Bettingsider

Norske Bettingsider med MuchBetter [2024]

Muchbetter er en elektronisk lommebok som lar brukerne foreta effektive pengeoverføringer over nett. Etter at Muchbetter så dagens lys i 2017, har selskapet bak høstet stor anerkjennelse for det brukervennlige designet samt sine solide og innovative sikkerhetstiltak.

Knirkefrie overføringer av midler mellom ulike norske bettingsider og Muchbetter er kanskje den aller største fordelen. Man slipper involvering av unødvendige tredjeparter, som ofte er forbundet med ekstra gebyrer og behandlingsforsinkelser. Dessuten kan Muchbetter benyttes av spillere med norsk bostedsadresse, og vil derfor utgjøre et utmerket alternativ til blant annet kortbetaling.

Om du leser videre, vil du få et enda bedre innblikk i Muchbetter-tjenesten. Vi skal blant annet se på alle fordelene og ulempene, men vi starter med å presentere noen bettingsider som tilbyr Muchbetter som et betalingsalternativ.

Beste bettingsider med Muchbetter

N1 Bet
1
N1 Bet

5/5

N1 Bet Omtale
50% opp til 2 000 kr.

Hva er Muchbetter?

Ved første øyekast kan Muchbetter minne om en hvilken som helst annen e-lommebok. En e-lommebok er, som du sikker vet, en digital lommebok som kan brukes til å oppbevare og overføre penger online.

Det fine med Muchbetter er at tjenesten er teknologisk fleksibel og kan lett tilpasses myndighetskrav, noe som er en kjempefordel for oss nordmenn. Muchbetter går dessuten utover bransjens minstekrav ved å ta i bruk ekstra sikkerhetstiltak for å beskytte sensitive opplysninger.

De var pionerer med sine dynamiske CVC-koder, hvor det hemmelige tresifrede nummeret ikke står oppført på baksiden av kortet, men i stedet lagres i appen og endres ved hver bruk. Dette gjør det praktisk talt umulig å utnytte kortopplysninger dersom de skulle komme i hendene på noen med lumske hensikter.

Hvilke fordeler og ulemper er forbundet med Muchbetter?

Fordeler med å bruke Muchbetter

Sikkerhet: Brukersikkerheten tas på største alvor med avanserte funksjoner som berørings-ID og dynamiske sikkerhetskoder.

Global tilgjengelighet: Muchbetter-appen kan lastes ned og tas i bruk av brukere i over 180 land.

Fleksibelt: Spillere kan gjøre både innskudd og uttak på bettingsider med Muchbetter.

Høye beløpsgrenser: Det er mulig å overføre relativt store beløp til og fra bettingsider.

Fysisk tilleggskort: Om ønskelig kan man få tilsendt et fysisk Muchbetter-betalingskort som kan benyttes på vanlige utsalgssteder som aksepterer Mastercard.

Ulemper med å bruke Muchbetter

Avhengig av app: For å kunne benytte seg av Muchbetter-tjenesten, må man laste ned en egen app. Dette kan være en ulempe for mange.

Ingen norske kroner: Muchbetter har støtte for en lang rekke kjente valutaer, men dessverre er ikke norske kroner én av disse. Dermed må du regne med å måtte betale et valutagebyr.

Begrenset aksept: Muchbetter er tilgjengelig globalt, men dessverre er det fortsatt enkelte plattformer som ikke støtter denne betalingsmetoden.

Gebyrer: Selv om det ikke er noen tredjeparter involvert, kan visse bettingsider pålegge sine egne gebyrer for bruk av Muchbetter.

Fungerer Muchbetter på norske bettingsider?

Svaret på det er ja. Muchbetter anbefales spesielt for norske betting-spillere da man ikke blir rammet av begrensningene satt av norske myndigheter, som pålegger bankene å blokkere pengeoverføringer til spillselskaper med base i utlandet.

Midlene går nemlig ikke direkte fra banken til bettingsiden. I stedet overføres de først til kundens Muchbetter-lommebok, og deretter til det ønskede bettingselskapet. Dette skjer uten at bankene får nyss om transaksjonsdestinasjonen, og dermed unngår man blokkering.

Slik kommer du i gang med å bruke Muchbetter på bettingsider

Å opprette en Muchbetter-konto er noe alle kan få til. Om du ønsker å gjøre uttak eller innskudd på bettingsider som tilbyr denne betalingstjenesten, er det bare å følge de enkle stegene nedenfor.

Opprett en Muchbetter-konto

 1. Besøk det offisielle Muchbetter-nettstedet.
 2. Finn og last ned Muchbetter-appen.
 3. Installer appen på mobilen din og åpne den for å komme i gang med registreringsprosessen.
 4. Start registreringsprosessen ved å velge «Registrer deg».
 5. Skriv inn telefonnummer, navn og e-postadresse.
 6. Du vil få tilsendt en SMS. Denne inneholder en kode som du må oppgi.
 7. Aktiver en rekke valgfrie sikkerhetsfunksjoner om du ønsker å øke sikkerhetsnivået enda et par hakk.
 8. Muchbetter kan også be deg om å sende inn en kopi av ID.
 9. Koble Muchbetter-kontoen din til en foretrukket betalingsmetode. Dette steget er valgfritt og kan fullføres senere.

Gjøre innskudd med Muchbetter

 1. Gå til din utvalgte spillside og logg deg inn.
 2. Etter pålogging navigerer du deg til innskudds- eller betalingsdelen på spillerkontoen.
 3. Fra listen over tilgjengelige betalingsmåter velger du Muchbetter.
 4. Tast inn beløpet du ønsker å sette inn på spillerkontoen.
 5. Gå gjennom samtlige opplysninger du har oppgitt. Sørg for at spesielt innskuddsbeløpet er korrekt før du velger å fortsette.
 6. Av og til kan brukerne oppleve at Muchbetter krever ytterligere bekreftelse av sikkerhetshensyn. Følg instruksene og oppgi nødvendige bekreftelseskoder etter behov.

Gjøre uttak med Muchbetter

 1. Logg inn på spillerkontoen din ved bruk av brukernavn og passord.
 2. Gå til uttaks- eller betalingssiden.
 3. Velg Muchbetter som ditt foretrukne uttaksalternativ.
 4. Spesifiser beløpet du ønsker å ta ut fra spillerkontoen.
 5. Gå nøye gjennom uttaksdetaljene før du velger å bekrefte transaksjonen.

Overføringstider og gebyrer

Innskudd

Transaksjonstider: Innskudd gjort med Muchbetter og elektroniske lommebøker generelt blir vanligvis behandlet umiddelbart.

Gebyrer: Muchbetter har høstet stor anerkjennelse for sin konkurransedyktige gebyrstruktur. Tjenesten tar sikte på å holde gebyrene så lave som mulig og vil i de fleste tilfeller være helt gratis. Derimot kan bettingsiden du bruker belaste sine egne gebyrer for å behandle innskuddet.

Uttak

Transaksjonstider: Spillere som velger Muchbetter kan forvente raske og effektive uttak. Behandlingstiden kan imidlertid variere avhengig av bettingsidens prosedyrer, men dette kan ikke Muchbetter holdes ansvarlig for. For nøyaktige transaksjonstider anbefales det å lese vilkårene for hver enkel bettingside.

Gebyrer: Det er som regel ingen gebyrer forbundet med å gjøre et uttak fra bettingsiden til spillerens Muchbetter-konto. Gebyret kommer først når du ønsker å overføre midlene fra Muchbetter til din vanlige bankkonto, og det kan komme opp i 2,5 % av uttaksbeløpet.

Muchbetter og implementerte sikkerhetstiltak

E-lommebøker er noe svindlere og hackere ønsker å få fingrene i. Dette er Muchbetter fullt klar over, så derfor har de fått følgende sikkerhetstiltak på plass for å beskytte brukerne:

 • Enhetsparing: Enhetsparing kan aktiveres for å sikre at Muchbetter-kontoen er koblet til en bestemt enhet. Dette gjør vanskelig å få tilgang til Muchbetter-kontoen fra andre enheter.
 • Biometrisk verifisering: Dette er teknologier som sikrer at bare autoriserte brukere kan få tilgang til kontoen.
 • Antisvindel-teknologi: Muchbetter bruker anti-svindelteknologi for å oppdage uredelige aktiviteter.
 • Dynamisk CVC: Muchbetter var de første som introduserte dynamisk kortverifiseringskode (CVC), hvor den tresifrede sikkerhetskoden hele tiden endres. Fordelen med dette er at kortopplysninger som kommer på avveie ikke kan misbrukes av andre.
 • Tofaktorautentisering: Når denne funksjonen er påslått, kan ikke brukeren logge seg inn på Muchbetter-kontoen før en unik kode, som sendes til en registrert mobil, er skrevet inn.

Sammenligning av Muchbetter med andre betalingsmetoder

Muchbetter vs. kreditt-/debetkort

Muchbetter er kjent for brukervennlighet og lynraske transaksjoner. Dette er noe alle betting-kunder verdsetter høyt når de skal gjøre innskudd og uttak. Om du bruker et vanlig betalingskort kan overføringen som kjent ta svært lengre tid. Dessuten kan du risikere at banken er pålagt å blokkere transaksjoner til nettsteder som driver med gamblingtjenester.

Muchbetter vs. bankoverføringer

Det samme gjelder om vi sammenligner Muchbetter med et annen populært betalingsalternativ, nemlig bankoverføringer. Her vinner Muchbetter nok en gang om vi sammenligner hastighet og gebyrer. Dessuten er det ikke alle bettingplattformer som tilbyr direkte bankoverføring, og da vil Muchbetter være det naturlige alternativet.

Muchbetter vs. andre elektroniske lommebøker

Muchbetter tilbyr dynamiske CVC-koder – et genialt sikringstiltak som gjør det nærmest umulig for svindlere å tappe kontoen din. Hvordan? Jo, ved å endre brukbar CVC-kode flere ganger i timen. Selskapet kan også skilte med lavere kostnader enn sine konkurrenter.

Når det kommer til hastighet, er det ikke noen store forskjeller mellom de ulike e-lommebøkene.

Vanlige problemer og feilsøking

Mislykkede transaksjoner

Mislykkede transaksjoner kan skyldes mange ting: Ikke nok tilgjengelige midler, problemer med internett-tilkoblingen osv. Før du gir opp og gyver løs med en alternativ betalingsmåte, bør du prøve følgende:

 • Sørg for at du har tilstrekkelige midler på Muchbetter-kontoen din.
 • Sjekk at du er koblet til internett.
 • Dobbeltsjekk at betalingsopplysningene du har oppgitt er korrekte.

Kontosperring

Av og til kan man oppleve å få lommeboken sin sperret. Dette kan være veldig frustrerende og skyldes for eksempel flere mislykkede påloggingsforsøk på rad, eller at Muchbetter har oppdaget mistenkelige aktiviteter. Prøv å få tilgang til kontoen igjen gjennom å:

 • Dobbeltsjekke at du oppgir riktig brukernavn og passord.
 • Prøve å få tilgang fra en annen enhet.
 • Be om å få tilbakestilt passordet.

Kontakt Muchbetter Support

Ta kontakt med Muchbetters kundeservice via e-post dersom du ikke finner en løsning på problemet du sliter med. Dessverre tilbys ingen live-chat-funksjon, så regn med at det kan ta noe tid før du får svar.

For å spare litt tid kan du jo besøke deres offisielle nettside og klikke deg inn på FAQ-seksjonen. Sjansen er stor for at du vil finne en enkel løsning på problemet ditt der.

Konklusjon

Muchbetter kan for mange spillere være det beste alternativet for overføring av midler til og fra bettingsider på nett. Gebyrene er lave, som oftest helt gratis, og sikkerheten er på topp, blant annet takket være innovative løsninger som dynamiske CVC-koder.

Spesielt kan nordmenn få mye glede av Muchbetter ettersom det ikke er noen banker eller andre tredjeparter involvert som kan stikke kjepper i hjulene.

Dersom vi skal si noe negativt om Muchbetter, må det være at det fortsatt er en del bettingsider som ennå ikke har fått denne geniale løsningen på plass. Hva som er grunnen til dette, vet vi ikke. Men dette er ikke noe Muchbetter kan stå til ansvar for. Som oftest vil det i slike tilfeller være andre utmerkede e-lommebøker man kan benytte seg av.

Ofte stilte spørsmål

Hva er Muchbetter og hvordan fungerer det på bettingsider?

Kort fortalt er dette en digital lommebok som tilbyr effektive og rimelige pengeoverføringer over internett. Tjenesten er svært brukervennlig. For å ta den i bruk på en bettingside, er det bare å velge Muchbetter som betalingsmåte (om dette alternativet er tilgjengelig) og koble den personlige lommeboka opp ved å skrive inn ditt brukernavn og passord.

Hvordan oppretter jeg en Muchbetter-konto for spillformål?

Besøk Muchbetters nettsted, last ned appen og start registreringsprosessen. Registreringsprosessen tar ikke lang tid og innebærer i grove trekk å oppgi noen personopplysninger og koble til en betalingsmetode.

Kan jeg bruke Muchbetter til både innskudd og uttak på bettingsider?

Ja, det er ikke noe problem å bruke Muchbetter til disse formålene. Overføringene av midler skjer på en rask og trygg måte. For nordmenn kan Muchbetter faktisk være det beste alternativet ettersom man omgår begrensninger og blokkeringer fra banken.

Er det noen gebyrer forbundet med bruk av Muchbetter på bettingsider?

Muchbetter har en konkurransedyktig gebyrstruktur, og ofte vil du oppleve at det er gratis å benytte deg av tjenesten. Men Muchbetter driver ikke veldedighet og klarer å få inntekter fra andre steder. For eksempel må du betale et gebyr på 2,5 % av beløpet for overføringer fra Muchbetter-kontoen til en vanlig bankkonto.

Hva er de minste og de høyeste tillatte beløpene for uttak/innskudd med Muchbetter?

Beløpsgrensene er det bettingsidene som fastsetter. Men som en generell regel pleier det høyeste tillatte uttaksbeløpet ved bruk av Muchbetter å være noe høyere enn for andre uttaksalternativer.

Er Muchbetter en sikker betalingsmetode for overføring av penger?

Vi har ikke grunnlag for å påstå noe annet. Sikkerhet er nemlig noe Muchbetter prioriterer veldig høyt ved å beskytte lommebøker og kontoer med moderne og avanserte sikringstiltak.

Hvor lang tid tar det å behandle innskudd og uttak gjort med Muchbetter?

Muchbetter tilbyr raske transaksjonstider. Innskudd skjer vanligvis umiddelbart, mens behandlingstiden for uttak vil variere ut ifra bettingsidens egne prosedyrer.

Kan jeg koble flere bettingkontoer til min Muchbetter-lommebok?

Ja, Muchbetter lar brukerne tilkoble så mange spillkontoer de måtte ønske til lommeboken. Dette gir fleksibilitet til å administrere transaksjoner på tvers av ulike spillplattformer fra én og samme lommebok.

Hvilke valutaer støttes ved bruk av Muchbetter på bettingsider?

Muchbetter-kontoer kan opprettes i en rekke valutaer. Men i skrivende stund er det ikke støtte for norske kroner. Dette kan innebære vekslingsgebyrer.

Hva gjør jeg om jeg støter på et problem ved bruk av Muchbetter på en bettingside?

Om du som bruker skulle støte på problemer, kan du bruke støttefunksjonen i appen eller besøke Muchbetters nettsted. Her vil du finne veiledninger, en FAQ-seksjon og muligheten til å kontakte Muchbetter-support via e-post.