• Spillestopp:13.06.2021 13:00
  • Odds:3.00
  • Innsats:1
  • Selskap:Bet365

Stockport County – Hartlepool United er den nest siste kampen før man vet hvem som følger Sutton United opp i football league og spiller i league two neste sesong.

I første semifinalen i playoffen møtes Torquay mot Notts County. En jevn kamp med Torquay avgjorde i ekstra omgangene og vant til slutt 4-2, De 20 juni møter Torquay United vinner av kampen Stockport County – Hartlepool United.

Mens Stockport County fikk en direkte plass i playoff semifinalen fordi ble nummer tre i den ordinære sesongen, måtte Hartlepool vinne over Bromley forrige helg i playoff kvartfinalen.

Stockport har fått lov til å nyte en kort pause, har Hartlepool holdt seg på treningsbanen for å være best forberedt til å ta plass i League Two.

Etter å ha hatt tre nederlag i løpet av de siste fem ligakampene, vil Dave Challinor (Hartelpool manager) at laget må være fokusert på slutten av sesongen.

En 4-0-seier over Weymouth i siste seriekamp før de møtte Bromley i kvartfinalen, sladrer om en klubb i form.

Stockports har en 18-kamp ubeseiret rekke i National League. Tre uavgjort på rad på hjemmebane før det ble borteseier mot Yeovil Town i siste seriekamp. Simon Rusk (Stockport County manageren) sjef for et lag som har vist fin form siden han tok over i år.

Stockport hadde best målforskjell av lagene i National league og var også det laget som slapp inn færrest mål.

Den 22 desember møtes de på hjemmebanen til Hartlepool United, noe som endte i en 4-0 seier til Hartlepool. Den 27 mars i år endte seriekampen 1-1 mellom disse to lagene.

De to lagene har spilt mot hverandre i serie og cup hele 135 ganger. I sesongen 1984/85 vant Stockport først 4-1 hjemme, mens i retur oppgjøret i samme sesong vant Hartlepool 5-1.  Sesongen 1989/90 var hakket verre, da vant Stockport først 6-0 hjemme, men tapte borte for Hartlepool med hele 5-0.

Alle tre kampene i playoffen har endt med at hjemmelaget har tatt seg videre til neste runde. Hvem møter Torquay United neste søndag på Asthon gate til playoff finalen?

Jeg satser på at Stockport City avgjør dette til sin fordel. Hartlepool har hatt en litt svak avslutting på sesongen. Spesielt kampen mot Maidenhead United var svak hvor de tapte 4-2 hjemme, mot et Maidenhead United som spilte med kun 10 menn i over 1 omgang etter en utvisning.

Jeg setter pengene på en asian handikap på 1- hos Bet365.

Asian Handicap -1

Laget du spiller på i begynnelsen av kampen har et handikap på 01 fordi Asian Handicap ekskluderer uavgjort, så du får alle innsatser tilbake om laget ditt vinner med ett mål.