Begge lag scorer

Mye mål så langt i EM. En offensiv approach fremfor en defensiv hos de fleste lagene, og sånt blir det severdige kamper av.

Jeg håper den trenden fortsetter mellom Slovenia og Serbia og prøver meg på at begge lag scorer.

Serbia tapte 0-1 for England i sin første kamp, men hadde et par muligheter som kunne gitt scoring. De har mye offensiv slagkraft i laget og jeg tror vi får se en helt annen utgave av laget mot Slovenia som er MYE svakere enn England.

Slovenia fikk dog med seg 1 poeng mot Danmark etter en ganske sen utligning i en kamp danskene var det klart beste laget. Det gir uansett en inngang til denne kampen der Slovenia faktisk ligger best an til andreplassen. England er vel den naturlige gruppevinneren, men å forutsi hvilket lag som tar andreplassen er ren bingo slik jeg ser det.

Forventer en ganske jevn kamp, men der jeg likevel mener Serbia har mest å fare med. Synes dog de har store svakheter defensivt, og jeg tror absolutt Slovenia har fine mulilgheter til mål i kampen. Tror på 1-1 eller 2-1 til Serbia.

Med tap i første kamp MÅ Serbia gå offensivt til verks. De må rett og slett tørre, kanskje mer enn normalt. Med tanke på videre avansement er egentlig kun seier godt nok for Serbia. Det utgangspunktet håper jeg samtidig åpner for at det glipper bakover. At med en offensiv og agressiv take på kampen, så åpner deg seg samtidig mange fine overganger for Slovenia.

Begge lag scorer blir altså tipset.