Kvartfinale i FA Cupen på lørdag.

Wolves tar i mot Coventry fra Championsship. Et Coventry lag son tapte den avgjørende opprykkskampen til Premier League mot Luton i fjor (på straffer var det vel). Et Coventry-lag som startet svakt i inneværende sesong, men som for alvor har begynt å prikke inn 3-poengere og nå nærmer seg kvalik med stormskritt (kun 1 poeng bak 6.plassen).

Likevel, Wolves er et godt lag som på egen bane bør være SOLIDE favoritter, selv i en cupkamp med floskelen “cup er cup”. Formmessig er det heller ikke mye å kritisere i retning ulvene. 4 seire på sine 5 siste kamper i Premier League/FA Cup, med blant annet en sterk borteseier mot Spurs i den rekken.

Rett og slett en ypperlig mulighet for Wolves og fansen til å nærme seg noe som heter pokal. En semifinale i FA Cupen for et lag mange dømte ned i år, må uansett være en gedigen opptur og Gary O’Neil ser virkelig ut til å ha knekt flere koder for dette laget (skjønner fortsatt ikke hvordan Bournemouth ikke signerte noe videre avtale med den mannen).

Wolves selvsagt favoritter og ingen hurra-meg-rundt odds. Likevel, jeg tar den med på et eller annet. KLART favorittstempel for ulvene slik jeg ser det.