Godset vinner viktig kamp

Strømsgodset er et solid lag som plukker jevnt og trutt med poeng. Neste kamp i Eliteserien går hjemme mot bunnlaget Sandefjord. Sistnevnte har virkelig trøbbel for tiden og er virkelig nede i en bølgedal med motgang fra alle kanter. Sandefjord har kun 9 poeng på 13 kamper og har ikke vunnet siden 12.mai. 0-2-5 siste 7 kamper og to strake hjemmetap for svake lag som Ham Kam og Tromsø.

Godset har 2-2-0 siste fire kamper og klarte et sterkt 0-0 resultat i Bergen i forrige kamp. Godset vant for øvrig 1-0 i tilsvarende kamp i fjorårets sesong.

Jeg husker at OddsNet tippet Sandefjord aller sist i sitt tabelltips før sesongen, og så langt ser det tipset meget bra ut. Taper de for Godset har de Glimt i kampen etter og da begynner varsellampene virkelig å blinke.

Små marginer i norsk fotball, men dette er en kamp Godset skal og bør vinne. De ligger på en sterk 6.plass, men det er 4 poeng opp til Viking på plassen foran. Skal de ha noen forhåpninger om å blande seg inn enda lenger opp på tabellen er hjemmekamper som denne kamper de rett og slett må vinne.