Bettingsider

Vilkår og betingelser

Informasjonskapsel varsel

Du kan forandre dine informasjonskapselskonfigurasjoner her.

Vår nettside benytter informasjonskapsler. En informasjonskapsel er en liten fil av bokstaver og numre som vi setter på din PC. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å skille mellom deg og andre brukere på vår hjemmeside, noe som igjen hjelper oss å tilby deg en god opplevelse når du besøker siden vår, og for å forbedre siden.

Hvordan kontrollere informasjonskapsler

Du kan kontrollere bruken av informasjonskapsler i dine nettleser innstillinger. Hjelpefunksjonen i din foretrukne nettleser burde gi deg rett informasjon. Noen nettlesere tilbyr hjelpsomme guider for informasjonskapsler:

Alternativt kan du besøke http://www.allaboutcookies.org, som gir tips til hvordan man gjør dette, og ytterligere informasjon om informasjonskapsler, samt hvordan man kontrollerer disse.

I tillegg tilbyr Google Analytics sine egne utmeldings alternativer:

Merk deg: for noen mobile enheter kan det være nødvendig å konsultere enhetens instruksjonsmanual for å kontrollere informasjonskapsler mer effektivt.

 1. Slik benytter vi informasjonskapsler

 

 1. Denne siden benytter informasjonskapsler andre teknologier for å lagre upersonlige statistikk informasjoner slik som hvor mye tid som ble benyttet for å lese innholdet på hver side, eller hvilket annonsebanner som fikk flest klikk av våre brukere. Slike teknologier hjelper oss å forbedre våre markedsføringsaktiviteter, og dermed også din opplevelse. De fleste nettlesere er satt til å akseptere informasjonskapsler som standard. Om du ønsker, kan du selv sette din nettleser til å fjerne informasjonskapsler og til å avslå informasjonskapsler. Om du velger å fjerne eller avslå informasjonskapsler, kan dette påvirke visse funksjoner eller tjenester på vår Side. Ved å bruke eller gå inn på Siden, aksepterer du Sidens bruk av informasjonskapsler, slik forklart nærmere i Klausul 6.

 

 1. Informasjonskapsler er i hovedsak tekstfylte biter av informasjon som Siden overfører til din harddisk eller andre utstyr for nettstedsurfing, for lagringshensikter.

 

 1. Selv om informasjonen som blir samlet gjennom informasjonskapsler gir oss ingen personlig informasjon (derfor samler de ikke informasjon som ditt fornavn og etternavn), så gjør de det mulig for oss å tilby annonseringer og annet innhold som, basert på informasjonen lagret i informasjonskapslen, kan være av interesse for deg. Dette kan inkludere artikler, skredersydde annonser og målrettede tjenester. Informasjonskapsler blir derfor brukt for å forbedre din nettopplevelse, og også for analyser og markedsføring, da spesielt så bruker vi informasjonskapsler på Siden for hensiktene som er uthevet i oversikten i Klausul 6 (d) nedenfor.

 

 1. Hvor vi lagrer personlig informasjon om deg (slik som informasjonen du ga oss ved å registrere en konto), kan vi kombinere informasjonen mottatt fra informasjonskapslene, med din konto profil.

 

Du kan deaktivere informasjonskapsler i nettleseren din når som helst, men dette vil redusere verdien du får i forhold til hjelpsomt og interessant innhold. Det vil også avbryte nettleser-tilpasninger som du eventuelt har aktivert. Fjerning av informasjonskapsler kan også ha effekten av å fjerne dine utmeldingspreferanser hos visse sider som benytter seg av informasjonskapsler for å lagre utmeldings-/avregistreringspreferanser.

 

 

b.         Klassifisering av informasjonskapsler

 

Klassifisering Beskrivelse
Helt nødvendige informasjonskapsler Disse informasjonskapslene er essensielle for at du skal kunne bevege deg rundt på siden og bruke funksjonene, slik som å få tilgang til de sikre arenaene på nettsiden.

Merk deg: Blokkering av disse informasjonskapslene kan forhindre registrering/autentifisering til siden og kan gjøre noe innhold og funksjoner utilgjengelig.

Ytelses informasjonskapsler Disse informasjonskapslene samler informasjon om hvordan kundene benytter en nettside, som for eksempel hvilke sider kundene besøker mest, og om de mottar feilmeldinger fra nettsider. Disse informasjonskapslene samler ikke inn informasjon som identifiserer en besøkende. All informasjon som disse informasjonskapslene samler, blir akkumulert og derfor anonymt.
Funksjonalitets informasjonskapsler Disse informasjonskapslene gjør det mulig for nettsiden å huske valg du tar som blant annet ditt brukernavn, språk eller regionen du er i og tilby forbedrede, og mer personlige funksjoner. Disse informasjonskapslene kan også bli brukt for å huske endringer du har foretatt i forhold til tekst størrelse, skrifttype, og andre deler av sidene som du kan tilpasse. De kan også brukes til å tilby tjenester du kan ha bedt om som å se på videoer eller å kommentere på en blog. Informasjonen disse informasjonskapslene samler, kan være anonym.
Målretting/markedsførings informasjonskapsler Disse informasjonskapslene tar opp dine besøk, sidene du har besøkt, spillene du har spilt, finansielle transaksjoner du har foretatt, og din generelle oppførsel på Siden. Disse informasjonskapslene blir brukt for å tilby annonser som er mer relevante for deg og dine interesser. De er også brukt for å begrense tiden du ser en annonse og også å måle effektiviteten av reklamekampanjen. Vi vil bruke denne informasjonen til å gjøre Siden vår og de viste annonsene mer relevante for dine interesser. Vi kan også dele denne informasjonen med tredjeparter av den hensikt, for de som hjelper oss med analyseringer.

 

 1. Informasjonskapsler oppførsel

Informasjonskapsler for økt

Informasjonskapsler for økt blir laget midlertidlig når en bruker besøker Siden. Så snart brukeren forlater Siden/stenger nettleseren, vil økt informasjonskapselen bli slettet.

Vedvarende infromasjonskapsler

En vedvarende informasjonskapsel fil forblir på brukerens enhet og blir reaktivert når brukeren besøker Siden som opprettet den spesifikke informasjonskapselen. Disse informasjonskapslene utgår etter en viss periode (satt i filen), eller så kan de bli manuelt fjernet.

 

 1. Brukte informasjonskapsler

Navn på informasjonskapsel

Utløpsdato

Tredjepart?

Grunnlag for bruk

Klassifisering

_ga

2 år

JA

Brukes for å skille mellom brukere (Google Analytics)

Ytelse

_gat

1 minutter

JA

Brukes til å begrense antall forespørsler (Google Analytics)

Ytelse

_gid

1 dag

JA

Brukes for å skille mellom brukere (Google Analytics)

Ytelse

akavpau_ppsd

økt basert

JA

Brukes til å tillate betalinger fra Paypal på nettbutikken (om tilgjengelig)

Funksjonalitet

AKDC

30 minutes

JA

Brukes til å tillate betalinger fra Paypal på nettbutikken (om tilgjengelig)

Funksjonalitet

fr

Minutt

JA

Brukes av Facebook til å reklamere

Sporing

has_js

økt basert

NEI

Brukes til å lagre om JavaScript er aktivtert i nettleseren

Funksjonalitet

NID

6 måneder

JA

Brukes av Google Tag Manager for å utføre handlinger

Funksjonalitet

optimizelyBuckets

10 år

JA

Brukes til A/B-testing og optimalisering av markedsføringskampanjer

Ytelse

optimizelyEndUserId

10 år

JA

Brukes til A/B-testing og optimalisering av markedsføringskampanjer

Ytelse

optimizelyPendingLogEvents

1 dag

JA

Brukes til A/B-testing og optimalisering av markedsføringskampanjer

Ytelse

optimizelySegments

10 år

JA

Brukes til A/B-testing og optimalisering av markedsføringskampanjer

Ytelse

PHPSESSID

økt basert

NEI

Brukes intern til å spore brukerøkter

Økt

pll_language

1 dag

NEI

Brukes til å spore brukerens språk

Funksjonalitet

sc.ASP.NET_SESSIONID

økt basert

JA

Brukes til å sjekke og optimere brukerens handlinger på siden

Ytelse

session

1 dag

NEI

Brukes intern til å spore brukerøkter

Personvernerklæring

 

Vi hos Fotballkanalen.com (Siden) verdsetter ditt personvern like mye som deg selv, og vi har laget denne Personvernerklæringen som sørger for din trygghet. Denne Personvernerklæringen («Personvernerklæringen»), sammen med de Generelle Vilkår og Betingelser, fastslår det grunnleggende for at all personlig informasjon som vi mottar fra deg, eller som du gir til oss, vil bli bearbeidet av oss. Vennligst les grundig igjennom den følgende informasjonen for å forstå våre synspunkter og praksiser i forhold til din personlige informasjon, og hvordan vi behandler dette. Ved å besøke vår Side aksepterer du og sier deg enig i våre praksiser som er forklart i denne Personvernerklæringen.

 

 1.          DATABESKYTTELSE

 

 1. Personlig data, eller personlig informasjon, betyr hvilken som helst informasjon fra en person som gjør at personen kan bli identifisert («Personlig informasjon»). Det inkluderer ikke informasjon der identiteten er blitt fjernet (anonym informasjon).

 

 1. Du kan kontakte kontrolløren dersom du har noen spørsmål i forhold til hvordan vi bruker din personlige informasjon, ved å sende en epost til [email protected].

 

 

2.              HVILKEN OG HVORDAN PERSONLIG INFORMASJON BLIR SAMLET

 

Vi samler og bearbeider informasjon om deg avhengig av hvilken av følgende kategorier du tilhører:

 

 1.      Surfing på siden

 

I forhold til dine besøk på vår Side, uavhengig av om du har en Brukerkonto (forklart nedenfor) eller ikke, kan vi automatisk samle inn følgende informasjon:

 • Teknisk informasjon, inkludert internett protokoll (IP) adressen som kobler PC-en din til internettet, din innloggingsinformasjon, nettleser type og versjon, tidssone, nettleser plug-in typer og versjoner, din internett leverandør, din enhet, din lokalitet, ditt operativsystem og plattform, og andre internett identifikasjoner. Selv om denne informasjonen ikke er personlig, behandler vi denne med samme sikkerhetsnivå og med samme beskyttelse som vi behandler din personlige informasjon med. Dette benyttes kun for interne analyser for besøkende, slik at vi kan forbedre optimeringen av Siden, og tilby en fantastisk opplevelse på nettet.

 

 • Dersom du bruker vår Side på din mobile enhet, kan vi samle informasjonen til din mobil leverandør, og det unike nummeret til enheten.

 

 

 • Informasjonen om ditt besøk på Siden, inkludert den fulle URL-en (Uniform Resource Locators) og informasjon om sideinteraksjon.

 

 • Informasjon som mottas fra informasjonskapsler (cookies).

 

 • Siden benytter også visse analytiske verktøy som gjør det mulig for Siden å samle informasjon fra analytiske plattformer. Siden bruker både sine egne analytiske verktøy og tredjeparts analyseringsleverandører. Informasjon som samles gjennom data analyseringer inkluderer informasjon om operativsystemet (OS) som enheten din benytter, internett protokoll (IP) adressen (som kan brukes til å få vite din geografiske plassering), få tilgang til tider, nettleser type, og språk, og siden du besølte før du besøkte våre Sider. Vennligst referer til Klausul 6 (Cookies) i denne Personvernerklæringen for ytterligere informasjon om leverandørene vi benytter oss av for analyseringer.

 

 

 1. Deltagelse for å motta våre nyhetsbrev eller deltagelse til andre kampanjer

 

Når du velger å delta i våre epost nyhetsbrev, eller å delta i andre kampanjer, vil vi også lagre ditt navn og epostadresse og vi vil kontakte deg på epost.

 

Du kan når som helst melde deg ut av våre nyhetsbrev og kampanjeeposter fra Siden ved å følge instruksjonene i epostene. Om du melder deg ut vil vi fortsatt kunne sende deg ikke-kampanjeeposter, slik som eposter angående din konto.

 

 1.    Registrering av en Brukerkonto

 

 1. Når du oppretter en gratis Brukerkonto på Siden («brukerkonto»), vil vi i tillegg til informasjonen referert til i Klausul 2 (a) ovenfor også lagre følgende informasjon om deg: navn, fødselsdato, epostadresse og brukernavn.
 2. Om du velger å Registrerer deg med Facebook, kan informasjonen du velger å dele med oss også inkludere den grunnleggende informasjonen du har i din Facebook profil (inkludert din epostadresse, status oppdateringer, og en liste over dine kontakter). Vi vil kun motta registreringsinformasjon fra Facebook, og ingen annen informasjon. Facebook vil ha muligheten til å fortelle deg mer om hvordan de benytter og bearbeider din informasjon når som helst som du logger inn hos oss via dem.
 1. Kontakt oss

 

Når du kontakter vårt support team for hjelp i forhold til noe informasjon på Siden, kan vi også lagre all informasjonen du gir oss.

 

 

3.            HVORDAN DIN PERSONLIGE INFORMASJON BLIR BRUKT

 1. Din personlige informasjon blir benyttet av Siden for å:

 

 1. Levere markedsføringskommunikasjoner for å holde deg oppdatert med ny informasjon, kunngjøringer, relevante oppdateringer og andre arrangementer som kan virke som at betyr noe for deg. Du vil motta all slik informasjon via epost og andre former for elektroniske kommunikasjoner kun om du har meldt deg på for å motta slik informasjon da du registrerte deg, eller ved å endre på innstillingene på din Brukerkonto for å bekrefte at du aksepterer slik infromasjon. Du kan når som helst velge å ikke lenger motta kommunikasjoner ved å gå inn på din Brukerkonto og endre på innstillingene eller ved å følge den relevante linken for å melde deg ut.

 

 1. Når du deltar i en hvilken som helst konkurranse, giveaways eller kampanjer som tilbys av Siden, vil vi bruke din informasjon til å administrere slike program.

 

 1. Vi vil også benytte din personlige informasjon for å verifisere din kontoinformasjon dersom vi har behov for å verifisere denne informasjonen.

 

 1. Tilpasning og internettbasert reklame Siden benytter målrettede annonser basert på din personlige informasjon. Det betyr at Siden gir deg annonser basert spesielt på dine interesser, som vi har lagret gjennom dine interaksjoner med Siden eller via informasjon som er blitt samlet fra analytiske plattformer som vi bruker gjennom cookies. For mer infromasjon om data analyseringer som blir brukt for å drive disse målrettede annonsene og hvordan du kan melde deg ut av disse, vennligst se Klausul 6 (d) av denne Personvernerklæringen.

 

 

4.            KATEGORIER AV INFORMASJON SOM BLIR LAGRET OM DEG

 

Den personlige informasjonen som samles og bearbeidet på deg kan grupperes i følgende kategorier:

 • Identifiseringsinformasjon inkluderer fornavn, pikenavn, etternavn, brukernavn eller lignende identifikasjoner, sivilstatus, tittel, fødselsdato, kjønn, arbeidsstatus og yrke.
 • Kontaktinformasjon inkluderer bostedsadresse, epostadresse og telefonnummere.
 • Teknisk informasjon inkluderer internett protokoll (IP) adresse, din innloggingsinformasjon, nettleser type og versjon, tidssone og lokalisering, nettleser plug-in typer og versjoner, operativ system og plattform og andre teknologier på enhetene du benytter deg av når du er på denne siden.
 • Profildata inkluderer ditt brukernavn og passord (kryptert), innlogging- og utloggingstider.
 • Brukerinformasjon inkluderer informasjon om hvordan du benytter Siden.
 • Markedsførings- og kommunikasjonsinformasjon inkluderer dine preferanser i forhold til når du mottar markedsføring fra oss og tredjeparter, og dine preferanser for kommunikasjon.

 

 

 

5.         LOVLIG GRUNNLAG FOR Å BEHANDLE PERSONLIG INFORMASJON

 

Vi har listet opp alt nedenfor i et bord-format, en beskrivelse for alle måtene vi planlegger å bruke din personlige informasjon, og hvilke av de lovlige grunnlagene vi har for å gjøre dette. Vi har også identifisert hva våre legitime grunner og hensikter er.

 

Mening/Aktivitet

 

Informasjonskategori

 

Lovlig grunnlag for behandling samt grunnlag for legitim hensikt

 

For å registrere deg som ny bruker

 

(a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Profilinformasjon

 

 1. Nødvendig for våre legitime hensikter (for å holde vårt register oppdatert)
For å administrere vårt forhold med deg som inkluderer:

(a) Informere deg om endringer i våre Brukervilkår eller Personvernerklæring

(b) Opprettholde en brukerkonto hos oss.

 

(a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Profil

(d) Markedsføring og kommunikasjon

 

(a) Utførelse av en kontrakt med deg

(c) Nødvendig for våre legitime hensikter (for å holde vårt register oppdatert)

For å sende deg markedsføring informasjon og nyhetsbrev (a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Profil

(d) Bruk

(e) Markedsføring og kommunikasjon

 

 

 1. Samtykke (dersom vi kontakter deg i forhold til direkte markedsføring.)
For å administrere og beskytte vår virksomhet og Siden (inkludert feilsøking, data analysering, testing, oppretthold av systemet, support, rapportering og oppbevaring av data)  Teknisk

 

(a) Nødvendig for våre legitime hensikter (for å drive vår virksomhet, levering av administrasjon og tekniske tjenester, nettverkssikkerhet, og i forhold til virksomhetsgjenkjenning eller en øvelse for gruppe restrukturering)
For å levere relevant innhold og annonser til deg, og måle og forstå hvilken effektivitet annonsene har for deg.

 

(a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Profil

(d) Bruk

(e) Markedsføring og kommunikasjon

(f) Teknisk

 

Nødvendig for våre legitime hensikter (for å levere relevante interesser til deg gjennom Siden basert på din siste aktivitet og preferanser)

 

For å bruke data analyseringer for å forbedre siden vår, produktene, markedsføringen, kundeforhold og erfaringer (a) Teknisk

(b) Bruk

 

Nødvendig for våre legitime hensikter (for å definere ulike typer brukere, for å holde Siden vår oppdatert or relevant, og for å utvikle vår virksomhet)

 

For å gi deg forslag og anbefalinger om produkter som kan være av interesse for deg

 

(a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Teknisk

(d) Bruk

(e) Profil

(f) Markedsføring og kommunikasjon

 

 1. Nødvendig for våre legitime hensikter (for å få vår virksomhet til å vokse) om forslag blir levert via Siden.

 

 1. Samtykke (dersom vi kontakter deg i forhold til direkte markedsføring.)

 

 

6.         INFORMASJONSKAPSLER (COOKIES) & ANALYSERINGER

 

Informasjonskapsler

Vår side benytter informasjonskapsler. En informasjonskapsel, eller «cookie», er en liten fil som består av bokstaver og nummere som vil vi setter på PC-en din. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss å skille mellom deg og andre brukere på vår side, noe som hjelper oss å tilby deg en god opplevelse når du besøker vår side, og gjør det også mulig for oss å forbedre siden vår.

For mer informasjon om informasjonskapsler, vennligst se vår Cookie Notice.

Analyseringer

Denne siden benytter også analyseringer.

Uansett om du har en Brukerkonto eller ikke, kan vi benytte oss av Google Analytics og Matomo Analytics, i tillegg til noen annen leverandør av analyseringer som vi benytter fra tid til annen, for å markedsføre på Siden og/eller på tredjeparts Sider for deg, eller etter at du har besøkt Siden vår. Vi og tredjeparter slik som Google og Matomo bruker førsteparts informasjonskapsler og tredjeparts informasjonskapsler for å informere, optimere og vise annonser basert på dine siste besøk til vår Side:

 1. Google Analytics
 1. Google Analytics er en nettbasert analyseringstjeneste som blir tilbudt av Google og som sporer og rapporterer trafikk på siden. Google bruker informasjonen som blir samlet til å spore og overvåke bruken av Siden vår. Denne informasjonen blir delt med andre Google tjenester. Google kan bruke den innsamlede informasjonen til å kontekstualisere og tilpasse annonsene i sitt eget annonseringsnettverk.
 2. Vi bruker Google Analytics sitt tredjeparts publikumsdata slik som alder, kjønn og interesser forå forstå oppførselen til våre kunder. Vi jobber også med firmaer som samler informasjon om dine nettaktiviteter for å tilby markedsføring som passer dine interesser og preferanser. Dette betyr at du fra tid til annen kan se flere annonser på Siden eller på andre sider du besøker da vi har kontrakt med Google og andre firmaer for å målsette våre annonser basert på informasjonen de har samlet, inkludert informasjon som er samlet fra informasjonskapsler. Disse firmaene kan også være i stand til å samle informasjon når du klikker på annonser på Siden, noe som hjelper til med å spore og administrere effektiviteten av våre markedsføringsanstrengelser.
 3. Du kan melde deg ut av visningsannonseringen til Google Analytics og tilpasse annonser fra Google Display Network ved å besøke Google Ads Settings siden (https://adssettings.google.com/authenticated). Google anbefaler også å installere Google Analytics  Opt-out Browser Add-on for nettleseren din (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout). Google Analytics Opt-out Browser Add-on gir besøkende muligheten til å hindre at deres informasjon blir samlet inn og brukt av Google Analytics.

7.         FORMIDLING AV PERSONLIG INFORMASJON TIL TREDJEPARTER

 1. Siden gjør ikke handel, delinger, overføringer eller formidlinger av din personlige informasjon, med mindre det er skrevet i denne Personvernerlæringen, eller påkrevd i forbindelse med gjeldende lov.

 

 1. Vi ønsker å samarbeide med firmaer som tilbyr tjenester, løsninger og kampanjer som vi mener vil være meningsfulle for våre kunder, og i slike tilfeller vil vi gi deg en slik tjeneste, løsninger og kampanjer hos slike andre firmaer.

 

 1. Siden reserverer også rettigheten til å tilby statistikker om bruken av Siden, salg, trafikk, og andre statistikkinformasjoner i forhold til Siden, til tredjeparter, uten å derimot oppgi din identitet.

 

 1. Siden kan gi din personlige informasjon til sine affiliates, eller lignende firmaer av legitime virksomhetshensikter.

 

 1. I et tilfelle av en sammenslåing, reorganisering eller salg av Siden, kan vi overføre all lagret personlig informasjon og ikkepersonlig informasjon til alle relevante tredjeparter. I et slikt tilfelle vil Siden informere sine brukere før personlig infromasjon blir forbeholdt en annen personvernerklæring.

 

 1. Vi kan gi ut informasjonen din dersom vi er påkrevd til å gjøre dette ved lov, for å forholde oss til en hvilken som helst lovlig prosess.

 

 1. Vi tilbyr ingen garanti mot bruken av din informasjon av tredjeparts sider som er linket til, og fra Siden.

 

 

8.         DINE RETTIGHETER

 

Under visse omstendigheter har du rettigheter under databeskyttelses lovene i forhold til din personlige informasjon:

 1. Be om tilgang til din personlige informasjon. Du har rettigheten til å be om infromasjon som blir holdt om deg. Vi skal forholde oss til enhver rimelig forespørsel om tilgang. I tilfeller hvor tilgangen krever en uforholdsmessig mengde, reserverer vi retten til å, på linje med gjeldene lov, å ta en avgift for jobben som er involvert i dette.
 2. Forespørsel om rettelse av din personlige informasjon. Dette gir deg muligheten til å få enhver uferdig eller uriktig informasjon rettet på, gjennom at vi kanskje må verifisere nøyaktigheten av den nye informasjonen du gir oss.
 3. Forespørsel om fjerning av din personlige informasjon. Du har rettigheten til å spørre oss om å slette informasjon vi har om deg som ikke er relevant for det vi samler det for. Dette gjør at du kan spørre oss om å slette eller fjerne personlig informasjon hvor det ikke er nødvendig for oss å fortsette å beholde dette. Du kan også be oss om å slette all din informasjon, og i dette tilfellet vil vi be deg om å stenge din konto. Det kan være noen lovlige forpliktelser som hindrer oss i å slette all eller noe informasjon som holdes om deg umiddelbart når du etterspør dette (slik som anti-pengehvitvasking lover), men vi vil derimot behandle din forespørsel ved tidligste mulighet, når alle relevante perioder utgår.
 4. Avslå behandlingen av din personlige informasjon. Du har rett til å avslå behandlingen av din personlig informasjon når vi forholder oss til en legitim interesse (eller fra en tredjepart), og det er noe i forhold til din situasjon som gjør at du ønsker å avslå behandlingen av den grunn, og du føler det går utover dine fundamentale- og frihetsrettigheter. Du har også retten til å avslå når vi benytter din personlige informasjon i forbindelse med direkte markedsføring, og i dette tilfellet vil vi be deg om å huke vekk den relevante boksen for direkte markedsføring, når du registrerer deg en brukerkonto, som gir oss samtykket om å benytte din informasjon for markedsføring kommunikasjoner. I noen tilfeller, kan vi demonstrere at vi har legitime grunner til å beholde din informasjon, og derfor overgå dine rettigheter og friheter.
 5. Forespørre restriksjonen av å behandle din personlige data. Dette gjør det mulig for deg å be oss om å suspendere behandlingen av din personlige data i følgende scenarioer: (a) hvis du ønsker at vi skal etablere nøyaktigheten av informasjonen; (b) Hvor vår bruk av informasjonen er imot loven, men du ikke ønsker at vi fjerner denne; (c) Hvor du trenger at vi holder informasjonen selv om vi ikke lenger trenger dette da du trenger det for å etablere, forsvare eller beskytte juridiske krav; eller (d) du har avslått bruken vår av informasjonen din, men vi trenger å verifisere om vi har overordnet legitimt grunnlag for å bruke dette.
 6. Forespørsel om å overføre din personlige data (data overførings forespørsel). Dette gjør det mulig for deg å forespørre din personlige informasjon. Vi vil gi deg informasjonen du ber om, i et strukturert, ofte brukt, maskin-leselig format. Vennligst merk at dette kun gjelder for automatisk informasjon som du opprinnelig har gitt oss samtykke til å bruke og hvor vi benyttet informasjonen for å utføre en kontrakt med deg.
 7. Retten til å trekke tilbake samtykke for direkte markedsføring. Du har retten til å til ethvert tidspunkt ombestemme deg når deg gjelder at vi kan kontakte deg med direkte markedsføring. Du kan utrykke rettigheten din til å slutte å motta direkte markedsføring ved å gå inn på din konto, og huke vekk samtykke boksene i samhold med direkte markedsføring, eller ved å kontakte kundeservice. Enhver tilbaketrekking av samtykke for behandling av personlig informasjon for markedsføringshensikter vil kun gjelde for Siden.

 

 1. Vi vil beholde kopier av enhver kommunikasjon du sender til oss (inkludert kopier av enhver epost) for å kunne opprettholde nøyaktige registreringer av informasjonen vi har mottatt fra deg.
 2. Du kan også forsvare dine rettigheter når som helst ved å kontakte oss på [email protected].

 

 

9.             BESKYTTELSE AV BARN

 1. Siden er en informasjonsportal for gambling på nettet, og av den grunn er ingen av dets markedsføring innhold, produkter, tjenester eller kampanjer passende for, eller målrettet for, barn og besøkende under 18. år (eller tilsvarende minimumsalder i den relevante jurisdiksjonen).

 

 1. Siden oppfordrer ikke bevisst eller samler inn personlig informasjon fra barn under 18. år. Dersom Siden finner ut at det ved et uhell har samlet inn informasjon fra et barn under 18. år, vil det fjerne all personlig informasjon fra det barnet så fort som rimelig mulig.

 

 1. Siden holder ikke noe ansvar for handlinger utført av barn eller besøkende under en alder av 18. år (eller tilsvarende minstealder i relevant jurisdiksjon) basert på innhold funnet på Siden, eller noen av dets underdomener og siden, heller ikke utgående markedsføringskampanjer (inkludert, men ikke begrenset til våre epost nyhetsbrev).

 

 

10.          GENERELL KONTO REGISTRERINGSPOLICY

 

 1. Du kan registrere en gratis konto på Siden. Vennligst merk at dette ikke er obligatorisk for å kunne benytte Siden og for å delta i kampanjene som er på tilbud, med mindre annet er oppgitt.

 

 1. Kontoregistrering er ikke tilgjengelig for barn og besøkende under 18. år (eller tilsvarende i relevant jurisdiksjon). I henhold til denne Personvernerklæringen lagrer ikke Siden bevisst noen informasjon relatert til barn og besøkende under 18. år (eller tilsvarende i relevant jurisdiksjon), og heller ikke tas det opp informasjon eller avslører denne bevisst.

 

 1. Så snart du har registrert deg en konto, har du når som helst mulighet til å be om at kontoen skal deaktiveres, eller slettet. Vennligst merk av vi vil beholde den registerte informasjonen i vårt register av statistikk- og analyseringshensikter, slik det står bedre forklart i Klausul 11 nedenfor (data retensjon).

 

11.          DATA RETENSJON

 

 1. Du kan spørre oss om å slette din informasjon ved å stenge din brukerkonto. I et slikt tilfelle vil i automatisk slette all informasjon for utenom det vi må beholde fra tid til annen ved lov.

 

 1. I noen tilfeller vil vi anonymisere din personlige data (slik at den ikke lenger kan bli assosiert med deg) for forsknings- eller statistikkhensikter, og i det tilfellet vil vi kanskje benytte informasjonen i en uviss tid, uten videre varsler til deg.

 

 

12.          KUNDEKONTO FORTROLIGHET

 1. Din personlige infromasjon vil kun bli vist til ansatte hos Siden, som trenger tilgang til viss informasjon for å kunne utføre funksjonene som er tilknyttet deres posisjon i foretaket.

 

 1. Din personlige informasjon er passord beskyttet i et sikkert, digitalt krypteringssamfunn.

 

 1. Vi følger alle reguleringer for beskyttelsen av personlig informasjon.

 

13.          GENERELL DATASIKKERHET

 

Siden har lagt til de nødvendige og digitale infrastrukturene på de fysiske IT og data oppbevaringsanleggende for å beskytte mot tap, misbruk og endring av din informasjon.

 

14.          INNHOLDSBETINGELSER

 1. På grunn av realiteten av å opprettholde Siden og annet digitalt innhold kan vi ikke garantere at innholdet vil være korrekt til alle tider.
 2. Av denne og av andre grunner reserverer Siden rettigheten til å rette til å gjøre endringer i informasjonen som er på siden, uten forvarsel.
 3. Det er verdt å merke seg at noen tjenester og kampanjer er forbeholdt regulatoriske og lovlige restriksjoner, og er derfor ikke alltid tilgjengelige i alle markeder.

Ansvaret ligger hos deg å passe på at all informasjon du svarer på er for øyeblikket korrekt, før du tar noen handlinger.

 

15.          ENDRINGER TIL DENNE PERSONVERNERKLÆRINGEN

 

Enhver endring vi gjør i denne Personvernerklæringen i fremtiden vil bli annonsert på denne siden og, når passende, informert til deg via epost. Vennligst sjekk ofte for å se etter oppdateringer eller endringer i vår personvernerklæring. I et tilfelle der du ikke er enig i noen av endringene, anbefaler vi at du kontakter kundeservice eller stenger din konto.

16.           ANDRE SIDER

 

Så snart du forlater Siden eller blir omdirigert til en annen side («Tredjepartssiden») ved å, for eksempel, klikke på en av annonsene eller på et banner fra en tredjepart som er annonsert på Siden, vil vilkårene og betingelsene, de private policyene og data behandlingspraksisene (som vi ikke har noen kontroll over), gjelde, og vilkårene og betingelsene på Siden, og denne Personvernerklæringen vil ikke lenger gjelde for deg eller for noen bruk du gjør på en slik Tredjepartsside