Bettingsider

Sportsbet.io

Sportsbet.io er en kryptovennlig spillside med et godt utvalg av forskjellige ligaer og sporter. Dessverre har de noen mangler når det kommer til kampanjer og spesialtilbud. Nettstedet er heller ikke oversatt til norsk.

Fordeler

 • Gode og oversiktlige menyer
 • Mulig å overføre midler i en rekke kryptovalutaer
 • Mange markeder og ligaer

Ulemper

 • Nye spillere får ikke tilbud om en velkomstbonus
 • Nettsidene er ikke oversatt til norsk

Oversikt

 • Bonustilbud

 • Betalingsmetoder

 • Kundeservice

Besøk Sportsbet.io

Sportsbet.io

10% ekstra på alle gevinster

Sportsbet.io

Sportsbet.io er en sportsbook fra det erfarne selskapet mBet Solutions N.V. De har vært i bransjen siden 2016 og satser nå stort på krypto. Så derfor skulle man tro at de vet hva moderne spillere er på utkikk etter. Om de lever opp til forventingene, er noe du raskt vil finne ut av om du leser videre i denne anmeldelsen. Vi skal nemlig gå nøye til verks og se på viktige faktorer som kundesupport, kampanjetilbud og brukervennlighet.

Sportsbook, bonuser og kampanjer

Sportsbet.io har en egen kampanjeside med en god oversikt over hvilke kampanjer og spesialtilbud som til enhver tid rører seg. La oss ta en titt på det vi fant og ikke fant.

Velkomstbonus sport

Vi ble veldig overrasket da vi etter febrilsk leting oppdaget at det ikke fantes noen velkomstbonus. Du kan derfor ikke forvente å få en pangstart med et saftig bonusbeløp i forbindelse med ditt første innskudd.

Dette er veldig skuffende, spesielt med tanke på at vi er så vant til at dagens bettingsider, og særlig de kryptovennlige variantene, nærmest kaster tusenlapper etter spillerne.

Vi stusser veldig over denne mangelen, og vi tror ikke at dette bare er en glipp. Vi har tross alt å gjøre med en svært erfaren aktør. Dette er en bevisst handling, som dessverre vil skuffe mange nye spillere som registrerer seg hos Sportsbet.io. Vi kan jo bare håpe at de kommer på bedre tanker og får på plass et skikkelig velkomsttilbud en eller annen gang i fremtiden.

Andre kampanjer

 • Vinn opptil 100 000 USDT hver uke: I forbindelse med Premier League kan spillerne øke spenningsnivået ytterligere. Det eneste som kreves er å sette dine spådommer på prøve gjennom å gjette riktig resultat på seks kamper hver uke. Om du klarer å gjette korrekt resultat i samtlige kamper, kan du vinne inntil 100 000 USDT.
 • GG Weekly: GG Weekly er en ukentlig e-sport-konkurranse! Sett dine prediksjonsferdigheter på prøve og vinn en andel av 3500 USDT i ukentlige premier om du klarer å komme blant de 25 beste.

Unike funksjoner og innovasjoner

Multi boost

sportsbet boost

Ta gevinstene dine til nye høyder med Sportsbet.ios Multi Boost. Denne funksjonen fungerer på en hvilken som helst sport eller liga, og går ut på at du må gjøre minst 5 valg for å få en boost på spillkupongen. Jo flere valg du gjør, desto større blir boosten. For eksempel vil 15–20 valg gi 10 % ekstra boost på hvert valg.

Multi Insurance

Multi Insurance er den nye bestevennen for alle multibet-fans. Funksjonen gir deg muligheten til å lene deg tilbake og nyte spenningen i fred, for skulle ett av dine multibet-valg tape, vil du fremdeles komme godt ut av det med et gratisspill som et plaster på såret! Det eneste som kreves er at du plasserer et multibet med minst fem valg og velger «Multi Insurance» på spillkupongen.

Betslip Sharing

Takket være Sportsbet.ios nye Betslip Sharing-funksjon, kan du si farvel til kopiering og liming av skjermbilder! Funksjonen er brukervennlig og kompatibel med alle dine favorittplattformer, som for eksempel Telegram og WhatsApp. Det betyr at du på en enkel måte kan diskutere, analysere og granske spill med vennene dine i forkant av viktige kamper.

Sporter

Sportsbet.io overgår de fleste andre bettingsider i Norge når det kommer til sporter. De er offisiell partner med São Paulo, FC Arsenal FC og Southampton FC, så dette er noe de virkelig tar seriøst.

I tillegg til fotball er de også store når det kommer til utvalget av andre sportsbegivenheter, som for eksempel cricket, ishockey, håndball og bordtennis. Virtuell sportsbetting og e-sport står også oppført på menyen.

Sporter som tilbys

Engelsk Premier League og NBA er noen av de mest populære betting-alternativene hos Sportsbet.io. Men også e-sportkonkurranser som StarCraft, League of Legends og Dota 2 er godt representert.

Populære sporter og nisjesporter

Populære sporter:

 • Fotball: Allsvenskan, LaLiga, Premier League, Champions League, Eliteserien
 • Tennis: ATP, WTA
 • E-sport: Dota 2, Counter-Strike, Warcraft, Starcraft

Nisjesporter:

 • Vannpolo
 • Gælisk fotball
 • Gælisk hurling

Geografisk dekning

Som vi allerede har nevnt presenterer Sportsbet.io markeder fra hele verden. Hvis du trykker på pilen ved siden av fotball-alternativet i menyen, vil du få opp alle landene i verden som har et landslag. Det samme gjelder for andre store sporter, som for eksempel basketball og håndball.

Dybden av markedsdekning

Spillerne får presentert et tilnærmet uendelig utvalg av markeder i de største ligaene og sportsgrenene. Dette kommer tydeligst til syne for fotball, hvor man kan satse på en rekke unike hendelser: antall skudd på mål i kampen, hvilket lag som ender opp med flest cornere osv. Selvfølgelig finnes det også tradisjonelle spillobjekter, som resultat ved pause og fulltid.

Betting-alternativer

 • Live betting: Dette alternativet lar deg plassere innsatser på hendelser som allerede er i gang. Du kan lese statistikk i sanntid og satse som det passer deg etter hvert som kampen utspiller seg. Vær bare klar over at oddsen for live-betting vil være i endring hele tiden så lenge kampen pågår.
 • Spesial-betting: Dette er et ypperlig alternativ for spillere som ikke bare ønsker å plassere penger på sportsbegivenheter. Hos Sportsbet.io kan du blant annet satse på resultater i politiske valg, vinnere av ulike reality-programmer på TV, Oscar-utdelinger osv.
 • Virtuell sport: Virtuelle sporter er noe stadig flere spillere interesserer seg for. Hva med å plassere penger på virtuelle hesteveddeløp, fotballkamper eller tenniskamper? Resultatene er tilfeldige og bestemmes av en slumptallsgenerator, noe som sikrer rettferdige spill.

Odds og marginer

Alle odds du ser på Sportsbet.io-nettstedet oppdateres i sanntid og er sammenlignbare med de du får hos konkurrentene. Det er derfor ingen grunn til å tvile på om oddsen er rettferdig, eller om Sportsbet.io tar seg ekstra betalt. Oddsen vises som standard i desimal, men du kan også velge å se den i formatene hongkong og amerikansk.

Betalingsmetoder

Innskudd og uttak hos Sportsbet.io er enkelt, problemfritt og viktigst av alt helt sikkert, takket være avansert SSL-krypteringsteknologi.

Bruk e-lommebøker, betalingskort og bankoverføringer for inskudd, eller kryptovalutaer som Litecoin, Bitcoin, Ehterum, Dogecoin og Binance Coin.

Innskuddsmetoder

 • Kryptovaluta
 • Elektroniske lommebøker
 • Betalingskort

Uttaksmetoder

 • Kryptovaluta
 • Elektroniske lommebøker
 • Bankoverføring

Hvis du ønsker å utføre et uttak hos Sportsbet.io, må du først få bekreftet e-postadressen din. Dette er en relativt enkel prosess som ikke vil ta for mye av tiden din. På betalingssiden kommer det tydelig frem at et uttak må skje via samme metode som ble benyttet for innskudd.

Det minste beløpet du kan ta ut i fiat-valuta er 200 kroner, og det kan ta inntil tre virkedager å få pengene overført. Uttak i kryptovaluta behandles og sendes nesten øyeblikket. For større uttak over 1 BTC må du først gjennomføre en KYC-prosedyre.

Kundesupport

 • Kommunikasjonskanaler: E-post og live-chat
 • Responstider: Live-chat holder åpent 24 timer i døgnet hele året og vil i de fleste tilfeller besvare henvendelser innen et par minutter.
 • Kunnskap og vennlighet: Kundesupporte fremstår som kunnskapsrik og vennlig.
 • FAQ: Sportsbet.io har en hjelpeside med mye god info om alt fra oppretting av konto til hvordan du gjør innskudd med krypto.

Sikkerhet og lisenser

 • SSL-kryptering: Dette er selvsagt på plass for å garantere sikkerheten til personopplysninger som sendes til og fra Sportsbet.io.
 • Ansvarlig spilling: Nedkjølingsperiode og selvpåført utestengelse.
 • Lisens: Sportsbet.io har en Gaming Curacao-lisens.
 • Personvern: Curacao-lisensen krever at Sportsbet.io behandler og oppbevarer personopplysninger og annen sensitiv informasjon i tråd med Personvernforordningen.

Brukergrensesnitt og design

sportsbet io norge

Vi liker designet til Sportsbet.io-nettstedet. Det har et moderne design preget av mørke farger, en stil som pleier å gå igjen hos spillaktører med fokus på kryptovaluta. Menystrukturen er god og gjør det mulig å se det omfattende utvalget på en oversiktlig måte. Registreringsprosessen er unnagjort på null komma niks slik at du kan komme raskt i gang med spillingen.

Mobilapp og betting

Sportsbet.io går mot strømmen ved å tilby en fullverdig mobilapp til iOS- og Android-enheter. Dette er noe vi ser sjeldnere og sjeldnere nå til dags, da de fleste bettingsider heller velger å tilby sine produkter gjennom en tilpasset versjon på mobile nettlesere.

Vi ser egentlig ikke noen vits med å laste ned en egen Sportsbet.io-app til mobil eller nettbrett, men det er nå i det minste et alternativ til de som foretrekker betting på app.

Ansvarlig spilling

Sportsbet.io imponerer ikke stort når det kommer til ansvarlig spilling. De har riktignok en egen side om dette temaet, men etter vår mening er det ikke nok å bare snakke litt om de problematiske sidene ved gambling og komme med et par tips og triks. Det finnes ingen verktøy for å begrense øktlengder, innskudd og tap. Du kan kun benytte deg av følgende:

 • Nedkjølingspeiode: Du kan be om en nedkjølingsperiode på 24 timer.
 • Utestengelser: Etter nedkjølingsperioden vil kundeservice kontakte deg og spørre om du vil stenge deg selv ute fra nettstedet i perioder på 1 uke eller enda lenger.

Slik registrerer du en konto hos Sportsbet.io sportsbook

 • Helt øverst på siden er det en grønn Register-knapp som vil starte registreringsprosessen
 • Lag brukernavn/passord og oppgi et par personopplysninger
 • Les og bekreft Sportsbet.ios vilkår og betingelser
 • Verifiser e-posten
 • Begynn å spille

Sammenligning med konkurrentene

Styrker

 • Et usedvanlig godt utvalg av markeder
 • Mye fokus på kryptovaluter

Svakheter

 • Ingen velkomstbonus til nye kunder
 • Kampanjesiden kunne med fordel hatt noen flere tilbud

Markedsdifferensiatorer

Betslip Sharing er en genial funksjon som enkelt lar deg dele spillkupongen med andre via for eksempel Whatsapp. Vi har ikke sett en lignende funksjon hos andre bettingsider.

Målgruppe og nisjefokus

Sportsbet.io er oversatt til hele 12 språk. Dessverre er ikke norsk ett av disse. Dette er litt skuffende, men norske spillere vil uansett kunne plassere innsatser på både norske og internasjonale ligaer. Som vanlig er nisjesporter som gælisk hurling og gælisk fotball godt representert, til stor glede for skotske spillere.

Konklusjon og sluttord

Det er ingen tvil om at Sportsbet.io har et godt betting-produkt. Utvalget av sportsgrener og markeder er ikke noe annet enn imponerende. Dessverre ble vi ikke fullt så imponert over tilbudet av kampanjer og bonuser.

Som ny kunde vil du for eksempel ikke få så mye som et rødt øre i velkomstgave, og kampanjesiden er heller ikke så mye å skryte av. Dette vet vi vil være et kjempestort problem for mange spillere, som heller vil velge å gå til konkurrentene.

Dersom Sportsbet.io ikke får på plass et velkomsttilbud i løpet av nærmeste fremtid, vil det bli vanskelig for dem å overleve på et knallhardt betting-marked.

FAQ

Hva er Sportsbet.io?

Nettstedet Sportsbet.io tilbyr betting på både populære sporter og nisjesporter.

Er Sportsbet.io en legitim og trygg plattform?

Ja. De baserer driften på en gyldig Curacao-lisens, som stiller strenger krav til ivaretakelse av spillernes sikkerhet.

Hvordan oppretter jeg en konto på Sportsbet.io Sports?

Helt øverst til høyre vil du se en grønn Register-knapp. Trykk på denne og følg instruksjonene som dukker opp på skjermen.

Hvilke typer sporter kan jeg spille på hos Sportsbet.io?

Du kan satse på alle populære sportsgrener, men også nisjesporter som vannpolo og gælisk hurling.

Hvilke spillalternativer er tilgjengelige på Sportsbet.io?

Systemspill, kombinasjonsspill og enkeltspill.

Hvordan kan jeg sette inn penger på Sportsbet.io Sports-kontoen min?

Sportsbet.io har støtte for kjente kryptovalutaer, men godtar også betalinger via e-lommebøker og betalingskort.

Finnes det en mobilapp for Sportsbet.io Odds?

Ja.

Hvilke kampanjer og bonuser tilbyr Sportsbet.io Sports?

Kampanjesiden har et par faste tilbud for sportsinteresserte. Dessverre er det ingen velkomstgave å få.

Hvordan kan jeg ta ut gevinstene mine fra Sportsbet.io?

Du kan kun få ut gevinstene via metoden du benyttet til å foreta innskuddet.

Sportsbet.io

6

/10

10% ekstra på alle gevinster

Regler og vilkår gjelder, 18+, Spill ansvarlig
close-btn
Author image

Eivind Myhre

Tippeekspert
91 Innlegg

Eivind har mange års erfaring med sportsbetting. Han har tidligere jobbet for bookmakere rundt om i Europa. I dag anmelder han blant annet bettingsider for Oddsnet.

Ekspert på: Tipping Bookmakere Odds