French Open: Sinner – Eubanks

Endelig er det klart for French Open. Ingenting er som best av 5 sett på grus.

Nå tror jeg imidlertid ikke på 5 sett i kampen jeg har valgt meg ut. Jannik Sinner er blant de største favorittene til tittelen i år. Nå er kanskje ikke grus hans beste underlag, men selv der skal han regnes med.

Jeg tror han kommer til å pisse på sin motstander i 1.runde. Chris Eubanks er overhodet ikke noen grusspiller og bør være sjanseløs mot Sinner. Hvis Eubanks tar sett i denne kampen er det i så fall gjennom et spill langt over pari, der han server opp mot sitt aller beste hele veien (har en god serve) og ikke minst fordi Sinner slipper seg ned og mister fokus i et av settene.

Det skjer jo gang på gang at de beste spillerne slipper sett i kamper de enkelt skal vinne, men jeg ser bare ikke for meg at det skjer her. Sinner vil nok få en god start. Grand Slam betyr tennis i to uker om man skal vinne og historisk sett stiller man sterkere jo færre sett man slipper på vei til finalen.

Eubanks har tapt 10 av sine 11 siste kamper og han står med 0-5 i grussesongen. Selv på Challenger-nivå tapte han.

Sinner er et unikum som har tatt tennisverden med storm. Det blir trolig mange Slam-titler på italieneren i årene fremover og selv om grus ikke er hans aller sterkeste side skal han likevel feie gulvet med Eubanks. Kan likesom ikke se at Eubanks henger med på tempoet til Sinner..

SELVSAGT ikke den store oddsen på 3-0, men den prøves uansett.