V75-3 7 Hovtun Faks Silje Kristin Eilertsen 85 2 25 145,00
V75-4 9 Elite B.R. Stian Pettersen 378 3 5 663,00

V75-5 8 Mellem Stjerne Dag-Sveinung Dalen 2 886 4 743,00
V75-6 11 Philip Lyn Morten Carlsen 21 882 3 98,00
V75-7 6 Rambunctious Ravin Hans Chr. Holm 107 222 2 20,00

BANE

Med vurdering av løpene

VURDERING AV LØPENE

1. løp (V5-1): 1 Gospel De Latour står veldig fint inne i løpet. I sin siste start måtte han innom galoppen. Kommer han seg

feilfritt ut har han en fin sjanse. 3 Holdens Evita måtte også innom galoppen sist. Feilfritt er hun god nok til å kjempe i toppen.

6 Fixing The Daylight har vært behandlet etter siste start. Første løpet hennes var veldig bra. Opp mot sitt beste er hun med i

trippelkampen. 5 Watch Me Defeatyou går jevne fine løp på Leangen. Skal være veldig travsikker. Bør kjempe langt fremme.

2. løp (V5-2): 11 Eiklill har gjort mange fine løp. Er litt usikker. Holder hun seg til rett gangart kjemper hun om seieren. 9 Engene

May var bra i debuten her Nord. Med den samme innsats er hun med helt i toppen. 6 Mellem Jerven gikk et bra løp helt til

galoppen kom. Går han feilfritt er han med langt fremme.

3. løp (V75-1/V5-3): 9 Villdensky står helt perfekt til. Satte ny rekord i sin siste start. Er ikke så rask ut, men har styrken. Kan være

en bankerkandidat. 3 Ville Lille Faksen er en meget god hest det også. Står fint til og kjemper bak favoritten. 11 Z.M.`S Jerven er

også litt usikker. Formen skal være bra så han kjemper nok om en trippel. 13 Grøtte Odin har vist stigende form. Står litt langt bak.

Med den rette reisen er han langt fremme.

4. løp (V75-2/V5-4): 3 Bosse Bee har gjort strålende løp i det siste. Står helt perfekt og kan fort vinne her. 3 Deli er også en god

hest som vant i sitt siste løp. Skal være ganske rask ut og med den rette reisen kjemper han langt fremme. 1 Limerence er en veldig

god 3-åring. Står helt perfekt til og kan få en fin reise. Det lukter banerekord. 6 Frozen Sun var veldig etter lang pause sist. Kommer

han seg rett inn i løpet er han med i trippelkampen.

5. løp (V75-3/V5-5): 7 Hovtun Faks blir nok favoritt, selv om han vel ikke var helt på topp sist. Kommer han seg rett inn i løpet er

han med i seierskampen. 8 Sæther Lomen var heller ikke på topp sist. Normalt skal han kjempe helt i toppen. 3 Il Faxa var veldig

bra sist. Med det rette løpet har hun en fin spurt. Kjemper om en trippel. 10 Daragon vant sist etter lang pause. Står denne gang i

bakspor og kan fort få en lang reise. Kjemper langt fremme.

6. løp (V75-4/V4-1): 3 Ava gikk et flott løp sist. Er jevn og flink og blir nok favoritt her. 1 Florican Plane har vært enorm god i det

siste. Står perfekt til og er rask ut. Kan lede veldig lenge. 6 Marciano har ikke den beste programraden, men er en meget bra hest.

Gikk på en meget god tid sist og bør kjempe langt fremme. 7 Malkin viste gamle takter sist. Vant da enkelt og med det rette løpet

er han med langt framme.

7. løp (V75-5/V4-2): 14 Hauk Viktor får Høitomt i vogna og kan fort vinne. Har vært veldig god i sine siste starter. 5 Brosjan

kommer også i fra Leangen. Var veldig god i sin siste start. Kan fort være med helt i toppen. 8 Mellem Stjerne er litt variabel. Opp

mot sitt beste er hun god nok til å kjempe i toppen. 9 Sellanrå er også en flink traver. Var bra i nest siste start, men ikke helt på

topp sist. Er behandlet og kan fort kjempe om en trippel.

8. løp (V75-6/V4-3): 3 Kringlers Viktor var enorm bra sist. Gjør han den samme innsats vinner han dette. 12 Myr Faksen viste litt

av det han er god for sist. Ser ut som han har funnet formen. Da kan han bli skummel. 1 Gardin Trappa har hatt fin form lenge.

Sist satte hun ny banerekord for hopper. Formen er bra og kan fort kjempe om en trippel. 11 Philip Lyn har vist at formen er inne.

Kommer han seg rett inn i løpet kan han bli skummel til slutt.

9. løp (V75-7/V4-4): 9 Mr. Sånna er en som liker lange løp. Står litt langt bak, men det er et langt løp, så vi tror han vinner dette. 4

Tanic Plane kommer ut på denne distansen for første gang. Tror han kan lede veldig lenge. En stor outsider. 6 Rambunctious Ravin

er også en veldig god hest. Hva med distansen? 13 Fernando går veldig fine løp. Kan fort kjempe om en trippel.

Gedigen millionomgang i V75-spillet fra Harstad

Fyldige felt, solide gullkorn i flere av løpene, en banker som vi tror mye på, og dette er en V75-omgang som vi liker skarpt! Milliondryss i vente?

V75-7 : 9 Mr. Sånna  Hadde vunnet dette løpet med et «kvarter» i fjor om den ikke hadde blitt overforsert til galopp på den siste svingen. Feilet altså som helt klink mot omtrent de samme hestene, og Hanna Olofsson er nok veldig revansjesugen før denne oppgaven. Kommer med OK form, er en god del bedre enn de den møter, og uten noe tull underveis så er det normalt ikke snakk om saken. Vi tror MYE på denne i finalen.