Bettingsider

SpinBookie

SpinBookie er det nyeste tilskuddet av bettingsider på det norske markedet, og har allerede rukket å bli populære på grunn av sine gode odds og rykende ferske velkomstbonus spesialsydd til sine norske kunder. Bettingselskapet har en av de absolutt beste sportsbonusene på markedet med 100% opptil hele 3000kr og kun 1.50 i minimumsodds. Bonusen kan tas med Visa og Mastercard og du har 30 dager på å fullføre omsetningen. Uttak kan gjøres til kortet det ble gjort innskudd med eller til bankkonto, noe som gjør det spesielt interessant for norske kunder. Du kan lese mer om fordeler og ulemper med SpinBookie i denne omtalen.

Fordeler

  • Helt ny bettingside
  • Fantastisk velkomsbonus
  • Fokus på det norske markedet

Ulemper

  • Ingen live chat
  • Ingen live stream

Oversikt

  • Bonustilbud

  • Betalingsmetoder

  • Kundeservice

Besøk Spin Bookie

Spin Bookie

100% opp til 1 000 kr

Hvorfor velge Spinbookie?

Som nevnt, Spinbookie er helt nye på det norske odds markedet, og fokuserer spesielt på norske kunder. Du kan derfor regne med et bettingside som er skreddersydd til deg som nordmann.

Det ser også ut til at de har funnet gode løsninger for betaling, innskudd og uttak i Norge, der vanlige norske betalingskort fungerer, i tillegg til tjenester som Revolut, Skrill osv.

Sportsbetting hos Spinbookie

Spinbookie har et enkelt brukergrensesnitt og det er enkelt å navigere gjennom ulike seksjoner på nettsiden deres. Hvis du leter etter en bestemt sportsbegivenhet, kan du bruke søkefeltet til å søke etter den begivenheten. Du kan skrive inn et lagnavn eller et konkurransenavn for raskt å finne ditt foretrukne arrangement.

Spinbookie tilbyr sportsbetting på ulike sporter og populære konkurranser. På Spinbookie kan du spille på fotball, tennis, basketball, cricket, dart, badminton, volleyball og mange andre idretter.

Hos Spinbookie kan du gjøre både betting før kamp og live betting. Spinbookie tilbyr ulike spillmarkeder under Live Betting med høye odds. Spinbookie har også en «Quick Bet»-funksjon, hvor du kan forhåndsdefinere innsatsbeløpet og plassere en innsats med ett klikk. Denne Quick Bet-funksjonen er ekstremt nyttig under livespill, da oddsen svinger hvert sekund.

Hos Spinbookie kan du også spille på forskjellige typer E-Sporter som E-Football, E-Basketball, Counter Strike, Dota og mange andre. Hos Spinbookie kan du også spille på virtuell sport.

Sammenlign Spinbookie med andre bookmakere

Bookmaker Bonus Fordeler
Spinbookie 100% opp til hele 3000 kr! Helt ny og helt norsk bettingside
Highbet >3000 kr på første to innskudd Ny bookmaker og høy velkomstbonus
Unibet 100% opp til 1000 NOK Live streaming og solid utvalg i odds
Betway 100% opp til 1500 NOK Live streaming og gode bonuser

Innskudd og uttak hos Spinbookie

Spinbookie har som nevnt et par alternativer når det kommer til innskuddsmetoder, og de tilgjengelige betalingsmetodene er de mest brukte. På Spinbookie kan du gjøre innskudd gjennom Visa og Mastercards, Neteller, Skrill, paysafecard, Interac og noen få andre. Alle innskudd på Spinbookie krediteres umiddelbart på kontoen din.

Uttak på Spinbookie kan gjøres gjennom betalingsmetodene som ble brukt til å sette inn. Spinbookie sørger for å behandle uttak raskere for å få en jevn spillopplevelse.

Bonuser og velkomstbonus hos Spinbookie

Da de nylig er lansert har de et spesialoffer til alle nye kunder, som lyder på hele 100% bonus opp til 3000 kroner på det første innskuddet til alle som registerer seg.

Det er et av de absolutt beste velkomsttilbudene tilgjengelig for norske kunder på markedet i dag.

I tillegg til velkomstbonusene, har Spinbookie også andre kampanjer som ukentlig gratisspill, ukentlig casino reload, weekend slots cashback og mye mer.

Sammendrag av Spinbookie

Spinbookie er et imponerende spillselskap som kan skilte med et godt tilbud innenfor både odds og live odds. På tross av at selskapet bare har eksistert siden 2022, så har de fått til mye.

Tilbudet innenfor oddsspill og live odds er fullt på høyde med aktører som har vesentlig lengre fartstid i bransjen. Bonustilbudet vekker umiddelbar entusiasme, og gir spillerne mye igjen for et innskudd.

Det er imidlertid rom for noen forbedringer om selskapet skal komme opp på øverste hylle innenfor oddsspill. Først og fremst bør Spinbookie få på plass et tilbud for live streaming. Dette blir mer og mer vanlig i bransjen, og er avgjørende for å henge med i utviklingen.

Likevel sitter vi igjen med et svært positivt totalinntrykk. Spinbookie bør ha store muligheter til å begeistre enda flere nordmenn i fremtiden.

Spinbookie

8

/10

100% opp til 1 000 kr

Regler og vilkår gjelder, 18+, Spill ansvarlig
close-btn
Author image

Eivind Myhre

Tippeekspert
91 Innlegg

Eivind har mange års erfaring med sportsbetting. Han har tidligere jobbet for bookmakere rundt om i Europa. I dag anmelder han blant annet bettingsider for Oddsnet.

Ekspert på: Tipping Bookmakere Odds