Inter tok en sterk seier borte mot Benfica forrige uke, og har en kvart fot i semifinalene av sesongens Champions League allerede.

Personlig synes jeg seieren forrige uke var litt overraskende. Inter har ikke vært i sin beste form den siste tiden, mens Benfica har spilt fantastisk fotball i brorparten av sesongen.

Men nå står de altså med tre tap på rad, etter å ha gått hele sesongen gjennom med kun to tap sammenlagt i alle turneringer.

Inter tapte også i helgen, hjemme mot Monza, og Benfica-seieren var den eneste på sine fem siste kamper i alle turneriger.

Det er altså ikke et formlag vi får i semifinalen, der altså syv ganger Champions League-mester Milan venter, etter deres sammenlagtseier over Napoli i går.

Inter er med andre ord det laget som er i minst dårlig form. At Benfica skal frem og score minst to vil også bety betydelige rom og muligheter for Inter til også å score.

Med Inter-seier vil vi få den første hel-italienske semifinalen i Champions League siden 2002-03-sesongen, og flere enn ett italiensk lag i semifinalene siden samme sesong.

Oddsen ligger på rundt 2.10 til 2.20 for hjemmeseier, som absolutt er spillbart. Spinbookie gir 2.15.