Bettingsider

Redaksjonelle prinsipper

Redaksjonen vår består av folk som har mye kunnskap om oddsbransjen. De kjenner markedet, og bruker kunnskapen sin til å gi spillerne en bedre forståelse av bookmaker-bransjen, og hvordan oddsmarkedet fungerer. Redaksjonen vår sørger for at du som leser får all den informasjonen du trenger for å velge hvor du ønsker å spille, og de gjør dette ved å følge de redaksjonelle prinsippene vi har satt opp.

Prinsipper som reflekterer det vi står for

Redaksjonen har kommet frem til de redaksjonelle prinsippene i fellesskap. Prinsippene vi jobber etter bygger på våre

  • Vilkår og betingelser.
  • Retningslinjer for personvern.
  • Retningslinjer for informasjonskapsler.

Kjerneelementene

Selv om vi er en affiliate-side, er vi opptatt av leserens sikkerhet. Det betyr at når vi ser eller får beskjed om en bookamker som ikke opererer rettferdig, vil vi umiddelbart fjerne vurderingen vår. Dette er med på å sikre at du som leser denne siden kan være trygg for at bookmakerne vi vurderer er sikre og trygge å spille hos.

Informasjonen vi gir deg er skrevet fra et objektivt perspektiv. Vi lar oss ikke påvirke til å skrive en vurdering på en spesifikk måte. Våre vurderinger er skrevet etter at vi har gjennomgått bookmakeren nøye. Dette gjør vi for å sikre at vi skriver ærlige og objektive vurderinger uansett hvilken sportsbook eller spill det er snakk om.

Nøyaktig og oppdatert informasjon

Det er viktig for oss at den informasjonen du finner her er så oppdatert og korrekt som mulig. Det betyr at vi bruker mye tid på å holde kontakt med bookmakerne vi har skrevet om. På den måten vet vi når de endrer noe som er viktig, og dermed kan vi også oppdatere vurderingen vi har skrevet.

Noe annet som er viktig er det faktum at vi alltid avslører hvor vi har fått informasjonen vår fra. Vi henter informasjonen vår fra pålitelige kilder, og sørger for at vi alltid er åpen på hvor vi har funnet den.

Korreksjoner og tilbakemeldinger

Vi er fullstendig klare over at vi bare er mennesker, og derfor kan vi gjøre feil. Vi streber selvfølgelig etter at dette skal skje så sjeldent som overhodet mulig, men uansett oppmuntrer vi leserne våre til å ta kontakt med oss dersom de ser noe de ikke er enige i. Det er mulig å kontakte oss på flere forskjellige måter som, for eksempel, e-post eller ved bruk av kontaktskjemaet.

Bidrag på forumet

Vi er flere mennesker som arbeider med oddsnet som er glad i odds og spill. Derfor deltar også flere av oss aktivt på forumet. Men alt vi poster av innlegg og tips står for vår egen regning, og det er kun innlegg fra moderator som er offisielle innlegg fra Oddsnet.

Dersom du har tilbakemeldinger angående innholdet vi har på forumet vårt eller har noen personlige opplevelser fra en bookmaker vi har anmeldt, er du velkommen til å ta kontakt med oss. Dette sikrer at vi vet hvilket innhold som gir leseren verdi og samtidig kan vi lære direkte fra spillerne. Ved å lese tilbakemeldingene får vi flere synsvinkler å bygge innholdet vårt på.