10 kilometer fri teknikk står på programmet i dag, i Toblach. Hennig har tiendeplasser fra tilsvarende renn de siste to årene, men ser ut til å være i sitt beste slag noensinne nå om dagen.
Hvorvidt det er nok til å krabbe helt opp på pallen er ikke sikkert, men den tyske løperen bør kunne være med i sjiktet bak favoritt Frida Karlsson.
Hennig er nok som aller best når hun kan henge på noen, og derav bedre i jakstarter og fellesstarter. I dag må hun håpe at det klaffer med noen som starter tidligere på intervallstarten, og selv om hun skal være litt heldig så virker det eksempelvis ikke helt utenkelig at hun kan få ryggen på Jessica Diggins på sin andrerunde.
Hennig har startnummer 28 og Diggins startnummer 52. Ergo tjuefire nummer i mellom, det vil si tolv minutter. I fjor gikk de beste på rundt 24 minutter, så med samme tempo i år skal det stemme ganske bra. Men klart, ti-femten sekunder den ene eller andre vegen her vil jo gjøre scenarioet utenkelig – at Hennig kan dras med av en frisk Diggins på sin førsterunde når Hennig skal ta ut det siste på sin andre runde.
Uansett, Hennig er i form og bør gå bra i dag enten hun får heng eller ikke.
Så prøver en pallplass til 8 i odds hos Norsk Tipping.