Bonuser hos OddsNet

Det er veldig viktig å lese seg fram til å velge den riktige bookmaker for deg. Mange går glipp av gode bonuser ved å bare tilmelde seg den første og beste uten å undersøke de beste bookmakerne i Norge som har de beste tilbudene.

Det er nemlig mye penger å spare ved å opprette seg en konto hos den riktige tilbyderen på det riktige tidspunktet.

Vi i OddsNet velger kun bookmakere vi mener kan tilby våre brukere gode odds og gode betingelser.

Her vil vi fortelle deg hvem av bookmakerne som gir deg som både ny og gammel kunde de beste bonusene på det norske markedet.

Alle våre smarbeidspartnere har lisens, noe som betyr at du aldri vil bli snytt eller bli dårlig behandlet. Bemerk at regler og vilkår gjelder hos bookmakerne. Vær oppmerksom på at OddsNet samarbeider med alle bookmakerne du kan velge i her hos oss.

Stort sett alle bookmakere som opererer i Norge, med unntak av Norsk Tipping, har en form for innskuddsbonus. Disse varierer stort i alt fra prosenter, innskuddskrav, maksimum innskudd til omsetningskrav. Noen bookmakere lokker også med fantastiske bonuser som trekker til seg mange spillere.

Norske oddsbonuser

Innskuddskravene er ofte lave og spillerne blir lovet minst en dobling av innskuddet sitt i form av bonuspenger. Allikevel kreves det som oftest at disse pengene mangedobles på spill til spesifiserte odds, gjerne på over 1.5. Derfor er det viktig å ikke bare se på innskuddsbonusen når man velger sitt nye spillselskap. Det er med andre ord mange faktorer som spiller inn når man velger bookmaker, basert på alle disse parameterne. Det er derfor greit med en god og ryddig oversikt over hvem av bookmakerne som er best på oddsbonusene.

Vi i Oddsnet har kun valgt de bookmakerne vi synes har de beste tilbudene i Norge. Om man inkluderer resten av spilleselskapene, så skjønner man raskt hvor forvirret spillerne kan bli når de skal velge. I valgprosessen er det viktig å ta med seg alle faktorene vi har nevnt, og ikke bare innskuddsbonus eller omsetningskrav. Man bør også vurdere hva slags oddsbonus som passer deg personlig som spiller. Erfarne spillere som forventer å vinne og har et stort spillbudsjett vil oftest ta sikte på NordicBet sitt tilbud. De har mye kroner å spille for, og er mest sannsynlig selvsikre nok til å spille på odds over 1.80. Spillere med mindre budsjett vil fort gå for et alternativ som Betway.

Her er innskuddsbonusen større slik at man får flere midler å tippe med. Oddsen spillene må settes på er derimot høy, så dersom man ikke har is i magen på et lite budsjett bør man heller gå for Unibet eller bet365. Førstnevnte har det objektivt beste tilbudet for den alminnelige spiller. Kravet om at spillene kun skal omsettes i spill til en odds på 1.40 er et av de laveste man kan finne på markedet.

Finn bookmakeren som passer deg

Kort oppsummert handler valget altså om hvilken bookmaker, basert på norske oddsbonuser, som passer ditt budsjett og din personlighet. Er du erfaren velger du naturligvis det stedet du får mest midler i bonus, uavhengig av omsetningskravet. Er du en nybegynner og kun vil sette inn et mindre beløp for å spille som en liten hobby, eller mindre, kan minimumskrav og omsetningskrav trolig være viktigere for deg. Videre kan oddsen spillene må omsettes på være viktig for de spillerne som ikke er like iskald som de mer erfarne spillerne. Det aller viktigste er at man gjør god og grundig research før man bestemmer seg for den bookmakeren som passer deg best. I noen tilfeller kan det til og med lønne seg å registrere seg hos flere bookmakere. Det viktigste derimot, det er å ha det kjekt, og alle spilleselskapene har det som sitt felles mål.

Oddse med Norske oddsbonuser

Å spille på sport har alltid vært en klassiker for mange sportsinteresserte nordmenn, men også generelt. Helt fra romerne satte penger på gladiatorer som kjempet for sine liv, til Leicester på mirakuløst vis vant Premier League for noen sesonger siden, har folk vunnet og tapt på spill. Spenningen er der fortsatt i dag slik den var i gamle dager, men mye har endret seg. Med inntredenen av online spilleselskaper har konkurransen tilspisset seg i et marked hvor Norsk Tipping lenge hadde monopol. Sportspillene blir flere og flere for hver dag som går, og noen av spilleselskapene har helt absurde spill.

Man kan jo også spille på ting som presidentvalget i USA, hvem som vinner MGP, eller hvem som vinner Nobels fredspris hos mange spillselskaper. Og så er det selvsagt mulig å spille på mer tradisjonelle idretter som tennis og sjakk. Uansett hva du ønsker å spille på, håper vi at du finner den bookmakeren som gir deg best mulig vilkår for å vinne penger. Lykke til!