Bettingsider

EM Fotball 2024: Beste Bonuser, Kampanjer & Tilbud

14. juni drar fotball-EM i gang i Tyskland, og det vil kry med bonustilbud, gratis spill, kampanjer og mye annet på de norske bettingsidene. På denne siden kan du alltid finne alle de beste EM odds bonusene og tilbudene.

Alle tilbud og kampanjer for EM Fotball 2024

Her lister vi opp alle tilbudene du kan benytte deg av til EM i fotball 2024. Noen av disse tilbudene gjelder spesifikke kamper eller runder, mens andre vil gjelde under hele EM-sluttrunden.

Goldenbet: Gjett mesteren i Euro 2024 og vinn 1 000 000 Euro

em 2024 kampanje goldenbet

Forutsi utfallet av EURO 2024 og ha sjansen til å vinne hovedpremien på 1 000 000 euro hos Goldenbet.

Kvalifisering: Alle medlemmer kan delta ved å sende inn billetter frem til 14. juni 2024, GMT 00:00. Detaljer om arrangementet: For å kvalifisere seg må spillerne plassere et sportsspill til en verdi av:

$10 / €10 / £10 / CA$15 / 120 NOK / 16 AU$ / 60 R$ – Hver innsats tilsvarer 1 kupong. Deltakerne har lov til å kreve opptil 10 kuponger per dag.

De innløste kupongene må brukes innen 24 timer. Hvis deltakerne ikke løser inn kupongen innen denne tiden, vil den bli annullert.

Betstro: Forsikring på vinnerodds

Spill på vinneren av EM og få et gratisspill hvis laget ditt taper finalen.

Slik skjer det:

1. Spill på vinneren av EM 2024 før starten av turneringen på minst 20 euro eller tilsvarende i andre valutaer.
2. Du mottar et gratisspill som tilsvarer innsatsen din hvis laget ditt taper finalen.

Frumzi: 100% opp til 2000 kr

Innskuddet dobles med en bonus opp til 2000 kroner hos Frumzi.

Frumzi har de siste årene blitt en av de mest populære bookmakerne i Norge. Du finner et stort utvalg av spill og mange kampanjer.

Lilibet: 100% op til 5000 kr

Innskuddet dobles med en bonus opp til hele 5000 kroner hos Lilibet.

Bonusbeløpet må omsettes 7 ganger innenfor 14 dager, og må plasseres på minimumodds 1,85. Bonusen er ikke tilgjengelig mens det opprinnelig innskuddsbeløp er i spill.

Stort pluss for høyt beløp, men pass på krav både til beløp og tid.

Få ditt tilbud hos Lilibet her!

RedDice: 1000 kroner i risikofritt spill

Spillet må settes som minst en trippel hvor alle odds minimum må være 1,50. Går man for tre favorittseiere som Spania, Nederland og Portugal (basert på odds per 21.05.24) og taper spillet, får man innsatsen tilbake som cash på spillekontoen opp til 1000 kroner. Eventuelle gevinster fra denne cashbacken hos RedDice må omsettes en gang til minimumsodds 1,50 før uttak.

Pluss for ganske lavt omsetningskrav uten tidsbegrensning sammenlignet med andre bonustilbud. Perfekt å bruke som forsikring til typisk samlebong med favoritter.

Få ditt tilbud hos RedDice her!

Prontobet: 1000 kr risikofritt spill

Vilkår hos Prontobet er nøyaktig samme som for Red Dice over.

Bruk til en annen trippelbong, men bør kanskje vøre obs på at man ikke bruker samme kamper på bonger hos begge selskapene.

Få ditt tilbud hos Prontobet her!

Bethard: 100% opp til 500 kr

Innskuddet hos Bethard dobles med en bonus opp til 500 kroner.

Første innskuddsbeløp som dobles må være mellom 200 og 500 kroner. Både innskudd og bonus må omsettes 15 ganger på odds minimum 1,90 innen 60 dager fra bonusen aktiviseres før man kan gjøre uttak. Som for Lilibet bruker man også her det opprinnelige innskuddsbeløpet før bonuspengene.

Få ditt tilbud hos Bethard her!

AmunRa: 100% op til 2000 kr

Innskuddet dobles med en bonus opp til 2000 kroner hos AmunRa.

Første innskuddsbeløp som dobles må være mellom 200 og 2000 kroner. Selve innskuddet må først omsettes en gang til minimumodds 1,50, før bonusen automatisk aktiveres. Innskudd og bonus må omsettes 5 ganger innen 30 dager på enten singelspill til minimumodds 2,0, eller multibonger hvor alle spill minimum har en odds på 1,50. Maksinnsats per spill er 500 kroner, og kun første innsats på en kamp teller.

Få ditt tilbud hos AmunRa her!

Slots Palace: 100% opp til 2000 kr

Innskuddet dobles med en bonus opp til 2000 kroner hos Slots Palace.

Vilkår er nøyaktig samme som for AmunRa over.

Slots Palace har videre ukentlig bonuskampanjer hvor du kan få hele 5000 kroner, men vi anbefaler også her å lese vilkårene nøye.

Få ditt tilbud hos Slots Palace her!

Bankonbet: 100% opp til 2000 kr

Innskuddet dobles med en bonus opp til 2000 kroner.

Vilkår hos Bankonbet er nøyaktig samme som for AmunRa over.

Vi anbefaler også her å være forsiktig med å hente bonuser fra flere selskaper som har samme vilkår, og brukes disse på samme kamper.

Få ditt tilbud hos Bankonbet her!

Siden det på et eller annet nivå nok er noe form for samarbeid eller samme leverandør som ligger bak flere av selskapene, oppfordrer vi til forsiktighet om fristelsen blir stor til å hente samme type bonus flere steder og på en måte spille imot hverandre.Annen informasjon om EM 2024:

Vi anbefaler også å tenke seg nøye om det er realistisk at omsetningskrav vil bli nådd innenfor tidsbegrensingene, om man fristes av å hente ut maksimale bonuser. Det kan for mange være smart å heller hente litt lavere bonuser enn maksimalbeløpet, les gjerne vår guide for hvordan styre innsatser, også kalt Money Management.

De klart mest vanlige former for oddsbonuser er dobling av første innskudd hos en bookmaker, eller garantier for å få dekket en tapt oddsbong opp til en viss sum. Mange tilbyr også bonuser ved senere innskudd, men vi skal primært se på bonustilbud ved opprettelse av spillekonto.

Når det gjelder bonuser fra bookmakere er det viktig å sette seg inn i vilkårene, siden man ofte finner punkt det er veldig greit å være klar over. Vi vil ta med det vi mener er viktig for brukerne å være klar over før man takker ja til en bonus på 100 eller 5000 kroner.  Vi vil ikke rangere innskuddsbonuser opp mot hverandre eller anbefale noen fremfor andre, men heller prøve å gi en ganske nøytral samlet oversikt.

Author image

Stig Lukas Berg

Skribent og eksperttipser
1160 Innlegg

Jeg har skrevet for OddsNet siden år 2000. I starten leverte jeg stort sett tennistips, og skrev blant annet omfattende forhåndsanalyser til Grand Slam turneringene. Opp gjennom årene har jeg trolig skrevet og postet 4-5.000 oddstips for OddsNet. I tidligere år slet jeg litt med å begrense meg, og tipsene/analysene ble veldig omfattende. Uttrykket: «Å fatte seg i korthet» har ikke alltid trumfet denne herremannen.

Ekspert på: Oddstips Forhåndsanalyser