Bettingsider

Campobet

CampoBet er et pålitelig spillsted der du kan tippe på alle tenkelige sporter. Du kan velge mellom mange forskjellige ligaer fra hele verden, og markedene er presentert på en oversiktlig og brukervennlig måte. Her kan du velge mellom mer enn 50 000 live-begivenheter hver eneste måned. Det er også et ekstra pluss at spillsiden er tilgjengelig på norsk. Men, deler av nettstedet er dessverre ikke oversatt, noe som trekker litt ned. Det er også synd at CampoBet ikke tilbyr live-strømming av sportsbegivenheter. Utvalget av innskudds- og uttaksmetoder er også ganske begrenset for norske spillere.

Fordeler

 • Norsk språk og norsk valuta
 • Mer enn 50 000 live-begivenheter hver måned
 • Flere faste bonustilbud

Ulemper

 • Deler av spillsiden er ikke oversatt til norsk
 • Tilbyr ikke live-strømming

Oversikt

 • Bonustilbud

 • Betalingsmetoder

 • Kundeservice

Besøk CampoBet

CampoBet

100% opp til 2 000 kr

CampoBet Anmeldelse

CampoBet er en trygg og pålitelig norsk oddsside på nett. Alt står på norsk, noe som gjør spillsiden ekstra godt egnet for nordmenn. Hos CampoBet kan du velge mellom mange forskjellige sporter og markeder, og innsatsene kan plasseres i norske kroner. Her ligger dermed alt til rette for en god og trygg oddsopplevelse for norske gamblere.

I denne anmeldelsen ser vi nærmere på hva CampoBet har å by på. Vi har testet spillsiden og vurdert både odds bonuser, kampanjer og spillutvalg. Vi har hatt ekstra fokus på brukervennlighet og spillutvalg, og vi har dessuten testet kundestøtte for å sjekke hvor lett det er å få hjelp. Les videre for å finne ut om CampoBet er noe for deg.

campobet bonus

Oddsbonuser og -kampanjer

CampoBet tilbyr flere gode bonuser og kampanjer til både nye og eksisterende spillere. Dette inkluderer ikke minst en fantastisk velkomstbonus som gir 100 % opptil 2000 kr. I tillegg tilbys cashback-bonuser, ukentlige innskuddsbonuser og stakeback-bonuser. Via kampanjesiden kan du til enhver tid se hvilke bonuser og kampanjer som tilbys.

Velkomstbonus odds

 • 100 % opptil 2000 kr
 • Minsteinnskudd: 200 kr
 • Omsetningskrav: 6x (minsteodds 2.0)

Fordeler og ulemper med velkomstbonusen hos CampoBet:

+ Lavt omsetningskrav
+ Forholdsvis høyt bonusbeløp

– Maksimalt innsatsbeløp under bonusomsetning er 500 kr
– Omsetningskravet må oppfylles innen 30 dager

Pågående kampanjer

I tillegg til velkomstbonusen er det flere faste tilbud som CampoBet-spillere kan benytte seg av. Alle tilgjengelige tilbud står på kampanjesiden. Det er også mulig å delta i spennende sportsturneringer med store pengepremier.

 • Cashback-bonus: 10 % ukentlig cashback opptil 5000 kr. Bonusbeløpet avgjøres basert på nettotap i oddsavdelingen fra mandag til søndag.
 • Ukentlig bonus: 50 % innskuddsbonus opptil 5000 kr. Bonusen krediteres ved innskudd på minst 200 kr mellom mandag og søndag.
 • Stakeback: 100 % stakeback ved fotballkamper som ender 0–0. Gjelder både spill på pause og fulltid, men kun enkelte ligaer og kun forhåndsspill.

campobet kampanjer

Sportsdekning

Utvalget av sporter hos CampoBet er stort, og det er massevis av ligaer og markeder å velge mellom for hver enkelt av disse. Blant sportene som tilbys hos CampoBet finner du selvsagt fotball, ishockey, tennis og basketball, i tillegg til mindre sporter som futsal, innebandy og dart. Alle de største ligaene og turneringene over hele verden er representert.

Unike funksjoner hos CampoBet

2 mål foran

Hvis laget du spiller på har en tomålsledelse i løpet av kampen, vinner du automatisk uten å måtte vente på kampslutt. Tilbudet gjelder enkelt-, kombinasjon- og systemspill, i tillegg til spillbygger på 1×2-markeder.

Kombi-boost

Hvis du plasserer et kombinasjonsspill med minst tre valg, aktiveres en kombi-boost. Boosten du får avhenger av hvor mange valg du inkluderer, og er fra 3 % til 100 %. Hvert valg i kombinasjonsspillet må ha odds på minst 1.4.

Oddsboost

CampoBet tilbyr også oddsboost som gir ekstra store gevinster hvis du først vinner. Oddsboost er tilgjengelig på enkelt-, kombinasjon- og systemspill på 1×2-markeder. Gjelder kun forhåndsspill.

Utvalg av sporter

CampoBet har mer enn 30 forskjellige sporter, og det er enkelt å finne frem til favoritten din. I menyen til venstre ser du en oversikt over alle sporter som tilbys, og når du klikker på pilen lengst til høyre får du en oversikt over land, og deretter ligaer i de respektive landene.

Populære sporter og nisjeidrett

Populære sporter hos CampoBet:

 • Fotball: Bundesliga, Ligue 1, La Liga, Premier League, Eliteserien osv.
 • Ishockey: NHL, AHL, GET-ligaen osv.
 • Tennis: ATP, WTA, Federation Cup osv.
 • Basketball: NBA, Euroleague osv.

Nisjesporter hos CampoBet:

 • Gælisk hurling
 • Gælisk fotball
 • Padel

Geografisk dekning

Innenfor de ulike sportene finner du dekning for alle de største og mest populære ligaene. I tillegg er selvsagt alle store mesterskap representert, for eksempel VM og EM innen ulike idretter, pluss OL. Norsk idrett er godt representert, og du kan for eksempel tippe både på Eliteserien og 1. divisjon i fotball for herrer, samt GET-ligaen i ishockey.

Markedsdekning

Markedsdekningen hos CampoBet er meget god, og du finner utallige spillalternativer for hver eneste sportsbegivenhet. Utvalget av markeder er nok størst innen fotball, og her kan du tippe på alt fra resultat til totalt antall mål. Mer unike spillmarkeder inkluderer hvordan første mål blir scoret og hvorvidt det blir scoret på straffe eller ikke. Også de som foretrekker å spille på andre sporter har mer enn nok å velge mellom.

Spillalternativer

 • Forhåndsspill: Plasser spillene dine i ro og mak før begivenheten starter.
 • Live-tipping: Spill mens begivenheten pågår og få muligheten til å endre taktikk underveis.
 • Spesialspill: I tillegg til sport kan du tippe på både underholdning og politikk.
 • Virtuell sport: CampoBet har også en egen avdeling for virtuell sport, med blant annet fotball, tennis og hesteløp.

Odds og marginer

Oddsen hos CampoBet er konkurransedyktig, og den oppdateres jevnlig i tråd med bransjestandarden. Det samme gjelder spillsidens marginer, og du kan alltid forvente rettferdig odds når du spiller hos CampoBet. Når det gjelder oddsformat støttes både desimal-, brøk- og amerikansk odds, og du kan enkelt veksle mellom disse via menyen.

Betalingsmetoder

CampoBet støtter flere forskjellige betalingsmetoder slik at du har flere å velge mellom når du skal sette inn penger på kontoen din. Merk imidlertid at utvalget av betalingsmetoder varierer fra ett land til et annet.

Du vil dermed ikke kunne bruke alle betalingsmetodene som står nederst på spillsiden. I kassen får du se alle alternativene som er tilgjengelig for deg.

Innskuddsalternativer

Uttaksmetoder

 • Bankoverføring
 • Mifinity

Transaksjonstider og gebyrer

Alle innskudd og uttak hos CampoBet er gebyrfrie, men det er viktig å være klar over at betalingsleverandøren eller banken din kan belaste avgifter for transaksjonen. CampoBet streber etter å behandle uttaksforespørsler innen 24 timer, og uttak til MiFinity er øyeblikkelige. Ved uttak via bankoverføring må du påregne 2–5 virkedager.

Sikkerhetstiltak

CampoBet benytter sikre kommunikasjonsprotokoller for å sørge for at alle persondata og betalingsinformasjon blir overført på en sikker måte. Dermed kan du være helt trygg på at alle opplysningene dine til enhver tid er trygge.

Kundesupport

 • Kundesupport: Kundesupport kan nås via e-post eller live-chat. Klikk på «Live chat» øverst på siden for å åpne chattevinduet, eller send en e-post til [email protected].
 • Svartid: Kundesupport har døgnåpent, og svartiden via chat er normalt på maks et par minutter. Det kan ta opptil 24 timer å få svar via e-post.
 • Brukeropplevelse: Kundeagentene hos CampoBet er både kunnskapsrike og vennlige, og hjelper deg med å løse ethvert problem raskest mulig.
 • FAQ og andre ressurser: På FAQ-siden finner du ofte stilte spørsmål og svar innen ulike temaer. Via menyen øverst har du også tilgang til ulike veiledninger.

Sikkerhet og lisens

 • SSL-kryptering: CampoBet benytter den nyeste SSL-krypteringen for å sikre alle transaksjoner til og fra spillsiden.
 • Ansvarlig spill: CampoBet tilbyr flere verktøy for ansvarlig spill, blant annet innskuddsgrenser og selvekskludering.
 • Lisens og regulering: CampoBet drives under lisens fra MGA, noe som sikrer at alle forskrifter blir overholdt.
 • Databeskyttelse og personvern: Alle opplysninger som sendes inn eller innhentes av CampoBet er underlagt databeskyttelsesloven i Malta og GDPR.

Brukergrensesnitt og design

campobet hjemmeside

Hjemmesiden til CampoBet har et flott design i grønne fargetoner. Øverst på siden er det en oversiktlig meny som gir tilgang til de viktigste funksjonene, og her kan du alltid se hvor mye penger du har på kontoen din.

Nederst på siden er det en meny som gir tilgang til blant annet vilkår, veiledninger og informasjon om ansvarlig spill. Brukervennligheten er god både på PC og mobil.

Tipping via mobilen

CampoBet er optimert også for mobile enheter, slik at du kan tippe på favorittsporten din mens du er i farta. Det kreves ingen nedlasting for å spille; du åpner bare spillsiden via mobilenhetens nettleser. Alt innhold tilpasser seg skjermstørrelsen din, slik at du enkelt kan plassere spill. All funksjonalitet du kjenner fra nettversjonen er tilgjengelig også via mobil.

Ansvarlig spill

 • Selvevalueringstest: På siden for ansvarlig spill finner du en punktliste som kan brukes til å evaluere spillvanene dine. Her får du en indikasjon på om du er i ferd med å utvikle spillavhengighet.
 • Kontaktinformasjon: Her finner du også kontaktinformasjon til støtteorganisasjoner som kan gi råd og hjelp om problemspill.
 • Innskuddsgrenser: Du kan angi hvor mye du kan sette inn på kontoen din per dag, uke eller måned.
 • Virkelighetskontroll: Du kan angi hvor mye tid du vil bruke på å spille, og når den valgte tidsperioden er over, blir du varslet om at tiden din er ute.
 • Timeout: Du kan aktivere en pause fra spillingen i 24 timer.
 • Selvekskludering: Du kan velge å ekskludere deg fra alt spill i en valgt periode.

Hvordan åpne konto hos CampoBet

Slik åpner du konto hos CampoBet:

 • Klikk på den grønne registreringsknappen øverst til høyre.
 • Velg bonusen du vil ha, eller huk av for «Ønsker ikke bonus».
 • Angi e-postadresse, samt ønsket brukernavn og passord. Her må du også huke av for at du er over 18 år og at du har lest vilkårene.
 • Fyll ut personopplysningene som kreves, og velg valuta for kontoen din
 • Kontoen din er opprettet, og du kan sette inn penger og begynne å spille.

Sammenlignet med konkurrentene

 • Styrker og svakheter sammenlignet med konkurrentene: Godt utvalg av bonuser og kampanjetilbud, samt bredt tilbud av spillmarkeder. På den negative siden mangler live-strømming.
 • Markedsdifferensiering: CampoBet har flere unike funksjoner som gjør at de skiller seg ut fra mengden, blant annet «2 mål foran» som gjør at du vinner automatisk hvis laget ditt får en tomålsledelse.
 • Målgruppe og nisjefokus: CampoBets nettsted er tilgjengelig på flere språk, inkludert norsk. Flere nisjesporter er på plass, spesielt gæliske sporter.

Konklusjon

Alt i alt er CampoBet et godt spillsted for alle som vil tippe på sport, enten det er snakk om fotball og ishockey eller mindre populære sporter som padel. Spillsiden er rettet mot et internasjonalt publikum, men skotske tippefans føler seg nok ekstra godt ivaretatt her takket være bred dekning av gælisk sport.

For norske spillere er det en ekstra stor fordel at alt står på norsk, og at flere norske ligaer er dekket. Den største ulempen med CampoBet sammenlignet med konkurrentene er nok at det ikke tilbys live-strømming av sportsbegivenhetene. Likevel kan CampoBet trygt anbefales for spilleglade nordmenn.

FAQ

Hva er CampoBet?

CampoBet er en bettingside på nettet der du kan tippe på mange forskjellige sporter og ligaer fra hele verden.

Er CampoBet en legitim og trygg plattform?

Ja, det er en helt legitim og trygg spillplattform. CampoBet drives under lisens fra spillmyndighetene på Malta, og alle nødvendige sikkerhetstiltak er på plass.

Hvordan åpner jeg konto hos CampoBet?

Du åpner konto ved å klikke på «Registrering» på hjemmesiden. Deretter følger du bare instruksjonene på skjermen.

Hvilke sporter kan jeg tippe på hos CampoBet?

CampoBet tilbyr spill på mange forskjellige sporter, inkludert fotball, ishockey, tennis, e-sport og mye mer.

Hvilke innsatsalternativer er tilgjengelig hos CampoBet?

Det er utallige innsatsalternativer å velge mellom hos CampoBet, inkludert enkeltspill, akkumulatorer og parlay-spill.

Hvordan kan jeg sette inn penger på CampoBet-kontoen min?

Du kan sette inn penger med Mastercard, MiFinity eller Revolut Mastercard.

Finnes det en mobilapp for CampoBet?

Nei, CampoBet har ingen mobilapp, men du kan spille direkte via nettleseren på mobilen.

Hvilke kampanjer og bonuser tilbyr CampoBet?

CampoBet har en egen kampanjeside der du kan se alle aktuelle tilbud, inkludert velkomstbonusen til nye spillere.

Hvordan tar jeg ut gevinstene mine fra CampoBet?

Gevinster kan tas ut via bankoverføring eller MiFinity.

CampoBet

8

/10

100% opp til 2 000 kr

Regler og vilkår gjelder, 18+, Spill ansvarlig
close-btn
Author image

Eivind Myhre

Tippeekspert
91 Innlegg

Eivind har mange års erfaring med sportsbetting. Han har tidligere jobbet for bookmakere rundt om i Europa. I dag anmelder han blant annet bettingsider for Oddsnet.

Ekspert på: Tipping Bookmakere Odds