Bettingsider

Norske Bettingsider med AstroPay [2024]

Astropay er en trygg og praktisk digital lommebok som er utviklet for bruk på internett. Den lar brukerne sende og motta penger over nett, og er ideell for pengespillrelaterte sysler. Løsningen er smidig og gjør det lekende lett å overføre spillemidler til bettingsider – kun med et par tastetrykk.

Vi skal nå sammenligne Astropay med andre populære odds betalingsløsninger og presentere noen ulemper og fordeler. Dessuten vil du få en innføring i prosedyren for å registrere en Astropay-konto og hvordan du kan ta den i bruk på bettingsider. Og helt til slutt vil du finne en FAQ med svar på noen av de spørsmålene folk flest lurer på om Astropay.

Forhåpentligvis vil du etter å ha lest denne artikkelen sitte igjen med det grunnlaget du trenger for å avgjøre om Astropay er noe for deg.

Beste bettingsider med Astropay

Dexterbet
1
Dexterbet

4.4/5

Dexterbet Omtale
100% opp til 1 000 kr.
GoldenBet
2
GoldenBet

4.8/5

GoldenBet Omtale
100% opp til 5 500 kr.
FezBet
3
FezBet

4.2/5

FezBet Omtale
100% opp til 2 000 kr.
N1 Bet
4
N1 Bet

5/5

N1 Bet Omtale
50% opp til 2 000 kr.

Hva er Astropay?

Man kan se på Astropay som et digitalt bankkort og sammenligne det med vanlige bankkort levert av Mastercard eller Visa.

Astropay kan benyttes både som elektronisk lommebok og som betalingsmetode. Man fyller enkelt opp Astropay-kontoen med penger og benytter Astropay-kortet til å foreta innskudd hos bookmakere fra Astropay-kontoens saldo.

Det dukker stadig opp nye bettingsider som inkluderer Astropay som betalingsmåte. Astropay-logoen er som regel enkel å finne i oversikten over betalingsmetoder, og mange anser Astropay for å være en av de sikreste digitale lommebøkene.

Hva er fordelene og ulempene med Astropay?

Fordeler med å bruke Astropay

 • Sikkerhet: Selskapet jobber hardt for å sikre transaksjonene og tar godt vare på sensitive brukeropplysninger.
 • Allsidighet: Astropay tilbyr både et virtuelt betalingskort og en lommebok for oppbevaring av midler.
 • Økende aksept: Hele tiden kommer det nye bettingsider på banen som aksepterer Astropay som et betalingsalternativ.
 • Brukervennlighet: Astropay har et brukervennlig grensesnitt, noe som gjør tjenesten enkel å ta i bruk for hvem som helst.

Ulemper med å bruke Astropay

 • Uavhengig av de store betalingsleverandørene: Astropay er helt uavhengige av store betalingsleverandører. Dette vil noen kanskje se på som en ulempe.
 • Kan ikke overføre midler til bankkonto: Dette er en av de største ulempene med Astropay. For å få ut midlene må du ta i bruk andre betalingsløsninger. Du kan overføre dem til en annen digital lommebok, eller kjøpe et fysisk Astropay-kort.

Hvordan velge en bettingside med Astropay?

 • Brukergrensesnitt: Sørg for at en bettingsiden er brukervennlig og har et intuitivt brukergrensesnitt. Enkel navigering og klare instruksjoner bør være et minimum.
 • Sikkerhetstiltak: Velg kun bettingsider som har fått på plass robuste sikkerhetsfunksjoner for å beskytte personopplysninger og økonomiske detaljer.
 • Lisens: Det er viktig at bettingsiden har gyldig lisen fra en anerkjent myndighet. Om en lisens ikke er på plass, kan det nemlig være snakk om en useriøs aktør.
 • Støtte for Astropay: Dette er en forutsetning for å kunne benytte seg av denne betalingsmåten på bettingsiden.
 • Spillmarkeder: Analyser variasjonen og dybden av spillmarkedene som tilbys på nettstedet.
 • Odds og marginer: Sammenlign odds og marginer på tvers av ulike bettingsider. Disse faktorene kan påvirke potensielle gevinster i betydelig grad.
 • Bonuser og kampanjer: Se gjennom kampanjesiden for å se om det er noen tilbud som frister. En gang iblant kan man være heldig å finne kampanjer som gir ekstra fordeler til Astropay-betalende kunder.
 • Kundeservice: Tilbys kundeservice via flere kommunikasjonskanaler? Og på hvilke språk? Finnes en brukbar FAQ-side?
 • Mobilvennlighet: Undersøk om bettingsiden er kompatibel på mobile enheter hvis du ønsker å satse mens du er på farten.
 • Brukeranmeldelser og omdømme: Les anmeldelser på nett og vurder hvilket omdømme bettingsiden har blant kundene.

Slik kommer du i gang med å bruke Astropay på bettingsider

Det er lett som bare det å begynne å bruke Astropay på bettingsider. Alt som skal til, er å følge noen få steg:

Registrering av Astropay-konto

 1. Trykk på «Sign Up»-knappen på Astropay-nettstedet. Deretter må du skrive inn et par opplysninger om deg samt lese og godta vilkårene. Det er også fullt mulig å laste ned Astropay-appen og registrere deg derfra.
 2. Trykk på verifiseringslenken som blir sendt til din e-postadresse. I noen tilfeller kan du også bli bedt om å sende inn ID (pass eller førekort).
 3. Logg deg på Astropay-kontoen din og klikk deg inn på betalingsseksjonen.
 4. Astropay tilbyr ulike finansieringsmetoder (kredittkort, debetkort, bankoverføringer osv.) Velg metoden som passer best for deg.
 5. Sjekk transaksjonsgebyrene som gjelder for den valgte finansieringsmetoden. Noen metoder kan ha høyere gebyrer enn andre.
 6. Velg valutaen du vil sette penger inn i på Astropay-kontoen. Her vil det være smart å bruke en valuta som også støttes av bettingsiden. Hvis det ikke er samsvar mellom valutaene, må du betale et gebyr for valutakonvertering.

Slik gjør du innskudd

 1. Logg deg inn på bettingsiden med brukernavn og passord.
 2. Gå til «Innskudd»- eller «Betaling»-siden. Finn listen over tilgjengelige betalingsmåter og velg Astropay fra alternativene.
 3. Etter at du har valgt Astropay må du oppgi innskuddsbeløpet og det virtuelle kortets kortnummer, utløpsdato og CVC-kode.
 4. Se nøye gjennom alle detaljer og rett opp eventuelle feilaktige opplysninger. Når alt er riktig, er det bare å bekrefte transaksjonen og vente på godkjenning.

Behandlingstider og transaksjonsgrenser for innskudd

Astropay-innskudd tar ikke lange tiden å gjennomføre. De fleste vil oppleve å få overført midler til betting-kontoen i løpet av sekunder eller minutter. Minste og høyeste beløp for innskudd bestemmes av bettingsiden.

Slik gjør du uttak

 1. Logg inn på din spillerkonto og gå til uttakssiden.
 2. Velg Astropay fra de tilgjengelige alternativene. Dersom du ikke finner Astropay, kan det hende at denne betalingsmåten ikke støttes for uttak. Da må du velge en annen metode.
 3. Tast inn beløpet du vil overføre fra spillerkontoen til Astropay-lommeboken. Sørg for at alle vilkår og omsetningskrav er oppfylt.
 4. Les gjennom sammendraget og sørg for at alt er korrekt. Når du er fornøyd, er det bare å bekrefte uttaksforespørselen.

Transaksjonsgrenser og behandlingstid for uttak

Astropay behandler uttaksforespørsler umiddelbart. Når det er sagt, kan de ulike bettingsidene ha sine egne behandlingsprosedyrer for å sikre at midlene kommer til riktig mottaker. I realiteten kan det derfor ta fra et par timer til flere dager før spillerne får tilgang til midlene. Transaksjonsgrenser er det også opp til bettingsiden å bestemme.

Astropay og implementerte sikkerhetstiltak

 • Tofaktorautentisering: Brukernes kontoer kan få et ekstra lag med sikkerhet gjennom tofaktorautentisering. Tofaktorautentisering går ut på å oppgi en kode som blir tilsendt e-post eller SMS.
 • Forebygging og rapportering av svindel: Astropay jobber hardt for å beskytte brukerne mot uautoriserte aktører. De følger nøye med på transaksjoner og griper inn for å forhindre forsøk på svindel. I tillegg kan brukerne ved hjelp av et museklikk enkelt rapportere om mistenkelige transaksjoner og uautorisert tilgang.
 • Astropay og ansvarlig spilling: Astropay ønsker naturligvis å fremme ansvarlig spilling. Derfor tilbyr de blant annet brukerne muligheten til å angi grenser på hvor store beløp som kan overføres til nettsider som tilbyr pengespill.

En sammenligning av Astropay med andre betalingsløsninger

Astropay sammenlignet med andre e-lommebøker

Astropay er en digital lommebok som kan minne mye om lommebøkene til Skrill og PayPal. Forskjellen ligger i at Astropay ikke kan kobles til en bankkonto. Dette kan derfor gjøre det noe vanskeligere å få tak i midlene og bruke dem. Fordelen med bankuavhengighet er imidlertid et økt personvern og anonymitet.

Astropay sammenlignet med kredittkort og debetkort

Betalingskort er vanligvis tilknyttet én bankkonto. Dette gjelder ikke for Astropay. Astropays bankuavhengighet kan være av interesse for brukere som ønsker et høyere nivå av økonomisk anonymitet og en rimeligere løsning.

Astropay sammenlignet med kryptovalutaer

Astropay opererer via tradisjonelle finansielle systemer. Kryptovalutaer eksisterer i desentraliserte blokkjede-nettverk. Så selv om Astropay tilbyr et godt personvern og anonymitet, er det ingenting som kan slå kryptovalutaer på disse områdene.

Vanlige problemer og feilsøking

Mislykkede transaksjoner:

Det kan være flere årsaker til at noen transaksjoner ikke går igjennom: For få midler på kontoen, ustabil nettilkoblingen osv. Prøv derfor følgende før du gir opp og velger en alternativ betalingsmåte:

 • Sett inn flere midler på Astropay-kontoen om nødvendig.
 • Sørg for at internett-tilkoblingen er stabil.
 • Korriger eventuelle feilaktige Astropay-opplysninger du har oppgitt.

Kontosperring:

Lommeboken kan bli sperret av Astropay om de oppdager mistenkelig atferd, som for eksempel i forbindelse med flere mislykkede innloggingsforsøk. Hvis du opplever en kontosperring, kan du gjøre dette:

 • Sjekk at du skriver inn korrekt brukernavn og passord.
 • Slett hurtigbufferminnet og informasjonskapsler.
 • Prøv å logge deg på fra en annen enhet.

Kontakt Astropays kundeservice:

Brukere kommer i kontakt med Astropays support på e-post. Supporten har ansatte som vil gjøre det de kan for å besvare spørsmål og finne gode løsninger på ulike problemer. Men siden de kun er tilgjengelige på e-post, må du smøre deg med tålmodighet før du får svar fra dem.

I verste fall kan det gå opptil én virkedag. Skulle du ikke ha mulighet til å vente så lenge, kan du jo stikke innom Astropays hjelpesenter på nettstedet og finne svar på en rekke kjente problemer i FAQ-seksjonen.

Konklusjon

Astropay er en digital betalingstjeneste som stadig flere aktører på nett velger å tilby. Tjenesten er et fantastisk alternativ til andre mer etablerte betalingsmetoder. Nettsiden har et brukervennlig grensesnitt. Det samme gjelder Astropay-appen som er tilgjengelig for nedlasting til mobile enheter. Det tar ikke noe stort mer enn et par minutter å registrere en ny brukerkonto.

Stadig kommer flere bettingsider på banen og tilbyr Astropay som et betalingsalternativ på sine plattformer.

Pengeoverføringene er helt trygge og går nesten raskere enn lynet. Dessuten er de helt gratis! Men som med alt annet er heller ikke Astropay perfekt. Vi misliker for eksempel at man ikke kan overføre penger fra Astropay til en vanlig bankkonto. Dette er noe som etter vår mening burde være mulig å få til i dag.

Ofte stilte spørsmål

Hva er Astropay og hvordan fungerer det på bettingsider?

En Astropay-konto er noe alle kan opprette. Den medfølgende e-lommeboka kan brukes til å sette inn midler på bettingsider som har støtte for tjenesten. Samtlige overføringer skjer i løpet av minutter og er godt beskyttet av moderne sikkerhetsmekanismer.

Er Astropay trygt å bruke på bettingsider?

Ja. Astropay fungerer som et slags mellomledd mellom brukeren og mottakeren. Dermed slipper man å måtte overlevere økonomisk informasjon til bettingsider når man bruker tjenesten. Dessuten har Astropay implementert mange sikkerhetsfunksjoner som beskytter brukernes data.

Hvordan oppretter jeg en Astropay-konto og finansierer den for bettingformål?

Du må først klikke på «Sign Up» på Astropays nettsted eller app. Deretter er det bare å følge registreringsprosessen, fylle på Astropay-kontoen med penger fra et av de tilgjengelige betalingsalternativene og koble lommeboken opp mot bettingsiden.

Hvilke valutaer blir støttet av Astropay?

Astropay-kontoer er tilgjengelige i kjente valutaer som dollar og euro. NOK er dessverre ikke et alternativ. Derfor må du belage deg på å betale et vekslingsgebyr dersom betting-kontoen din er i norske kroner.

Kan jeg bruke Astropay til både innskudd og uttak på bettingsider?

Ja, og både innskudd og uttak går kjemperaskt. Vær bare klar over at du ikke kan overføre midler fra Astropay-kontoen til din vanlige bankkonto. En løsning på dette kan være å kjøpe et eget Astropay-betalingskort.

Er det noen gebyrer forbundet ved å bruke Astropay på betting-plattformer?

Du kan regne med å måtte betale et vekslingsgebyr om det ikke er et samsvar mellom valutaen på Astropay-kontoen og betting-kontoen din. For uttak og innskudd vil det vanligvis ikke være noen gebyrer involvert.

Hva er den minste og største beløpsgrensen for innskudd/uttak?

Det er bettingsiden som setter beløpsgrensene. Les hva som gjelder for din utvalgte bettingside i deres vilkår og betingelser. Hvis du ikke finner svaret der, kan du kontakte bettingsidens kundeservice.

Hvor lang tid tar det å behandle Astropay-transaksjoner på bettingsider?

Astropay-transaksjoner er automatiserte og finner sted i sanntid. Du kan derfor regne med at overføringene skjer umiddelbart. Vær klar over at bettingsidene kan ha sine egne behandlingsprosedyrer, noe som kan føre til forsinkelser utenfor Astropays kontroll.

Er mine personopplysninger og økonomiske detaljer beskyttet når jeg bruker Astropay til bettingformål?

Ja. Astropay beskytter brukerdata og finansielle opplysninger med moderne og avanserte funksjoner. Mange anser Astropay for å være en av de tryggeste digitale lommebøkene som finnes.

Hva gjør jeg dersom jeg skulle støte på et problem ved bruk av Astropay på bettingsider?

Beskriv problemet først for en kundebehandler ansatt av bettingsiden. Om dette ikke hjelper, kan du kontakte Astropay direkte via e-post.

Author image

Thomas W

16 Innlegg