Bettingsider

Om oss

OddsNet er stedet hvor lidenskapen for sport møter spenningen ved oddstipping. Med oppstart i 2000, har Oddsnet over 20 års fartstid i bransjen og vi er stolte av å være ledende innenfor odds og tips i Norge. Uansett om du er en erfaren oddsspiller eller nybegynner, er OddsNet ditt fellesskap for å utforske, diskutere og dra nytte av ekspertisen til våre tipsere og brukere.

Hva er vi?

OddsNet er ikke bare en nettside – det er et fellesskap av oddsentusiaster som deler en felles lidenskap for sport og oddstipping. Vi tilbyr et bredt spekter av innhold som dekker alt fra de største fotballkampene til de mest spennende travløpene.

Med en dedikert gruppe av erfarne tipsere og et aktivt forum er OddsNet ditt første stopp for å få innsikt, dele tips og delta i diskusjoner om alt som rører seg innenfor oddsbetting.

Vår Visjon

Vi streber etter å være den ledende destinasjonen for oddstipping i Norge, og vår visjon er å tilby våre brukere en unik opplevelse som kombinerer ekspertise, fellesskap og spenning. Vi er forpliktet til å kontinuerlig forbedre våre tjenester, innhold og brukeropplevelse for å møte de stadig skiftende behovene til våre brukere.

Våre Tjenester

Tips og diskusjon

Vi oppfordrer våre brukere til å dele sin kunnskap gjennom tips og engasjement på vår side. Vårt forum er et levende fellesskap hvor du kan diskutere strategier, dele tips og dra nytte av ekspertisen til våre erfarne tipsere.

Konkurranser med flotte premier

Sammen med våre partnere og bettingsider arrangerer vi jevnlig konkurranser hvor du kan konkurrere om flotte premier og heder. Det er en flott måte å teste dine ferdigheter og ha det gøy samtidig!

OddsNet-ligaen

Bli med i vår spennende liga, hvor målet er å oppnå høyest mulig odds på vinnende tips og analyser. Med generøse premier som utbetales av våre samarbeidspartnere, er det en flott mulighet til å vise frem dine ferdigheter og konkurrere mot andre oddsentusiaster.

Vårt team

Vår historie

2000 – Starten:

OddsNet startet den 8. januar 2000 opp som Vidars Oddstips. Vidars Oddstips var en liten grønn side hvor Vidar Gustad startet med å legge ut sine gode oddstips, med god hjelp fra Sissel Husby på det datatekniske planet. Siden var ment som en liten hobby, men besøkstallene tok ganske raskt av, og Sissel startet å utvikle siden på litt mer profesjonell basis. Utgangspunktet var å gi leserne gode oddstips som på sikt skulle gi overskudd.

2002 – Rebranding og ekspansjon:

Med økende popularitet ble Vidars Oddstips omdøpt til OddsNet.com, og et forum ble introdusert for å oppmuntre til brukerengasjement.

2009 – Vekst og utvikling:

OddsNet.com fortsatte å vokse og utvikle seg, med et stadig økende team og forbedret nettsted.

2014 – Nye eiere:

OddsNet.com ble kjøpt opp av det anerkjente iGaming-selskapet GiG, som bidro til videre vekst og utvikling.

2021 – Fremtiden er her:

Med over 500 anmeldelser og en ny mobilvennlig plattform, endret OddsNet.com navn til OddsNet og lanserte en oppdatert nettside for å møte fremtidens behov.