• Sport:Fotball
  • Land:England
  • Liga:Premier League
  • Kamp / utøvere:Leeds – Brighton
  • Tips/ utfall:Uafgjort
  • Spillestopp:16.01.2021 16:00
  • Odds:3.70
  • Innsats:3
  • Selskap:NordicBet

Premier League fortsætter lørdag med en stribe kampe, startende med Wolves – WBA kl. 13.30.

Kl. 16 tager Leeds hjemme på Elland Road i mod Brighton. 

Leeds, der rykkede op før denne sæson og dermed afsluttede 16 år i de lavere divisioner er kommet ganske hæderligt fra land og står efter 18 spillerunder med 23 points for 17 kampe. Det rækker til en 12. plads, med ganske solid afstand til nedrykningsstregen. Hjemme står man noteret for 3-2-3 og 13-13 i målscore.

Brighton er knap så godt placeret, men de er dog lige over stregen, men dog kun 2 point mere end Fulham, der er lige under stregen og BHA har spillet to kampe mere end Fulham. Brighton er derfor presset til at få point. Man har dog også fået 8 uafgjorte i 18 kampe.
Ude er de 2-3-4 og målscore på 11-14. Leeds sparede næsten hele holdet sidste weekend da man tabte 0-3 til Crawley i FA Cuppen. Ugen før det var det ligeledes blevet til et 0-3 nederlag, ude mod Spurs.

Brighton har et solidt tag på United i deres indbyrdes opgør (8-2-2), men seneste kamp er snart 4 år gammel så de stats er ikke så anvendelige. De startede året med 3-3 hjemme mod Wolves, trods de var nede med 1-3. Efter det vandt de i søndags på udebane mod Newport fra League 2 i FA Cuppen, dog først efter straffesparkskonkurrence. I onsdags tabte de så 0-1 på udebane mod Man City.

Trupnyt:
Leeds er pga. karantæne uden vigtige Kalvin Phillips på den centrale midtbane og forsøget med Struijk som afløser blev ikke umiddelbart godkendt i opgøret mod Crawley, så det bliver spændende at se hvad Bielsa trækker op af posen i eftermiddag. Leeds er stadig uden reserverne Berardi og Forshaw, men både Llorente, Roberts og Cooper er tilbage efter deres skader, men dagens kamp kan være for tidlig for et comeback. 

Brighton har Bissouka tilbage efter at han sad over mod City pga. karantæne. Lamptey, Lallana, Jahanbakhsh, Connolly og Welbeck er stadig ude med skader. Moder og Alzate er tvivlsomme. 

CV: 50-30-20
En pointdeling til 3,70 ved bl.a. NordicBet er bestemt noget, der skal forsøges her. 
Indskud: 3U