Bettingsider

Tippe på Conor McGregor – Michael Chandler: Odds & Tips

Lørdag 29. juni kjemper legendariske Conor McGregor mot Michael Chandler på UFC 303 i Las Vegas. I vår opptakt til kampen finner du odds og tips.

Spill på Conor McGregor – Michael Chandler: De beste oddsene

Bookmakerne synes det er svært vanskelig å vurdere hvem som bør være favoritt til å vinne den store kampen. Det handler i stor grad om å ikke kjenne til McGregors nåværende form. Du kan få disse oddsene på McGregor – Chandler hos Frumzi:

Vinner Odds
Conor McGregor 1.90
Michael Chandler 1.90

Conor McGregor gjør comeback

Interessen for UFC er igjen på bristepunktet. Selvsagt har det sammenheng med Conor McGregor som 29. juni gjør comeback mot Michael Chandler, hans første kamp siden juli 2021.

Conor McGregor er synonymt med rabalder og skandaler av ulik karakter. «The Notourious» er 2x verdensmester og ble den første UFC-fighter til å holde mesterskapsbelter i to ulike vektklasser – samtidig!

Trolig er han minst like kjent for alle utenomsportslige episoder. Listen over kontroverser er rett og slett altfor lang til å listes her. McGregor er ganske enkelt et drømmeobjekt for enhver sportsjournalist verden over.

Beste bettingsider med odds på Conor McGregor – Michael Chandler

Frumzi
1
Frumzi

5/5

Frumzi Omtale
100% opp til 2 000 kr.
Sportuna
2
Sportuna

4/5

Sportuna Omtale
100% opp til 2 000 kr.
Sportaza
3
Sportaza

4.4/5

Sportaza Omtale
100% opp til 2 100 kr.

Kongen av trashtalk

I boksing har man en lang historie med trashtalk mellom bokserne, men i UFC kan trolig ingen måle seg med McGregor. Han spytter verbale klyser i retning motstanderne, og gjør virkelig sitt for å sette fyr på interessen rundt kampene sine.

Dette er trolig en medvirkende årsak til at McGregor innehar de fleste pay-per-view rekordene i UFC/MMA (faktisk topp 5 mest solgte matcher).

Lenge siden forrige seier

McGregor gjør altså et etterlengtet comeback. Man må faktisk tilbake til 2020 for å finne sist han vant en profesjonell kamp, og mange er spent på hvor han står sportslig. Comebacket kan ende med bravur, men et tap kan like fort drepe en videre karriere på toppnivå.

Comebacket mot Michael Chandler skaper i forkant stor interesse og mye tyder på nok en PPV-rekord. Man kan saktens spørre seg hva denne sporten gjør den dagen McGregor forsvinner fra søkelyset. Ingen kan i hvert fall beskylde McGregor for ikke å sette denne sporten på kartet.

I 2021 var Conor, i følge Forbes, verdens mest innbringende utøver med 180 millioner dollar, så til tross for alle skandalene rundt egen person er McGregor et unikum til å gjøre seg selv interessant. Han kan egentlig sammenlignes med Mike Tyson. Folk får aldri nok av skandalepregede overskrifter, nesten uansett hvordan det går i ringen.

Rutinert motstander

Hva så med med Michael Chandler? Uten å være spesielt interessert i denne sporten er han trolig et relativt ubeskrevet blad for magne, men Chandler har som McGregor en lang karriere bak seg. La oss se på duellantenes historikk i seier/tap;

Conor McGregor

 • Alder: 35
 • Kamper: 28
 • Seire: 22
 • Tap: 6
 • Knockouts: 19
 • Submission: 1
 • Nickname: The Notorious

Michael Chandler

 • Alder: 37
 • Kamper: 31
 • Seire: 23
 • Tap: 8
 • Knockouts: 11
 • Submission: 7
 • Nickname: Iron Mike

Chandler skaper muligens ikke skandaleoverskrifter som McGregor, men sportslig sett har han en meget god karriere bak seg og per mai 2024 er han fortsatt ranket så høyt som nr.6 i UFC-lightweight.

Opprinnelig var Chandler en lovende bryter, men det var altså UFC som ble hans vei. Mellom 2010-2020 konkurrerte han for Bellator MMA der han var 3x verdensmester i lettvektsklassen.

Fra trenere til motstandere

Både McGregor og Chandler var coaches for The Ultimate Fighter 31 som startet filmingen i februar 2023 (ble sendt på TV fra mai til august samme år). Dette kulminerte så med at de to nå møtes i ringen 29. juni 2024.

For interessen rundt både UFC og Conor McGregor fremover, håper vi Conor går seirende ut av fighten. Per nå er kamphanene side om side på oddsen. Hos Frumzi får du 1.90 i odds på både McGregor og Chandler.

OddsNet synes oddsen er riktig satt, men er likevel noe usikre på hvor McGregor står etter flere år borte fra ringen. Burde kanskje Chandler vært favoritt?

Spørgsmål og svar

Når er Conor McGregor – Michael Chandler?

Conor McGregor – Michael Chandler finner sted lørdag 29. juni 2024.

Hvem er favoritt til å vinne Conor McGregor – Michael Chandler?

Bookmakerne synes det er vanskelig å vurdere hvem som er favoritt til å vinne kampen. Begge fighterne gir odds 1,90 hos Frumzi.