Napoli har vært, nærmest sjokkerende, svake denne sesongen. Vi snakker tross alt om laget som hanket inn utrolige 90 poeng og vant serien med 16 poeng i fjor.

Etter 27 kamper er de kun nr. 7 og må kjempe en desperat kamp for i det hele tatt å få delta i Europa neste sesong. Formen er imidlertid god og etter flere uavgjorte kamper har de nå banket bunnlaget Sassuolo 6-1 borte, før de slo andreplasserte Juventus 2-1 sist. De hadde også uavgjort hjemme mot Barcelona i Champions League nylig. De har 3 poeng opp til Atalanta og 4 poeng opp til Roma på plassene foran, som per nå innehar de siste plassene som gir europacup-spill.

Motstander Torino ligger som nr.10. Det er også samme plassering de endte på i fjorårets sesong. De er med andre ord en skikkelig middelhavsfarer. Formen er svak med kun 1 poeng på sine 3 siste kamper.

Napoli har det klart største toppnivået av disse lagene, de har fordel av hjemmebane og de har også en edge ved å være i mye bedre form enn bortelaget. Jeg tror de fortsetter på medgangsbølgen og hanker inn nok en 3-poenger.

Jeg tror for øvrig ikke returkampen mot Barcelona får noen innvirkning på førsteelleveren. Den spilles 4 dager senere, noe som ikke bør by på særlige problemer.