordiske spillere, godt utvalg av markeder. Skrill er ikke tilgjengelig for norske spiller. Benytt andre e-lommebøker.
 • Betway: Fokus på norske spillere, utmerket kundeservice. Skrill er ikke tilgjengelig for norske spiller. Benytt andre e-lommebøker.

Alternative betalingsmetoder

Dersom du ønsker å bruke en e-lommebok som kan erstatte Skrill, har du flere alternativer tilgjengelig hos mange bettingsider som betjener det norske markedet.

Vi kan spesielt anbefale PayPal og Neteller. Disse tjenestene er kjente for høy sikkerhet, god brukervennlighet og hurtige transaksjoner, og de deler mange likhetstrekk med Skrill. La oss nå ser nærmere på hvilke alternativer du har, og hva de kan tilby.

Paypal

PayPal er en kjent og mye brukt digital betalingsplattform som har forandret måten mennesker foretar online transaksjoner på. PayPal ble etablert i 1998 og var dermed blant de første som utfordret tradisjonelle kortbetalinger over nett.

Fordeler

 • Utbredt: PayPal er allment godkjent som betalingsmetode hos en rekke bettingsider. Millioner av brukere har et godt forhold til PayPal, og derfor føles dette som et trygt valg for spillere som ønsker å overføre spillemidler til bettingsider.
 • Sikre transaksjoner: PayPal prioriterer sikkerhet svært høyt ved å ta i bruk avansert kryptering for å hindre svindlere i å få tak i bruker- og betalingsinformasjon. Dette fokuset på sikkerhet bidrar til å skape tillit hos spillerne.
 • Brukervennlig grensesnitt: PayPal tilbyr et brukervennlig grensesnitt, noe som gjør det enkelt for både nye og erfarne brukere å navigere på plattformen.

Ulemper

 • Gebyrer: Selv om PayPal er et praktisk alternativ, kan man bli pålagt gebyrer for visse transaksjoner. Disse gebyrene må blant annet betales i forbindelse med valutaomregning og uttak.
 • Verifisering av konto: PayPal kan kreve at brukeren går gjennom en verifiseringsprosess for å få tilgang til visse funksjoner og høyere transaksjonsgrenser. Denne prosessen innebærer å koble PayPal-kontoen din til en bankkonto eller et kredittkort.
 • Begrenset anonymitet: PayPal-transaksjoner er ikke 100 % anonyme. Når du foretar en betaling, kan mottakere se e-postadressen din, noe som med tanke på personvern kan være plagsomt for enkelte brukere. I tillegg rapporterer PayPal alle transaksjoner til skattemyndighetene i enkelte land, noe som bidrar til å redusere anonymiteten ytterligere.

Neteller

Neteller er en annen godt etablert betalingstjeneste. Dette selskapet har fått et godt rykte i bransjen, spesielt når det kommer til å forenkle transaksjoner over internett. Neteller kom til verden i 1999 og er dermed nesten like gammelt som PayPal. De tilbyr et omfattende spekter av tjenester, noe som gjør Neteller til et meget populært valg for brukere verden over.

Fordeler

 • Eies av Paysafe Group: Neteller er en del av det velrenommerte finansselskapet Paysafe Group. Dette eierskapet bidrar til økt tillit og pålitelighet til tjenesten.
 • Mulighet for forhåndsbetalte kort: Neteller-kunder kan få et forhåndsbetalt kort, noe som gir enkel tilgang til midlene på Neteller-kontoen når man skal betale for varer og tjenester.
 • Akseptert av mange bettingsider: Neteller er allment akseptert hos en rekke bettingsider og nettcasinoer.

Ulemper

 • Gebyrer: Neteller kan pålegge gebyrer for diverse transaksjoner og dermed påvirke de samlede kostnadene for bruk av tjenesten. Dette inkluderer innskudd, uttak og valutakonvertering.
 • Verifikasjonsprosess: Som de fleste andre e-lommeboktjenester, krever også Neteller at brukerne gjennomfører en verifiseringsprosess. Denne prosessen kan innebære fremleggelse av identifikasjonsdokumenter og kan ta en del tid.
 • Ikke tilgjengelig overalt: Netellers tilgjengelighet kan være begrenset i enkelte regioner.

Kredittkort og debetkort

Kreditt- og debetkort er tradisjonelle betalingsmetoder hos norske bettingsider som blir mye brukt til ulike transaksjoner over nett, også for betting og andre pengespilltjenester. Disse kortene utstedes av banker og tilbyr en enkel og kjent måte for brukere å foreta betalinger på.

Fordeler

 • Utbredt aksept: Kredittkort og debetkort er så å si å finne som et alternativ hos samtlige bettingsider, noe som gjør det til det mest populære valget for spillere.
 • Praktisk: Betalingskort er svært praktisk å bruke, uten noe behov for å opprette flere kontoer eller benytte seg av tredjepartstjenester. Brukerne trenger bare å oppgi kortopplysningene for å utføre overføring av midler.
 • Raske transaksjoner: Transaksjoner med betalingskort behandles vanligvis raskt, noe som gir spillerne umiddelbar tilgang til spillemidler.

Ulemper

 • Sikkerhetsproblemer: Bruk av betalingskort for transaksjoner over nett kan by på sikkerhetsproblemer. Spillerne må stole på at bettingsidens sikkerhet er på topp når de deler sensitive økonomiske opplysninger. Hvis bettingsiden driver uten lisens, er man svært sårbar for å bli utsatt for svindel om man bruker for eksempel Visa eller Mastercard.
 • Potensielle gebyrer: Kredittkortselskaper og banker kan kreve gebyrer for spesifikke transaksjoner. Dette gjelder blant annet for valutakonvertering og internasjonale transaksjoner. Bruken av betalingskort i bettingsammenheng kan derfor bli mye dyrere sammenlignet med om man hadde benyttet seg av andre metoder.
 • Avhengig av bankgodkjenning: Transaksjoner med betalingskort avhenger av bankgodkjenning. I noen tilfeller kan banker avslå transaksjoner som er forbundet med betting på nett, noe som ofte er tilfellet for norske spillere.

Er Skrill trygt?

I en tid hvor finansielle transaksjoner over internett har blitt en hverdagslig ting for de fleste av oss, er det viktig at sikkerheten til digitale lommebøker er godt ivaretatt. Skrill er en veletablert e-lommeboktjeneste og vet hvor avgjørende det er å opprettholde et trygt miljø for brukerne. La oss se nærmere på hvilke sikringstiltak de har iverksatt.

Tofaktorautentisering (2FA)

Tofaktorautentisering er et av de mest effektive sikringstiltakene, og Skrill har selvsagt innlemmet denne funksjonen på sin plattform. Når 2FA aktiveres på en Skrill-konto, legges et ekstra lag med beskyttelse på innloggingsprosessen. Det fungerer slik:

Noe du vet: Dette er det første sikkerhetslaget og består av din vanlige innloggingsinformasjon, som er brukernavn og passord.

Noe du har: Det andre sikkerhetslaget involverer noe du har fysisk, vanligvis en mobil enhet. Skrill benytter seg av 2FA gjennom et tidsbasert engangspassord via en autentiseringsapp, i dette tilfellet Google Authenticator eller Authy.

Når du aktiverer 2FA, må du i tillegg til din vanlige påloggingsinformasjon også oppgi en unik, tidsbegrenset kode generert av autentiseringsappen. Dette betyr at selv om en svindler på en eller annen måte skulle klare å få tilgang til brukernavnet og passordet ditt, vil han eller hun fortsatt måtte trenge engangskoden fra autentiseringsappen for å få komme inn på Skrill-kontoen din.

Tiltak mot svindel

Skrill arbeider hardt for å ivareta dine økonomiske interesser. Dessuten er de underlagt lovverk som pålegger dem å motarbeide svindel. For å oppnå dette har plattformen iverksatt flere antisvindeltiltak:

Risikoscoring: Skrill bruker et avansert risikoscoringssystem for å vurdere risikoen forbundet med hver eneste transaksjon. Transaksjoner kan reise røde flagg basert på ulike faktorer, som for eksempel brukerens atferd eller transaksjonsmønstre. Når et rødt flagg reises, må Skrill gjennomgå transaksjonen manuelt.

Maskinlæringsalgoritmer: Skrills antisvindelsystem benytter seg av maskinlæringsalgoritmer for å analysere data og oppdage uvanlige mønstre som kan indikere mystisk aktivitet. Det fine med disse algoritmene er at de tilpasser seg og forbedrer seg over tid etter hvert som de behandler mer data.

Analyse av IP-adresse: IP-adressene som brukes for å få tilgang til Skrill-kontoer blir sporet. Dersom noen plutselig logger seg på kontoen din fra et uvanlig eller mistenkelig sted, kan det utløse et sikkerhetsvarsel og kreve verifisering.

E-postbekreftelse: Visse handlinger, som når brukeren ønsker å endre e-postadresse eller passord, kan kreve e-postbekreftelse. Dette er et ekstra lag med bekreftelse man må igjennom før man kan foreta betydelige endringer på kontoen.

Beste fremgangsmåter for å sikre Skrill-kontoen

Til tross for at Skrill har iverksatt solide sikkerhetsfunksjoner, er det flere ting brukerne kan gjøre for å forbedre sikkerheten til Skrill-kontoen ytterligere:

Aktiver tofaktorautentisering: Som tidligere nevnt, er aktivering av 2FA en svært effektiv måte å styrke sikkerheten til kontoen på. Sørg bare for å bruke en anerkjent autentiseringsapp til dette formålet.

Bruk lange, unike passord: Skrill-passordet bør være sterkt og bestå av en kombinasjon av store og små bokstaver, tall og spesialtegn. Unngå å bruke samme passord på flere kontoer. Dersom du synes det er vanskelig å huske lange og vanskelige passord, finnes det mange gode passordbehandlere på nett som er til for å administrere og lagre dine passord. Dessuten kan de skape lange og avanserte passord som er vanskelige for tredjeparter å gjette seg frem til.

Overvåk kontoen jevnlig: Hold et øye med aktiviteten på Skrill-kontoen. Hvis ukjente eller uautoriserte transaksjoner oppdages, må dette rapporteres umiddelbart til Skrills kundeservice. Dette er heldigvis ikke et problem som forekommer ofte på Skrill-kontoer som er beskyttet av tofaktorautentisering.

Vær obs på phishing: Vær varsom med å klikke på lenker eller laste ned vedlegg fra ukjente eller mistenkelige e-poster. Phishing innebærer å lure brukeren til å oppgi innloggingsinformasjonen til svindlere. Metodene som blir brukt til phishing blir stadig mer sofistikerte og troverdige, så vær forsiktig.

Gjør mobiltelefonen sikrere: Hvis Skrill-appen blir brukt på mobiltelefon, må man sørge for at enheten er sikret med en PIN-kode, et passord eller en biometrisk lås. Dette vil gjøre det vanskeligere for uvedkommende å få tilgang til telefonens innhold skulle man være så uheldig å miste eller bli frastjålet telefonen.

Hold mobilen og programvaren oppdatert: Oppdater mobilens operativsystem og Skrill-appen så snart det har kommet en oppdatering for å dra nytte av de aller nyeste funksjonene og sikkerhetsoppdateringene. Selv om det er fristende å utsette oppdateringer, vil du fort angre den dagen inntrengere klarer å finne et smutthull gjennom sikkerhetsnettet.

Hold deg oppdatert: Det er viktig å holde seg oppdatert på både gamle og nye sikkerhetstrusler og taktikker som nettkriminelle benytter seg av. På nett vil du finne gode ressurser hvor målet er å informere og veilede mennesker om hvordan de kan beskytte seg mot de ulike truslene som finnes, samt hvordan man kan praktisere sikkerhet på internett på best mulig måte. Bevissthet er alltid det beste forsvaret mot mulige trusler.

Oppsummering

Skrill er en globalt anerkjent betalingstjeneste, som siden 2001 har opparbeidet seg en god historikk når det kommer til tillit og pålitelighet. Dette har gjort Skrill til et foretrukket valg for både betting- og casinospillere verden over.

Selskapets gode rykte kommer blant annet av det brukervennlige grensesnittet og de raske og sikre transaksjonene. Plattformen er nøye med sikkerheten for å beskytte brukere mot mulige trusler. Tofaktorautentisering forbedrer sikkerheten ytterligere ved å legge til et ekstra lag med beskyttelse til brukernes Skrill-kontoer.

Dessverre er ikke Skrill lenger tilgjengelig for norske spillere på grunn av selskapets strategiske beslutninger. Dette er egentlig veldig synd, spesielt med tanke på hvor populært Skrill var her til lands, og det har tvunget nordmenn til å ta i bruk alternative betalingsmetoder som tilbys på de ulike bettingsidene. Andre elektroniske lommebøker, forhåndsbetalte kort eller tradisjonelle kredittkort og debetkort er alle utmerkede alternativer.

Vi får håpe at Skrill en vakker dager velger å komme tilbake på det norske betting-markedet, og når det skjer skal vi ønske dem varmt velkommen med åpne armer.

FAQ

Hvordan oppretter jeg en Skrill-konto for betting?

Det er enkelt å opprette en Skrill-konto for betting. (Vær klar over at spillere bosatt i Norge ikke kan benytte seg av Skrill til pengespill på nett).

 • Besøk nettsiden til Skrill.
 • Klikk på «Registrer deg»-knappen.
 • Skriv inn e-postadressen din og lag et sterkt passord.
 • Fyll inn personopplysninger, deriblant fullt navn, fødselsdato og adresse.
 • Bekreft e-postadressen ved å klikke på bekreftelseslenken som sendes til e-posten din.
 • Logg inn på den nyopprettede Skrill-kontoen.
 • Fullfør eventuelle ytterligere verifiseringssteg om det bes om (innsending av id- og adressebevis).

Blir Skrill akseptert på de fleste bettingsider?

Skrill er tilgjengelig som et betalingsalternativ hos mange bettingsider, noe som gjør det til en praktisk betalingsmetode for spillere. Dessverre har ikke spillere bosatt i Norge muligheten til å benytte seg av dette alternativet.

Hva er fordelene med å bruke Skrill for betting-transaksjoner?

 • Tofaktorautentisering sørger for økt sikkerhet.
 • Raske og meget pålitelige transaksjoner.
 • Kan benyttes på bettingsider på tvers av landegrenser.
 • Tilgang til et forhåndsbetalt kort som gir enkel tilgang til midlene.
 • Godtas av mange bettingsider.

Hvordan setter jeg inn penger på bettingkontoen min ved bruk av Skrill?

Hvis du er bosatt i Norge, vil du ikke ha muligheten til å gjøre dette. For alle andre gjelder følgende prosedyre:

 • Logg inn på spillerkontoen.
 • Gå inn på innskuddssiden.
 • Velg Skrill som foretrukket betalingsmetode.
 • Oppgi ønsket beløp som skal settes inn.
 • Bekreft innskuddet.

Er det noen gebyrer forbundet med å bruke Skrill til betting?

Skrill kan ta gebyrer for visse transaksjoner, for eksempel i forbindelse med innskudd, uttak og valutakonvertering. Disse gebyrene kan variere avhengig av kontotype og de spesifikke vilkårene og betingelsene som gjelder for den aktuelle bettingsiden.

Kan jeg ta ut gevinstene mine fra en bettingside til Skrill-kontoen min?

Man kan vanligvis ta ut gevinstene sine fra en bettingside til Skrill-kontoen hvis Skrill tilbys som en uttaksmetode. Tilgjengeligheten vil variere fra bettingside til bettingside.

Hvor lang tid tar det før et Skrill-innskudd kommer inn på kontoen min?

Skrill-innskudd vil ofte kommer inn på spillerkontoen umiddelbart, noe som gir rask tilgang til midler for bettingaktiviteter.

Er mine personlige og økonomiske opplysninger trygge når jeg bruker Skrill til betting?

Skrill prioriterer sikkerhet gjennom tiltak som tofaktorautentisering, antisvindelsystemer og krypteringsprotokoller. Selv om ingen plattformer er helt immune mot risiko, blir Skrill ofte ansett for å være blant de sikreste betalingsleverandørene på markedet.

Er det noen begrensninger på transaksjoner ved bruk av Skrill for betting?

Skrill kan pålegge transaksjonsgrenser som baserer seg på spillerens kontotype og verifiseringsstatus. Disse grensene kan endres ved å gjennomføre ytterligere verifiseringssteg. Dessuten kan bettingsiden ha sine egne begrensninger, noe som vil være oppgitt i bettingsidens vilkår.

Hva bør jeg gjøre hvis jeg støter på problemer ved bruk av Skrill for betting?

Skulle du støte på problemer mens du bruker Skrill, bør du kontakte Skrills kundeservice for å få hjelp. De kan hjelpe deg med å løse kontorelaterte problemer, transaksjonsforespørsler og andre problemer du måtte støte på. Alternativt kan du kontakte bettingsidens kundeservice om problemet ligger på deres side.