Spania pause/slutt

Ser det akkurat er postet tips fra denne kampen. Spania win to nil. Skal ikke protestere på det spillet, men Georgia scoret mot dem i begge gruppespillkamper og fremstår som et kollektiv med stor K nå.

Jeg er dog ikke i tvil om at Spania ENKELT tar seg videre. Jeg tror derfor at Spania, både til pause/slutt kan være en bedre spillvariant.

Spania regelrett valset over Georgia i EM-kvalen og vant 3-1 hjemme og 7-1 borte. De skapte enormt med sjanser. De har også virket bunnsolide så langt i EM, så dette ligner virkelig på David mot Goliat.

Alt er mulig i slike utslagskamper, men Spania skal rett og slett bli en overmakt for Georgia. De ledet 3-0 til pause mot Kroatia og 1-0 til pause mot Albania. I det jeg tror blir en veldig åpen kamp mot Georgia med mange målsjanser anser jeg sjansen som god for at de leder til pause også denne gangen.

Ikke for å undervurdere eller ta fra Georgia noe som helst, men denne kampen skal Spania dominere stort fra start til mål. Spania pause/slutt blir derfor mitt spill fra kampen.

Velger for øvrig å spille fra Frumzi som har 1,72 for denne varianten. Flere av konkurrentene er faktisk nede på 1,5-tallet for samme utfall.