• Sport:Basketball
  • Land:USA
  • Liga:NBA
  • Kamp / utøvere:Washington Wizards – Indiana Pacers
  • Tips/ utfall:Over 238,5p
  • Spillestopp:21.05.2021 02:00
  • Odds:2.02
  • Innsats:4/10
  • Selskap:PinnacleSports

Trenden i playoff-kamper og i denne play-in turneringen har vært at målscoren har gått kraftig ned mot for normalt. Intensiteten øker og forsvarsspillet hever seg voldsomt, men likevel er det noe som heter «ingen regel uten unntak». Jeg føler denne kamen er unntaket.

Disse lagene har for øvrig også møttes 3x denne sesongen. Washington har vunnet alle, men felles for alle oppgjørene er et hav av poeng;

9/5: Indiana – Washington: 132-133 overtime (124-124 fulltid)

4/5: Washington – Indiana: 154-141
30/3: Washington – Indiana: 132-124

Ser man bort fra overtime i den siste har det uansett vært minst 248 poeng i samtlige oppgjør. 295 i den ene.

Ja, jo.. ta det for gitt at forsvarsspillet skjerpes noe, men dette er uansett to lag som ikke er skapt for defense. Indiana har en av ligaens beste i Myles Turner, MEN han har vært langtidsskadet og i hans fravær har Indiana blitt en OVER-MASKIN!!!!

Også i første play-in kamp mot Charlotte bøttet det inn med scoringer i en kamp Indiana vant 144-117 (261 poeng).

Washington tapte 100-118 for Boston, men litt som ventet hadde Westbrook en offdag mot en Boston-defense som pleier å ha strupetak på ham.

Indiana, fortsatt uten Myles Turner, blir en helt annen motstander. Jeg tror både Westbrook og Beal kan få store kamper, samtigi som Indiana kommer til å gi dem kjempetrøbbel in the paint (Sabonis). Washington stinker på rebound-fasen av spillet.

Nei, her vil jeg ha en målfest og en kamp som bryter litt med den normale trenden i kamper med playoff-vibber. Et snitt på 272 poeng i de 3 kampene tidligere i sesongen. Det må gjerne bli MYE mindre, men minst 239 poeng bør vel kunne gå?

Begge lag endte for øvrig sesongen topp 6 i scoringer. Samtidig er begge bunn seks i scoring-defense.. Dette taler for MANGE poeng. Indiana scoret 144 sist uten sin nest-toppscorer, mens deres mestscorende kun spilte 21 min…

9 av siste 13 innbyrdes på denne banen har også gått OVER linjen.

Nah, vi klarer vel en siste fakta-opplysning 🙂

Indiana har gått OVER i 11 av sine 14 siste kamper UTEN Turner på banen (han mangler også i natt).

Jeg fortsetter å spille trenden med OVER i Indiana-kamper som har vært en suksesshistorie og et av de siskreste bettene i sportsverdenen den siste måneden.

Turner altså ute for Indiana, mens også LaVert misser enda en kamp. Det er selvsagt litt av en blow, men Brogdon var tilbake sist og det så ut til å gå bra. Han er listet som questionable igjen, men her står alt på spill og han kommer til å spille!!!! Sammen med Sabonins må han virkelig ta ansvar dersom Indiana skal nå sluttspillet.

Stigis