Bettingsider

BC.Game

BC game ble opprettet i 2017 og er en spennende side for den som er interessert i betting innenfor ulike typer sporter. Her finner du alt fra fotball til cricket, hockey og mye mer. Prøv gjerne betting på tennis, svømming eller andre idrettsgrener du brenner for. Det virker som om alle verdens spillemuligheter er samlet på nettopp denne betting siden.

Fordeler

 • Stort utvalg betalingsmuligheter
 • Stort utvalg av idretter

Ulemper

 • Ingen live stream
 • Ingen norsk kundeservice

Oversikt

 • Bonustilbud

 • Betalingsmetoder

 • Kundeservice

Besøk BC.Game

BC.Game

Opp til 180% på første innskudd

BC game ble opprettet i 2017 og er en spennende side for den som er interessert i betting innenfor ulike typer sporter. Her finner du alt fra fotball til cricket, hockey og mye mer. Prøv gjerne betting på tennis, svømming eller andre idrettsgrener du brenner for. Det virker som om alle verdens spillemuligheter er samlet på nettopp denne betting siden. 

 • En bettingside i verdensklasse innenfor ulike ligaer 
 • Sportsgrener som fotball, cricket, hockey og mye mer 

BC.Game tilbyr en sportsbok med ulike spill, fantastiske bonuser og dessuten mange ulike betalingsvarianter å velge mellom. Her er også kundebehandlingen god dersom du skulle ha behov for hjelp. Nettsiden er også lett å navigere på. Siden er både brukervennlig og intuitiv, og appellerer til den som liker å spille innenfor ulike idrettsgrener. Her finner du noe for enhver interesse. 

Velkomstbonus og andre kampanjer 

Bonus gjør alltid spillet mer spennende, og på denne siden finnes det en rekke gode bonusordninger. Bonusene er delt inn i 4 kategorier. Den første kategorien har opp til 180 % bonus. Deretter følger muligheten for 200 % bonus, 220 % og til slutt opp til 240 % bonus.

Alt avhenger av hvor mange ganger du setter inn penger for å satse på den store gevinsten. 

Utbetalingen av bonuser skjer i kryptovaluta. Man spiller med en in-house lokal kryptovaluta, såkalt BCD. For utbetaling av bonus velger du kryptovaluta, men du må spille med BCD hver gang. Denne plattformen praktiserer en trygg måte å spille med kryptovaluta på, og det er ingen røde flagg knyttet til sikkerheten.

BC games er kjent for romslige og gode bonusordninger, og spillene er moderne. 

Hvordan starte betting på BC Sports 

 1. For å registrere seg som spiller på BC Sports må du ha fylt 18 år 
 2. Du bruker e-postadressen for å logge inn 

Markeder og odds 

Liker du fotball eller vil du kanskje heller følge med på ishockey? Da kan du bare velge. På siden finner du både FIFA og NHL på et og samme sted. I tillegg får du tilgang til idrettsgrener som cricket, basketball og volleyball.

Idretter som i norsk sammenheng regnes som både små og store. I tillegg finner du en rekke e-sporter som eBaseball og eTennis. 

Det finnes også en rekke ulike former for betting. Alt fra resultater etter kamper, hvor mange mål som skal scores, scoringer på begge lag og så videre. Samtidig er det også mulighet å spille 3-way handicap og money line.

Alt er tilrettelagt på en god måte her inne. Ved å bruke lokal kryptovaluta, har skaperne av siden også gjort det enda enklere for deg. 

Du er derfor kun et lite tastetrykk unna neste match. Registrer du deg allerede i dag, får du bonusordninger. Allerede ved første registrering er du nemlig med på en bonusordning som vil gi deg gode muligheter for å håve inn gevinsten.

Uansett hvilken idrettsgren du foretrekker å satse på, vil bonusordningen være til ditt aller beste. Ta gjerne en titt på all info når du registrerer deg. 

In-Play Betting

Flere synes In-play betting er mest spennende. Kanskje er det ikke så rart, for det å kjenne på den sitringen og spenningen som oppstår i kroppen når du foretar bettingen er god grunn til å prøve det.

Når du foretar denne formen for betting, tipper du mens kampen pågår. Dette er utelukkende en aktivitet som foretas digitalt. Gå derfor ikke glipp av muligheten. 

All In-play betting foregår på en trygg og transparent måte. Alle odds som kommer i løpet av kampen, blir oppført og offentliggjort. In-play betting gir deg som spiller en sjanse til å følge med i løpet av kampen.

Du vil også kunne tippe deg fram til resultater i sanntid. Ved å hele tiden følge med på kampen, for så å tippe underveis, kan være svært så spennende! 

Brukervennlighet 

BC Games sport er intuitiv og enkel å bruke. Du får informasjon om alle vilkårene når du melder deg på, og dette kan du lett følge med på videre i spillene. På siden finner du en liste over ulike ligaer og spill som du kan melde deg på. Å betale i kryptovaluta kan virke litt skremmende for nybegynnere, men etterhvert blir du vant til det. 

Innskuddsmuligheter

Hvilken valuta du velger å få utbetalt bonuser i, er derimot litt mer fleksibelt. Her kan du selv velge valuta. Alle spillene og all betting foregår derimot i lokal valuta. Dette kan kanskje være litt uvant første gang, men etter hvert blir du så vant til det at du ikke tenker mer på det. Å spille med lokal kryptovaluta gjør det enklere å bytte spill. 

Uttaksmuligheter 

Siden BC games først og fremst bruker kryptovaluta, er det stort sett denne form for utbetaling som gjelder. Du kan bruke de mest kjente valutaene som for eksempel Bitcoin, Litecoin og Etherum, men også Ripple og Dogecoin. Vær oppmerksom på at ulike valutaer også kan gi ulik gevinst. Det er derfor viktig at du først registrerer alle opplysninger, og deretter velger valuta mot slutten. 

Sikkerhet og lisensiering 

BC games er lisensiert av Curacao License. Dette er en av fire mest populære lisensieringer innen casino, og skal sørge for din sikkerhet som spiller. Curacao har et rykte på seg til å være en form for lisensiering som er tillitsvekkende, blant annet fordi alle forplikter seg til å følge en protokoll med regler. Din sikkerhet som spiller bør være det første du sjekker. 

BC games eies av Crown Corporation, som har hovedkontor i Canada. De fokuserer på plattform transparens og er en trygg plattform å spille på. Alle som registrerer seg på plattformen, må identifisere seg. Du må også gå igjennom en 2 trinns versifisering, og ha 2 typer ID klart. Årsaken til at dette er så strengt, er at din sikkerhet som spiller skal ivaretas. 

Hvorfor spille på BC games? 

Det er trygt å spille på BC games. De strenge reglene tilknyttet innlogging, gjør at din trygghet i forhold til pengeoverføringer er ivaretatt. Curacao-lisensieringen består også av en rekke retningslinjer og krav som må etterfølges.

På BC games sportsbok får du en god oversikt over ulike sporter du kan foreta din betting. Valgfriheten er stor, da både små og store idretter er blant valgmulighetene. 

All info tilknyttet innlogging er lett å sette seg inn i, og bonusordningen er lette å forstå. Denne siden kan fint anbefales dersom du ønsker å spille på en side som både underholder deg, gir deg mange valgmuligheter og ivaretar din sikkerhet som bruker. Sett deg gjerne inn i de ulike formene for kryptovaluta før du starter, slik at du kan foreta et godt valg også her. 

 

BC.Game

8

/10

Opp til 180% på første innskudd

Regler og vilkår gjelder, 18+, Spill ansvarlig
close-btn
Author image

Eivind Myhre

Tippeekspert
91 Innlegg

Eivind har mange års erfaring med sportsbetting. Han har tidligere jobbet for bookmakere rundt om i Europa. I dag anmelder han blant annet bettingsider for Oddsnet.

Ekspert på: Tipping Bookmakere Odds