Bettingsider

Norske bettingsider med Mastercard [2024]

Mastercard er en av mange betalingsalternativer som er tilgjengelige på både utenlandske og norske bettingsider, og det er blant de kortene norske spillere foretrekker. Dette skyldes delvis at det er knyttet til enhver bankkonto du oppretter.

Dessuten er dette en betalingsmetode som fungerer sømløst på en rekke utsalgssteder og nettsteder. De fleste bettingsider tilbyr MasterCcrd som en pålitelig betalingsmetode for raske innskudd og uttak, og i tillegg kreves det sjelden gebyrer for transaksjoner. En annen grunn til kortets popularitet er dets utbredelse og lange historie – Mastercard er noe de fleste har kjennskap til.

Vi skal nå gi deg verdifull innsikt i bettingsider som tilbyr Mastercard som betalingsmåte. Oppdag hvordan Mastercard har blitt et foretrukket valg for mange norske spillere, og utforsk fordelene dette kortet gir i forbindelse med innskudd og uttak.

Bettingsider med Mastercard

I listen nedenfor er 9 bettingsider vi anbefaler dersom du ønsker å betale innskudd med Mastercard:

BankonBet
1
BankonBet

4.4/5

BankonBet Omtale
100% opp til 2 000 kr.
SpinBookie
2
SpinBookie

4.4/5

SpinBookie Omtale
100% opp til 1 000 kr.
Stake
3
Stake

4.4/5

Stake Omtale
200% opp til 10 000 kr.
20Bet
4
20Bet

4.4/5

20Bet Omtale
100% opp til 1 000 kr.
Lilibet
5
Lilibet

4.2/5

Lilibet Omtale
100% opp til 5 000 kr.
Mostbet
6
Mostbet

4/5

Mostbet Omtale
125% opp til 3 000 kr.
Bethard
7
Bethard

4.2/5

Bethard Omtale
100% opp til 1 000 kr.
Dexterbet
8
Dexterbet

4.4/5

Dexterbet Omtale
100% opp til 1 000 kr.
Betway
9
Betway

4.7/5

Betway Omtale
100% opp til 1 000 kr.
Betzerk
10
Betzerk

3.8/5

Betzerk Omtale
100% opp til 1 000 kr.

Fungerer Mastercard på norske bettingsider?

Det er viktig å være oppmerksom på at Mastercard ikke alltid vil være en tilgjengelig innskuddsmetode for betting. Dette skyldes de strenge begrensningene norske myndigheter har innført for bruk av norske betalingskort til online pengespill på nett.

Disse begrensningene kan føre til at transaksjoner som banken vet vil gå til pengespill på nett, ofte vil bli avvist av banken.

Norske bettingsider har imidlertid funnet noe kreative måter å omgå myndighetenes begrensninger for bruken av Mastercard og andre betalingskort utstedt i Norge. Disse bettingsidene har inngått avtaler med tredjeparts betalingsløsninger som for eksempel ePro, hvor kortbetalingene blir omdirigert gjennom disse alternative systemene.

Dette gjør det betydelig mer utfordrende for bankene å oppdage at pengeoverføringene er relatert til betting, noe som gir økte sjanser for at betalingen med Mastercard blir godkjent.

Når det gjelder selve Mastercard, er dette et av de mest utbredte betalingskortene i verden. I Norge tilbys Mastercard hovedsakelig som et kredittkort, men det kommer også i en debetkortvariant i en rekke land.

På de fleste bettingsidene vil du finne Mastercard som en akseptert betalingsmetode, til tross for norske myndigheters iherdige forsøk på å begrense bruken av norske betalingskort på nettsider med servere plassert i utlandet.

Hva er fordelene og ulempene med å bruke Mastercard på bettingsider?

Fordeler

Aksepteres nesten overalt: Mastercard er allment akseptert som betalingsmetode på de fleste bettingsider, noe som gjør det til et enkelt og praktisk valg for mange spillere.

Raske og enkle transaksjoner: Innskudd og uttak med Mastercard skjer vanligvis raskt og på en enkel måte, noe som sørger for en sømløs spillopplevelse.

Kjennskap: Mange spillere forbinder allerede Mastercard som et pålitelig og sikkert betalingsalternativ.

Sikkerhet: Mastercard har gjennomført robuste sikkerhetstiltak for å beskytte økonomiske opplysninger og dermed redusere risikoen for svindel.

Belønninger og fordeler: Mange Mastercard-alternativer tilbyr belønninger, cashback eller andre fordeler, som kan være fordelaktige for spillere som bruker Mastercard hyppig.

Ulemper

Restriksjoner: I noen regioner, blant annet Norge, kan det være juridiske begrensninger for bruk av Mastercard for transaksjoner til bettingsider, noe som kan medføre avviste betalinger.

Transaksjonsgebyrer: Selv om det store flertallet av bettingsider ikke belaster gebyrer for bruk av Mastercard, kan enkelte banker finne på å kreve gebyr for pengespillrelaterte transaksjoner.

Bekymringer om personvern: Bruk av Mastercard innebærer deling av personlige økonomiske opplysninger med bettingsider. Derfor kan enkelt brukere være bekymret for personvern.

Avhengig av banker: Om en transaksjon går gjennom eller ikke vil være avhengig av bankens retningslinjer.

Mulighet for overforbruk: Det at det er så enkelt å bruke Mastercard kan føre til impulsiv spilling og overforbruk dersom man ikke administreres pengebruken på en ansvarlig måte.

De beste bettingsidene som aksepterer Mastercard

 • SpinBookie: Godt utvalg av sporter og markeder – Godtar betaling med Mastercard.
 • Stake: Ny bettingside med flotte velkomstbonuser til nye spillere – Godtar betaling med Mastercard.
 • 10bet: Innrettet mot norske spillere – Godtar betaling med Mastercard.
 • 20bet: Et gigantisk utvalg av både tradisjonelle og mindre tradisjonelle bettingmarkeder – Godtar betaling med Mastercard.
 • Lilibet: Kjent for å ha et godt utvalg av kampanjer og bonustilbud – Godtar betaling med Mastercard.

Hvordan registrere seg for Mastercard

Det er enkelt å registrere seg for Mastercard, og spesielt om du følger vår stegvise veiledning som vi har utarbeidet nedenfor:

 1. Opprett en Mastercard-konto

Aller først må du velge en bank eller finansinstitusjon som tilbyr Mastercard. Gå inn på bankens nettside eller ta kontakt med dem direkte. Deretter må du åpne en konto: Følg bankens prosedyrer for kontoåpning, som vanligvis innebærer å oppgi personopplysninger samt innsending av bevis på adresse og andre nødvendige dokumenter.

I forbindelse med opprettelsen av kontoen kan du be om å få tilsendt et Mastercard. Banken vil så veilede deg gjennom de tilgjengelige alternativene. Fyll ut de nødvendige søknadsskjemaene. Når søknaden din er godkjent, vil banken utstede Mastercard til deg. Deretter gjenstår det bare å aktivere kortet i henhold til bankens instrukser.

 1. Koble Mastercard til betting-kontoer:

Velg en anerkjent bettingside. Anerkjente bettingsider har en gyldig lisens på plass og et godt omdømme blant andre spillere. Opprett en spillerkonto på plattformen ved å oppgi informasjonen som blir forespurt. Som regel er det ikke snakk om noe mer enn navn, e-postadresse og telefonnummer.

Etter at spillerkontoen din er opprettet, må du logge deg inn og navigere til «Betaling»- eller «Innskudd»-siden. Fra her kan du velge Mastercard som den foretrukne betalingsmetoden fra listen over tilgjengelige alternativer.

 1. Verifisere Mastercard for spillrelaterte transaksjoner:

De fleste bettingssider krever at du verifiserer Mastercard-kortet for å garantere sikkerheten til pengeoverføringene. Dette kan være belastning av et lite forhåndsgodkjent beløp på kortet.

Logg deg inn på spillerkontoen din og bekreft beløpet på forhåndsgodkjenningen for å bevise at du er eieren av kortet.

Når du har verifisert Mastercard-kortet, vil du kunne foreta problemfrie og sikre transaksjoner på bettingsiden. Husk å sjekke med både banken din og den spesifikke bettingsiden for eventuelle unike krav eller prosedyrer for bruk av Mastercard i forbindelse med spillrelaterte transaksjoner.

Hvordan betale med Mastercard på bettingsider

Vi lever i en digital tidsalder hvor det stadig har blitt enklere å betale på bettingsider, og Mastercard er uten tvil en av de foretrukne metodene for dette. Denne veiledningen vil lede deg gjennom stegene som kreves for å bruke Mastercard for innskudd og uttak på bettingsider.

Innskudd av midler

 1. Logg inn på bettingkontoen: Start med å logge deg inn på spillerkontoen din med brukernavn og passord. Sørg for at du har nok midler tilgjengelig på Mastercard-kortet for innskuddet du ønsker å foreta deg.
 2. Oppgi kortinformasjonen: Fra bettingsidens startside navigerer du deg til delen «Innskudd»-siden. Fra der velger du din foretrukne innskuddsmetode, som i de fleste tilfeller vil inkludere Mastercard.
 3. Skriv inn de nødvendige opplysningene: Du vil bli bedt om å oppgi Mastercard-kortets opplysninger:
 • Kortnummer: Den lange sekvensen av sifre på Mastercard-kortets forside.
 • Utløpsdato: Måneden og året kortet utløper, vanligvis er dette oppgitt på kortets forside.
 • CVV-nummeret: Dette er den tresifrede sikkerhetskoden på baksiden av kortet.
 • Navn på kortet: Ditt for- og etternavn, nøyaktig slik det står skrevet på kortet.
 1. Angi innskuddsbeløpet: Oppgi beløpet du ønsker å sette inn på spillerkontoen. Sørg for at du oppgir riktig beløp for å ikke få deg en overraskelse senere.
 2. Bekreft transaksjonen (om nødvendig): Noen bettingsider kan kreve ytterligere verifiseringssteg, som for eksempel et engangspassord sendt til ditt registrerte mobilnummer eller e-postadresse. Følg nettstedets instrukser for dette steget skulle det være aktuelt.
 3. Vent på bekreftelse: Etter å ha oppgitt alle nødvendige opplysninger og bekreftet transaksjonen, må du vente til systemet har ferdigbehandlet innskuddet. I de aller fleste tilfeller vil dette skje nesten umiddelbart, men det kan også ta opptil et par timer.
 4. Sjekk kontosaldoen: Når innskuddet er bekreftet, må du kontrollere at midlene er overført til spillerkontoen din.

Når Mastercard-innskuddet er gjennomført, vil du kunne plassere innsatser og. Sørg for å holde styr på spillerkontoens saldo og gå gjennom eventuelle transaksjonskvitteringer for å få en tydelig oversikt over innskuddet.

Uttak av midler

 1. Logg inn på spillerkontoen: Start med å logge deg inn på spillerkontoen ved bruk av brukernavn og passord.
 2. Gå til Uttak: Når du er inne på spillerkontoen, må du klikke deg inn på «Uttak»- eller «Utbetaling»-siden, som vanligvis er å finne øverst på kontooversikten.
 3. Velg Mastercard som uttaksmetode: Fra de tilgjengelige alternativene for uttak velger du Mastercard som den foretrukne metoden.
 4. Angi beløpet du ønsker å ta ut: Spesifiser beløpet du ønsker å ta ut fra spillerkontoen. Sørg for at beløpet er likt eller mindre enn midlene du har tilgjengelig for uttak.
 5. Bekreft uttaksdetaljer: Dobbeltsjekk uttaksdetaljene for å forsikre deg om at de er nøyaktige. Gjør du en feil i dette steget, må du belage deg på forsinkelser eller problemer med uttaket.
 6. Send uttaksforespørsel: Bekreft uttaksforespørselen. Bettingsiden kan be om ytterligere bekreftelse for å garantere uttakets nøyaktighet.
 7. Vent på behandling: Uttaksforespørselen vil nå bli behandlet. Ofte må bettingsider gjennomgå og godkjenne uttak manuelt, og dette kan ta litt tid. Behandlingstiden kan variere mellom ulike bettingsider.
 8. Sjekk bankkontoen: Etter at bettingsiden har ferdigbehandlet uttaket, vil midlene bli overført til ditt tilknyttede Mastercard. Hold et øye med bankkontoen ettersom det kan ta et par virkedager før midlene dukker opp.
 9. Gå gjennom transaksjonshistorikken: Etter at uttaket er fullført, bør du se gjennom spillerkontoens transaksjonshistorikk for å bekrefte at midlene har blitt trukket.

Merk at uttaksprosessen kan variere fra den ene bettingsiden til den andre, og tiden det tar vil variere avhengig av bettingsidens retningslinjer og bankens behandlingstider.

Hva er gebyrene, og hvor lang tid tar transaksjonene?

Gebyrene og transaksjonstidene som følger ved bruk av Mastercard på bettingsider vil variere av faktorer som selve bettingsiden, banken og hvor du befinner deg. La oss se litt nærmere på disse faktorene.

Gebyrer

De fleste anerkjente bettingsider belaster ikke gebyrer for innskudd eller uttak gjort med Mastercard. Vanligvis står de selv for disse kostnadene for å både tiltrekke seg nye og beholde lojale spillere. Det er imidlertid viktig å lese grundig gjennom alle vilkår som gjelder for den spesifikke bettingsiden du er kunde hos, da det kan finnes unntak.

Banken din kan pålegge gebyrer for pengeoverføringer knyttet til pengespill på nett. Disse gebyrene er det vanligvis ikke Mastercard som belaster, men finansinstitusjonen du har fått Mastercard gjennom. Ta derfor kontakt med banken for å få en oversikt over slike gebyrer.

Dersom du plasserer innsatser på en bettingside som bruker en annen valuta enn valutaen på ditt Mastercard, må du regne med å måtte betale et valutaomregningsgebyr. Mastercards egne valutakurser og tilknyttede gebyrer vil da være gjeldende.

Transaksjonstider

Innskudd gjort med Mastercard på bettingsider vil i de fleste tilfeller bli behandlet nesten umiddelbart. Så når du har oppgitt kortdetaljene og bekreftet transaksjonen, skal altså midlene være tilgjengelig på spillerkontoen i løpet av sekunder.

Uttakstidene vil imidlertid variere betydelig. Bettingsider har ofte sine interne behandlingstider, noe som gjør at uttaksforespørselen kanskje ikke vil bli behandlet med det første. Bettingsiden må gjennomgå og godkjenne uttak manuelt, en prosess som kan ta alt fra et par timer til et par virkedager. Etter at uttaket er ferdigbehandlet, sendes midlene til ditt tilknyttede Mastercard.

Når uttaket er godkjent og sendt av bettingsiden, kan det ta ekstra tid før midlene vises på bankkontoen. Den nøyaktige behandlingstiden kommer an på bankens retningslinjer. Gjerne kan det ta noen virkedager, men det kan også ta enda lengre tid, spesielt om du foretar uttaket i helger eller rundt helligdager.

Hvis du føler det har gått svært lang tid, og midlene ennå ikke har kommet inn på kontoen din, bør du ta kontakt med banken eller bettingsiden for å forhøre deg om hva som har skjedd.

Tips for å maksimere Mastercard-betalinger på bettingsider

 • Se etter hvilke kort som aksepteres: Sørg for at bettingsiden godtar din spesifikke Mastercard-type (kreditt- eller debetkort eller begge deler).
 • Kortets gyldighet: Sjekk med jevne mellomrom at Mastercard-kortet ditt er gyldig og ikke har utløpt for å unngå problemer ved innskudd og uttak.
 • Sett innskuddsgrenser: Definer og aktiver innskuddsgrenser på spillerkontoen din for å holde kontroll på utgifter og opprettholde ansvarlige spillevaner. Litt senere i denne artikkelen vil du få noen gode tips til hvordan du spiller ansvarlig.
 • Bruk sikre nettverk: Foreta transaksjoner kun på sikre og pålitelige nettverk for å beskytte kortdetaljene dine mot mulige sikkerhetstrusler. Oppgi aldri betalingsopplysninger eller andre personopplysninger dersom du er knyttet til et offentlig WiFi-nettverk.
 • Finn ut om det belastes gebyrer: Undersøk om det finnes noen gebyrer knyttet til bruk av Mastercard på bettingsiden. Sjekk også med banken din om de belaster noen tilleggsgebyrer.
 • Hold oversikt over transaksjonene: Hold oversikt over transaksjonene for å holde kontroll over regnskapet ditt. Dersom du skulle oppdage noen mistenkelige transaksjoner, må du ta kontakt med både banken og bettingsiden.
 • Hold deg oppdatert på regelverket: Les deg opp på hvilke regler og lover som gjelder for pengespill på nett der du bor, da dette kan påvirke dine muligheter til å bruke Mastercard på bettingsider.
 • Velg tofaktorautentisering: Gjør sikkerheten til spillerkontoen din enda sikrere ved å aktivere tofaktorautentisering. På denne måten kan du forhindre uautorisert tilgang.
 • Utnytt belønningsprogrammer: Bruk belønninger eller cashback-programmer knyttet til ditt Mastercard for å få enda flere fordeler mens du spiller.
 • Vurder å bruke alternativer: Utforsk alternative betalingsmetoder for å finne den metoden som passer best for deg og dine preferanser.
 • Gjennomgå bettingsidens retningslinjer: Gjør deg kjent med bettingsidens vilkår for å finne ut hvilke regler som gjelder for både innskudd og uttak.
 • Følg med på uvanlig aktivitet: Se gjennom spillerkontoen din regelmessig for å forsikre deg om at det ikke har vært uvanlige eller uautoriserte transaksjoner. Skulle det være noe av dette, må du rapportere dette umiddelbart til kundeservice.
 • Sett til side gevinster: Hvis du er så heldig å vinne, bør du sette til side en del av gevinstene og bruke dem på noe annet enn betting. Dette vil fremme ansvarlig spilling og sørge for god økonomisk styring.
 • Les deg opp på ansvarlig spilling: Dette vil sikre deg en trygg og moro spillopplevelse.
 • Hold dine kontaktopplysninger oppdatert: Hold kontaktinformasjonen du har oppgitt på bettingsiden oppdatert for å være sikker på at du mottar viktige meldinger og informasjon relatert til kontoen.

Mastercard vs. andre betalingsalternativer når det kommer til betting

Visa som alternativ betalingsmåte

Visa er i likhet med Mastercard et allment akseptert betalingsalternativ på bettingsider. Visa tilbyr raske og pålitelige transaksjoner, både i form av kreditt- og debetkort.

Fordeler:

 • Like godt utbredt som Mastercard.
 • Praktiske og hurtige pengeoverføringer på de fleste bettingsider.
 • Mange kortalternativer, som for eksempel debetkort og kredittkort.

Ulemper:

 • Kan være gjenstand for gebyrer.
 • Bruken kan være myndighetsbegrenset i enkelte regioner.
 • Må oppgi personopplysninger for å kunne gjennomføre transaksjoner.

E-lommebøker: PayPal, Skrill, Neteller

Elektroniske lommebøker gir forbedret sikkerhet og personvern for bettingrelaterte transaksjoner på nett. De er kjent for svært raske behandlingstider og støtte for flere valutaer. Selv om de ikke er like universelt akseptert som betalingskort, ser man i dag stadig flere bettingsider som velger å inkludere med.

Fordeler:

 • Forbedret sikkerhet og personvern ettersom ingen personopplysninger blir delt direkte med bettingsiden.
 • Hurtige innskudd og uttak, som ofte blir ferdigbehandlet i løpet av noen minutter.
 • Støtter ofte flere valutaer, noe som reduserer valutagebyrer.

Ulemper:

 • Kan være gjenstand for gebyrer når du overfører penger fra og til bankkonto.
 • Visse e-lommebøker kan komme med restriksjoner eller avgifter i forbindelse med uttak.
 • Ikke like universelt akseptert som Visa og Mastercard, selv om de ofte er å finne på de fleste bettingsider.

Kryptovalutaer: Bitcoin, Ethereum

Transaksjoner med kryptovalutaer er blant de mest anonyme og sikreste formene for transaksjoner som finnes. De forbindes ofte med raske og gratis transaksjoner og er ikke bundet av grenser, noe som eliminerer valutakonverteringsgebyrer. Selv om populariteten deres vokser, er de ikke ennå universelt akseptert hos alle bettingsider.

Fordeler:

 • 100 % anonymitet og personvern i forbindelse med transaksjoner.
 • Raske og ofte rimeligere overføringer sammenlignet med andre alternativer.
 • Ingen valutakonverteringsgebyrer ettersom kryptovalutaer er grenseløse.

Ulemper:

 • Ekstrem høy volatilitet kan påvirke tilgjengelige spillemidler radikalt.
 • Krever ny kunnskap, noe som kan være krevende for de som ikke er vant til å bruke kryptovaluta.
 • Begrenset aksept på bettingsider, selv om kryptovalutaer vokser i popularitet.

Spill ansvarlig med Mastercard

Ansvarlig spilling er veldig viktig for å opprettholde en sunn og moro spillopplevelse mens du bruker Mastercard. Det første steget er å erkjenne at pengespill innebærer en risiko. Man må ikke se på betting som en inntektskilde, eller satse mer enn man har råd til å tape. For å hjelpe til med dette, kan du gjøre følgende:

Sett innsatsgrenser med Mastercard

 • Det er viktig å sette opp et budsjett som tydelig inkluderer dine bettingaktiviteter, og det er avgjørende å holde seg til dette budsjettet for å ikke skakkjøre økonomien. Mastercard kan være et nyttig verktøy for økonomistyring når det brukes ansvarlig og innenfor rammene av ditt budsjett
 • Mange bettingsider gir deg muligheten til å sette daglige, ukentlige og månedlige innskuddsgrenser. Bruk denne funksjonen til å kontrollere utgiftene dine og unngå å overskride budsjettet. I tillegg til innskuddsgrenser, bør du vurdere å aktivere tapsgrenser. Denne funksjonen forhindrer deg i å tape mer enn et forhåndsdefinert beløp i løpet av en gitt tidsperiode.
 • Noen bettingsider tilbyr alternativer for selvekskludering. Vurder å ta disse verktøyene i bruk for å begrense tilgangen til bettingsiden i en bestemt periode dersom du skulle føle at bettingen er i ferd med å komme ut av kontroll.

Slik gjenkjenner du tegn på at bettingen er i ferd med å komme ut av kontroll

Det å gjenkjenne tegn på at dine bettingaktiviteter er i ferd med å komme ut av kontroll er viktig for å kunne opprettholde en sunn og ansvarlig tilnærming til pengespill. Her er noen av de viktigste tegnene du bør være oppmerksom på:

 • Først og fremst er det viktig å merke seg endringer i spillevanene dine. Skulle du oppdage at du satser mer penger enn du tidligere har vært komfortabel med, eller dersom du har begynt å satse hyppigere, vil dette være et rødt flagg.
 • Økende irritabilitet og angst knyttet til dine pengespillaktiviteter er også en viktig indikator. Skulle du begynne å oppleve stress, skyldfølelse eller problemer med å sove som resultat av pengespill, bør du være på vakt.
 • Hvis du begynner å jakte på tapte innsatser, ikke klarer å sette grenser for deg selv eller holde deg til budsjettet, er det på tide å ta en pust i bakken og oppsøke profesjonell hjelp.
 • Å ignorere økonomiske forpliktelser, som for eksempel regninger og andre utgifter, for å finansiere bettingaktiviteten, er et alvorlig faresignal.
 • Det siste, men kanskje det mest åpenbare tegnet, er når spillingen forårsaker problemer med ditt forhold til andre mennesker, enten det er snakk om familien, kolleger på jobb eller venner.

Vær veldig oppmerksom på disse tegnene. Ansvarlig betting handler om å kunne kose seg med aktiviteten uten å la den føre til negative konsekvenser for livet og økonomien din.

Oppsøk hjelp og støtte

 • Snakk med venner eller familien om dine bekymringer. De kan gi emosjonell støtte og oppmuntre deg med å oppsøke profesjonell hjelp.
 • Ta kontakt med organisasjoner som spesialiserer seg på spilleavhengighet, for eksempel Blå Kors eller en annen lokal rådgivningstjeneste. De kan tilby veiledning og behandlingstilbud.
 • Muligheten til selvekskludering fra bettingsider har hjulpet mane spillere med å begrense tilgangen til bettingsider.
 • Hvis du har kjørt deg fast i økonomiske problemer, bør du vurdere å snakke med en finansiell rådgiver som kan hjelpe deg med å få tilbake kontrollen over økonomien.

Oppsummering

Betting med Mastercard kommer med sine fordeler og ulemper. Mastercard er allment akseptert på de fleste bettingsider og tilbyr et nivå av tilgjengelighet som mange spillere vet å sette pris på.

Transaksjoner behandles i de aller fleste tilfeller svært raskt, noe som sikrer en sømløs spillopplevelse. Dessuten bidrar Mastercards robuste sikkerhetsfunksjoner til å beskytte dine økonomiske opplysninger, noe som reduserer risikoen for at svindlere skal få tak i dem.

Noen Mastercard-varianter tilbyr til og med belønninger og fordeler, som for eksempel cashback-programmer, som kan være fordelaktige for de som gjør innskudd ofte.

Det finnes imidlertid noen ulemper man bør ta i betraktning når man bruker Mastercard. Begrensninger fra norske myndigheter kan være en hindring for norske spillere og gjøre det utfordrende å bruke Mastercard og andre betalingskort på bettingsider.

I tillegg kan banker belaste gebyrer for betting-relaterte transaksjoner, noe som øker kostnadene ytterligere for å spille. Deling av personopplysninger med bettingsider kan også gi rom for bekymringer rundt personvern.

Hvis vi legger sammen de positive aspektene med de negative, kommer vi frem til at Mastercard er en betalingsmetode vi kan anbefale for de som ønsker å kose seg med oddsspill og betting på nett.

Skulle du slite med å bruke Mastercard for innskudd og uttak som følge av norske myndigheters begrensninger, kan det være hensiktsmessig å utforske alternativer som tilbys av bettingsiden, som for eksempel tjenester som Neteller, Skrill eller MuchBetter.

Disse alternativene har vist seg å være pålitelige løsninger for nordmenn som støter på utfordringer med Mastercard.

FAQ

Hvordan legger jeg Mastercard til betting-kontoen min?

For å legge til Mastercard til spillerkontoen må du først logge deg inn på spillerkontoen, navigere til innskudds- eller betalingssiden, velge Mastercard som din foretrukne betalingsmetode, og deretter skrive inn opplysningene som er oppgitt på kortet, dette inkluderer kortnummer, utløpsdato, CVV-nummeret og navnet på kortets eier.

Er det trygt å bruke Mastercard for betting på nett?

Generelt sett er det helt trygt å bruke Mastercard til betting på nett ettersom det tilbyr solide sikkerhetsfunksjoner. Sørg imidlertid for at bettingsiden du skal gjøre innskudd til er anerkjent og har lisensene i orden. Noen spillere vil imidlertid være bekymret for å måtte oppgi personopplysninger. Hvis dette er tilfellet for deg, finnes det alternative betalingsmåter som ikke krever at du må utgi personopplysninger til bettingsiden.

Hvilke opplysninger må jeg oppgi for å foreta en pengeoverføring med Mastercard?

For å overføre midler med Mastercard må du vanligvis oppgi kortnummeret, utløpsdatoen, CVV-nummeret og navnet som står skrevet på kortet. I visse tilfeller kan bettingsiden også kreve at du sender dem bevis på adresse og identitet.

Må man betale gebyrer for å bruke Mastercard på bettingsider?

Gebyrer ved bruk av Mastercard på bettingsider kan variere fra plattform til plattform. De fleste bettingsider velger å ikke kreve gebyrer, men banken din kan pålegge gebyrer for pengespillrelaterte transaksjoner. Derfor er det viktig å sjekke med både bettingsiden og banken din for eventuelle gebyrer som gjelder.

Kan jeg få utbetalt gevinstene mine til Mastercard?

Noen bettingsider har uttak til Mastercard som et alternativ, men det er ikke en selvfølge hos alle. Sjekk med den aktuelle bettingsiden for å se om dette alternativet er tilgjengelig for spillerne.

Hva gjør jeg om Mastercard-transaksjonen blir avvist på en bettingside?

Skulle en Mastercard-transaksjon blir avvist hos en bettingside, kan du forsøke følgende tips:

 • Sjekk at du har skrevet inn kortopplysningene slik de står på kortet.
 • Sørg for at kortet ditt har nok midler til å gjennomføre transaksjonen.
 • Ta kontakt med banken din for å finne ut om de har satt noen begrensninger på pengespillrelaterte transaksjoner.
 • Vurder å bruke en av de andre betalingsmetodene som tilbys på bettingsiden.

Finnes det en grense for hvor mye jeg kan sette inn eller ta ut ved bruk av Mastercard?

Grenser for innskudd og uttak ved bruk av Mastercard vil variere og basere seg på hver enkel bettingsides retningslinjer. Sjekk hvilke vilkår og betingelser som gjelder hos det spesifikke nettstedet for mer informasjon om slike grenser.

Hvor land tid tar det å behandle en Mastercard-transaksjon på en bettingside?

Transaksjoner utført med Mastercard på bettingsider vil vanligvis bli behandlet nesten umiddelbart når det er snakk om innskudd. Uttak kan ta noe lengre tid som følge av intern og manuelle behandling av bettingsiden og banken. Vær forberedt på at det kan ta flere virkedager.

Kan jeg bruke et forhåndsbetalt Mastercard for online betting?

Et forhåndsbetalt Mastercard vil aksepteres på enkelte bettingsider og avhenge av bettingsidenes retningslinjer. Sjekk med bettingsiden det gjelder for å bekrefte om forhåndsbetalte Mastercards støttes hos dem.

Finnes det noen belønninger eller bonuser for å bruke Mastercard på enkelte bettingplattformer?

Noen bettingplattformer kan tilby belønninger eller odds bonuser for bruk av Mastercard, som for eksempel cashback eller eksklusive kampanjer. Det kan være verdt å utforske belønningene og fordelene som er spesifikke for bettingsiden du er kunde hos.