På høy tid å komme med et tips eller to igjen. For egen del er det fra jul/nyttår og fremover det er penger å tjene på NBA. Likevel fristes jeg av et spill til natten.

Dallas Mavericks er rett og slett drita elendige nå. 7 tap på 9 siste kamper, 4 tap siste 5 kamper og to strake. De har dessuten 4 strake hjemmetap. Kjemien mellom Doncic og Porzingis har vel aldri vært særlig skreddersydd. Til denne kampen er de dessuten listet som usikre og de sto begge over forrige kamp også.

Nå tikk det nettopp inn en rapport om at Porzingis er «probable», mens Doncic og Hardaway jr er listet som «questionable». Skulle Doncic eller i verste fall begge de mangle er jeg ikke i tvil om at Brooklyn er KLAR favoritt i denne kampen. Selv om de begge blir klare synes jeg bortelaget fortjener et lite favorittstempel.

Brooklyn er fortsatt topplaget i Eastern Conference og on the road har de vunnet knallsterke 8 av sine 9 siste kamper. Laget anført av Kevin Durant og James Harden er blant de aller største favorittene til å vinne sluttspillet.

Jeg vil oppsummere med at bredden til Brooklyn og en tilnærmet skadefri tropp gjør dem til favoritter mot et Dallas-lag som er i elendig form og som dessuten per nå ikke veit hvilke spillere som kommer på banen til natta.