Strømmen har hatt en egen evne til å berge plassen i norsk 1.divisjon, år etter år. De er alltid tippet blant nedrykkskandidatene. De har ofte tosifret antall utskiftninger i stallen fra sesong til sesong, men gang på gang klarer de altså å karre seg fast i divisjonen. Spesielt grunnet poengfangsten på egen bane.

Denne sesongen derimot ser ting veldig stygt ut. De ligger helt sist på tabellen etter at 17 kamper er spilt. Det er selvsagt lenge igjen av sesongen, men kun 2 seire på de 17 kampene er faretruende svakt.

På utebane er det som vanlig nitrist. 0 seire så langt (0-4-4 og kun 6 scorede mål). Formen totalt sett er heller ikke mye å skryte av med kun 4 poeng på de 8 siste kampene og 0 seire. Selv i cupen ble de sendt av banen med tap for Kongsvinger i divisjonen under (riktignok lederlaget).

Stjørdals-Blink har selv kjempet i bunnen gjennom det meste av sesongen, men seier i de to siste mot rivaliserende bunnlag har gjort underverker. Først 2-1 hjemme mot Bryne og deretter samme resultat borte mot Grorud. Strømmen blir det tredje strake bunnlaget de møter, og jeg tror de tar sin tredje strake 3-poenger og for alvor rykker bort fra nedrykks-spøkelset.

Hjemme har de dessuten 4-1-3 og mot et Strømmen-lag som ennå ikke har vunnet på utebane, synes jeg oddsen for en H frister greit.

/Sportsidioten