Bettingsider

Live Stream Fotball: Se fotball gratis på nett live

Stadig færre ser fotball på TV, mens flere og flere velger å se fotball på nett med streaming. I denne guiden kan du lese om hvordan du strømmer fotball på nett – både gratis og på betalingstjenester som Viaplay og TV2.

Det kan være vanskelig å holde styr på hvem som har rettighetene til å vise de ulike ligaene i Norge – både på direktesending og på TV.
Her får du full oversikt over rettighetene til å vise fotball i Norge.

Fotball rettigheter i Norge: Streaming & TV

Disse strømmetjenestene har rettigheter til å vise fotballkamper i Norge.

Liga TV/Streaming
Eliteserien TV2 + NRK
OBOS Ligaen TV2 + NRK
Champions League TV2
Premier League Viaplay
Europa League Viaplay
Conference League Viaplay
FA Cup Viaplay
La Liga Unibet
Serie A Unibet
Bundesliga Unibet
Ligue 1 Unibet
Championship Viaplay

Bettingsider med fotball streaming

Når det kommer til gratis fotball livestreaming er bettingsider et godt alternativ til de klassiske strømmetjenestene. For det første er det gratis, da du ikke trenger å betale for å ha en konto hos en bookmaker.

Med en konto hos Unibet kan du streame alle kamper fra La Liga, Bundesliga og flere andre av de største fotballigaene i verden.

Unibet
1
Unibet

4/5

Unibet Omtale
100% opptil 1 000 kr.
N1 Bet
2
N1 Bet

5/5

N1 Bet Omtale
50% opp til 2 000 kr.

Live-streaming – se sport live og spill på odds samtidig

Vi tar en nærmere gjennomgang av live-streaming og forklarer dette enda bedre, samt gir deg noen av fordelene med denne funksjonen.

Live-streaming er for mange synonymt med noe av det mest spennende innenfor moderne sportsbetting. Du får altså muligheten til å se sportsbegivenheter live hos bookmakeren, samtidig som du får muligheten til å plassere odds.

Flere og flere bettingsider tilbyr nå live-streaming av ulike sportsbegivenheter, noe som gir deg som kunde en mer engasjerende og interaktiv spillopplevelse.

Live-streaming kan oppleves både fra spillselskapets nettside, eller via en mobilapp. Dette betyr at du kan følge med på dine favorittlag/spillere (fotball, tennis, basket m.m.), samtidig som du plasserer innsats(er) på utfall og hendelser i sanntid.

Du vil også se at liveoddsene endrer seg i takt med utviklingen i kampen. Det gir deg muligheten til å plassere nye spill til «riktig tid», uten å måtte forlate live-streamingen.

Author image

Stig Lukas Berg

Skribent og eksperttipser
1144 Innlegg

Jeg har skrevet for OddsNet siden år 2000. I starten leverte jeg stort sett tennistips, og skrev blant annet omfattende forhåndsanalyser til Grand Slam turneringene. Opp gjennom årene har jeg trolig skrevet og postet 4-5.000 oddstips for OddsNet. I tidligere år slet jeg litt med å begrense meg, og tipsene/analysene ble veldig omfattende. Uttrykket: «Å fatte seg i korthet» har ikke alltid trumfet denne herremannen.

Ekspert på: Oddstips Forhåndsanalyser