Bettingsider

888sport

888 Sport utmerker seg med sitt brede tilbud av spillmarkeder som inkluderer alt fra populære idretter som fotball og tennis til unike spesialspill innen politikk og underholdning. Ser du etter fotballfeber eller e-sport-spenning? Eller frister det med sjansen til å tippe på utfallet av neste Eurovision? Her er det meste på plass. Men vi skulle ønske at 888 Sport hadde knyttet et litt tettere bånd til det norske publikummet.

Fordeler

 • Stort spillutvalg
 • Attraktive bonuser og kampanjer
 • Intuitiv og brukervennlig plattform
 • Solid mobilapp

Ulemper

 • Mangler norsk språkstøtte
 • Noen seksjoner kunne vært bedre organisert

Oversikt

 • Bonustilbud

 • Betalingsmetoder

 • Kundeservice

Besøk 888sport

888sport

100% opp til 1000 kr

888 Sport anmeldelse

Siden oppstarten i 2008 har 888 Sport vokst til å bli en skikkelig tungvekter i bransjen. Her skal vi belyse nøkkelkomponenter som selskapets odds bonus, bredde og dybde i markedet, tilbud og kampanjer, brukeropplevelsen, hvor kompetent kundeserviceteamet er, og hvilke unike kvaliteter som får 888 Sport til å skille seg ut i markedet.

Bonuser og kampanjer

Gjennom et generøst utvalg av bonuser og kampanjer søker 888 Sport å berike bettingopplevelsen for både nye og eksisterende kunder.

Velkomstbonus

888 Sport ruller ut den røde løperen for nye spillere med en innbydende velkomstbonus. Med en 100% match på ditt første innskudd opptil 1 000 kroner, ligger det an til et solid grunnlag. Minste kvalifiserende innskudd er 100 kroner.

Omsetningskrav:

 • Bonusbeløpet må omsettes 10 ganger
 • Minimum odds er 1,5
 • Kravene må oppfylles innen 60 dager

Disse vilkårene er helt i henhold til bransjestandarden på alle områder, så vi kan ikke klage på noe her. Godt levert!

Pågående kampanjer

Kampanjeseksjonen i stadig endring, men da denne anmeldelsen ble skrevet var det disse kampanjene som pågikk:

Daglig gratis fotballspill: Gratis spill ved å plassere 250 kroner eller mer på kvalifiserende fotballspill.

NBA-sesongtilbud: 20 gratis spinn i casino-seksjonen og et gratis spill daglig, når du plasserer Bet Builder-innsatser verdt 200 kroner eller mer.

888sport akkumulator-klubb: Ved å plassere totalt 200 kroner eller mer på akkumulatorer bestående av tre eller flere spill i løpet av en uke, vil du belønnes med et gratis spill.

Up for 8: Dersom du klarer å forutse resultatene av åtte utvalgte fotballkamper, kan du vinne en kontantpremie på 100 000 kroner.

Unike funksjoner

888 Sport hevder seg som en innovatør i en bransje hvor konkurransefortrinnet ofte ligger i å kunne tilby noe unikt. Selskapets banebrytende funksjoner gir en mer dynamisk og engasjerende spillopplevelse, tilpasset den moderne spiller.

Bet Builder

Bet Builder er en tilpasset spillfunksjon som lar deg skape dine egne veddemål innenfor samme kamp. Enten det er fotball, basketball eller annen idrett, kan du kombinere spill som totalt antall mål eller poeng, spillerens statistikk og kampens vinner for å konstruere det ultimate personlige veddemålet.

Live betting

Live betting tilbys på et mylder av kamper daglig innen fotball, tennis, basketball og flere andre idretter. Med sine godt organiserte live odds og konkurransedyktige priser gir 888 Sport spenning i sanntid, der oddsene endrer seg i takt med kampenes progresjon.

Live streaming

Med live streaming kan du både plassere innsatser og se spillene utfolde seg live. Plattformen tilbyr overføring av tusenvis av sports- og hesteveddeløpsarrangementer årlig, alt tilgjengelig for registrerte brukere – uten noen ekstra kostnad.

Spillanbefalinger

Den personlige touchen kommer til syne gjennom spillanbefalinger. Basert på dine tidligere spill og hva som er populært i din region, gir «Laget for deg»-seksjonen deg en tilpasset oversikt som kan informere dine neste spillvalg.

Cash Out

Cash Out-funksjonen tilfører en ekstra dimensjon ved at den lar deg sluttføre veddemål før tidsfristen. Dette gir deg muligheten til å sikre gevinsten tidlig, eller kutte tapene om spillet ikke går som planlagt.

888sport

Sportsdekning

Hos 888 Sport kan du dykke ned i et hav av ulike muligheter, fra de mest populære til de mer uvanlige sportsgrenene.

Her finner du selvfølgelig ettertraktede markeder som:

 • Premier League
 • Norsk eliteserie
 • Bundesliga
 • Serie A
 • La Liga
 • NBA
 • NFL
 • NHL
 • MLB

Men du finner også et betydelig utvalg av nisjeidretter og mindre ligaer. Totalt er godt over 30 overordnede kategorier representert i spillutvalget.

Utvalg av idretter

Den omfattende sportskatalogen sikrer at både fotballentusiaster og fans av mindre nisje-idretter kan finne favoritter å satse på. Fra tradisjonelle idretter som hestesport, tennis og cricket til voksende segmenter som MMA og e-sport, rommer 888 Sport alt hva et sportshjerte kan begjære.

Populære- og nisjesporter

Nisjemarkeder vokser i popularitet, og 888 Sport fanger opp denne trenden med tilbud på virkelighets-TV, politikk og diverse underholdningsarrangementer som Eurovision Song Contest. Det brede sortimentet er en styrke hos 888 Sport, som tiltrekker seg et mangfoldig spillersamfunn med varierte interesser.

Geografisk dekning

888 Sport inkluderer alt fra de mest kjente sportsligaene i USA og Europa til regionale begivenheter i Asia, Sør-Amerika og Afrika. Til og med de nedre divisjonene i ulike land er representert, noe som vitner om en dyp forståelse for de regionale forskjellene i sportsinteresser.

Markedsdybde

888 Sport tar dybden i markedet et skritt videre ved å tilby et imponerende antall bettingmuligheter per arrangement. Dette gjenspeiler ikke bare mangfoldet av sporter og ligaer, men også det faktum at de forstår de detaljerte preferansene hos den moderne spilleren.

Spillealternativer

888 Sport byr på en rekke ulike spillealternativer:

Pre-Match Betting: Alt fra den enkle vinneren av kampen til mer komplekse spill som spill på antall mål, hjørnespark eller kort.

Live Betting (In-Play): Lar deg ta del av spenningen i sanntid. Oddsen endres dynamisk ettersom kampbildet utvikler seg.

Spesialspill: Ved å inkludere spill på populærkulturelle hendelser, TV-programmer og politiske valg åpner de opp for en helt ny dimensjon av veddemål.

Virtuelle Sporter: 888 Sport gir spillerne muligheten til å satse på utfallet av digitale spill og løp. Her tilbys kontinuerlig action og raske resultater.

Odds og marginer

888 Sport er kjent for å gi gode odds på en rekke markeder, spesielt når det kommer til live betting. Selv om de iblant kan bli utkonkurrert på populære arrangementer som fotball og ishockey, tilbyr de som regel gunstige marginer.

Spillere fra hele verden vil finne oddsformatet som passer dem best på denne platformen, med valgmuligheter som desimalodds, brøkodds og de amerikanske variantene.

Plattformens kapasitet til å jevnlig og hurtig justere odds, særlig under live betting, garanterer at alle spillere får tilgang til oppdatert informasjon som er kritisk for å ta velinformerte valg.

Betalingsmetoder

Når det gjelder innskudd og uttak, tilbyr 888 Sport et standard utvalg av sikre og brukervennlige alternativer for norske spillere.

Innskudd

 • VISA
 • MasterCard
 • LuxonPay

Uttak

 • Bankoverføring
 • VISA
 • MasterCard
 • LuxonPay

Normalt tar det 1 dag før en uttaksforespørsel behandles. 888 Sport krever verifisering for å beskytte mot nettsvindel. Dokumenter kan lastes opp direkte gjennom 888 Sports sikre kassererfunksjon på din konto.

Kundesupport

Kundesupporten til 888 Sport imponerer med svært rask responstid på live-chat. I våre tester tok det aldri mer enn minuttet før vi var i kontakt med en hjelpsom medarbeider.

De ansatte i support-teamet er både dyktige og imøtekommende. Dessverre for norske spillere, vil det kunne oppleves som en hindring at assistansen ikke er tilgjengelig på vårt morsmål.

Seksjonen med ofte stilte spørsmål og ressurser for selvhjelp gir svar på mange vanlige henvendelser, men brukervennligheten i hvordan disse er sortert og presentert, kunne med fordel blitt forbedret.

Sikkerhet og lisens

For å beskytte dataoverføringer, benytter 888 Sport toppmoderne SSL krypteringsteknologi. De fremmer ansvarlig spilling ved å tilby ulike verktøy og støttetiltak for de som ønsker det. Det inkluderer innskuddsgrenser, selvekskludering og verktøy for realitetsorientering, som hvor lenge man har vært innlogget.

888 Sport opererer under lisenser som er utstedt og regulert av velansette spillautoriteter i Gibraltar, Storbritannia og Malta. Dette sikrer at spillernes personlige opplysninger er skjermet ved hjelp av grundige sikkerhetstiltak og retningslinjer for databeskyttelse og personvern.

Design og brukervennlighet

Brukergrensesnittet og designet til 888 Sport er laget med tanke på enkel navigering og en estetisk tiltalende opplevelse. Nettsiden har et godt organisert layout som kjapt leder deg til live-spill, kommende events og populære sporter. Navigasjonsmenyene er intuitive og lar deg enkelt skifte mellom forskjellige idretter, ligaer og spilleventer med få klikk.

Responsiviteten til nettstedet imponerer, med kjappe lastetider og oppdateringer selv under perioder med høy trafikk, noe som er spesielt viktig for live betting. Et stort minus for norske spillere er det naturligvis at det ikke finnes noen norskspråklig versjon av nettsiden.

Mobilapp

888 Sport tilbyr en mobilapp med støtte for både iOS og Android, og som sikrer at funksjonaliteten og brukeropplevelsen speiler det man får via desktop. Mobilopplevelsen holder høy standard. Appen er pålitelig og gir en sømløs spillopplevelse på farten.

Nettstedet er dessuten responsivt og mobiloptimalisert i seg selv, så du trenger strengt tatt ikke å laste ned appen for å spille her.

Ansvarlig spill

Som del av sitt fokus på ansvarlig spilling tilbyr 888 Sport flere verktøy for å hjelpe spillere med å kontrollere sin spilladferd, som for eksempel:

 • Personlige innskuddsgrenser
 • Midlertidig utestengelse fra spill
 • Påminnelser om spilletid
 • Oversikt over alle resultater og transaksjoner

Hvordan registrere en konto hos 888 Sport

Å registrere seg hos 888 Sport er enkel og intuitiv prosess som er unnagjort på maks et par minutter:

 1. Klikk på den gule «Join Now» knappen i øvre høyre hjørne
 2. Fyll ut den forespurte personlige informasjonen
 3. Godta plattformens vilkår og fullfør prosessen
 4. Nå kan du velge en betalingsmetode og gjøre ditt første innskudd
 5. Vips, så er du klar til å utforske 888 Sport og plassere dine første spill

Sammenlignet med konkurrentene

888 Sport har opparbeidet seg et solid rykte som et pålitelig og brukervennlig nettsted for sportsbetting.

Styrker

 • Et bredt og dypt markedsutvalg
 • Konkurransedyktige odds
 • Generøse bonuser og kampanjer
 • Intuitivt brukergrensesnitt

Svakheter

 • Treigere uttakstid enn noen av konkurrentene
 • Tilgjengeligheten er begrenset i visse land

888 Sport er markedsdifferensierte med sin inkludering av et bredt spekter av nisjesporter og e-sport. Nyskapende funksjoner som Bet Builder og tilpassede spilletips gir dem en fordel fremfor mange konkurrerende aktører ved å skape en spillopplevelse som ikke bare er mer involverende, men også personlig tilpasset hver enkelt bruker.

888 Sport appellerer til en lang rekke spillentusiaster, alt fra de som nettopp har tatt steget inn i sportsbettingens verden til erfarne spillere.

Konklusjon og bedømmelse

888 Sport imponerer med sitt brede utvalg av sporter og veddemålsmuligheter, brukervennlig grensesnitt, og en rekke nyskapende funksjoner som Bet Builder og spillanbefalinger.

Til tross for noen få minus, som for eksempel mangel på norsk språkversjon og tregere utbetalinger enn enkelte konkurrenter, står plattformen som et solid valg for online betting.

Vi kan bare avslutte med å gi 888 Sport en varm anbefaling, særlig for de som verdsetter et omfattende spillutvalg kombinert med nyskapende spillemuligheter. Plattformen er ideell for deg som er på utkikk etter en sikker, robust og mangfoldig spilleopplevelse, enten du er helt fersk i gamet eller om du har rutinen godt inne.

FAQ

Er 888 Sport en legitim og trygg plattform?

Absolutt, 888 Sport drives under lisenser fra anerkjente regulerende spillmyndigheter.

Hvordan oppretter jeg konto hos 888 Sport?

For å melde deg inn, bare trykk på «Join Now»-knappen og følg den enkle prosessen som veileder deg gjennom hvert trinn.

På hvilke sportstyper kan jeg spille hos 888 Sport?

Der er muligheter til å inngå veddemål på over 30 forskjellige sporter, som omfatter alt fra fotball og basketball til cricket, tennis, golf, ishockey og mange flere.

Hva slags spillalternativer er tilgjengelige hos 888 Sport?

888 Sport tilbyr blant annet pre-match betting, live betting, spesialveddemål på ikke-sportslige arrangementer og virtuell sport.

Hvordan kan jeg sette inn penger på min 888 Sport konto?

Du kan bruke VISA, MasterCard eller LuxonPay.

Finnes det en mobilapp for 888 Sport?

Ja, de har en mobilapp tilgjengelig for både Android og iOS-enheter.

Hvilke kampanjer og bonuser tilbyr 888 Sport?

De tilbyr ulike kampanjer som velkomstbonus, gratis spill, og andre løpende kampanjer for sportsbegivenheter.

Hvordan kan jeg ta ut gevinstene mine fra 888 Sport?

Du kan benytte samme metoder som for innskudd, samt bankoverføring.

Er kundesupport tilgjengelig hos 888 Sport?

Ja, de tilbyr kundesupport gjennom live chat og e-post 24/7.

888sport

8

/10

100% opp til 1000 kr

Regler og vilkår gjelder, 18+, Spill ansvarlig
close-btn
Author image

Eivind Myhre

Tippeekspert
90 Innlegg

Eivind har mange års erfaring med sportsbetting. Han har tidligere jobbet for bookmakere rundt om i Europa. I dag anmelder han blant annet bettingsider for Oddsnet.

Ekspert på: Tipping Bookmakere Odds