Det begynner å dra seg til i både Europa League og Conference League også denne uken, der kvartfinalene blir sparket i gang torsdag kveld.

Blant de artigste kampene på programmet finner vi kampen mellom høytflyvende Feyenoord og Mourinhos Roma i Europa League.

Nederlenderne har stø kurs mot Eredivisie-tittelen, der åtte seire på rad, inkludert borte mot Ajax, har gitt dem en åtte poengs ledelse ned til nettopp Ajax på andreplass.

Dermed ligger alt til rette for klubbens syttende seriemesterskap, og det første siden 2017/18-sesongen.

I Europa League kommer Rotterdam-klubben fra en 8-2-seier sammenlagt mot Shakhtar, og møter nå også sine overmenn fra Conference League-finalen forrige sesong.

Roma vant den finalen ganske fortjent, men Mourinhos menn har sett litt ruskete ut denne sesongen. 2-0 sammenlagt mot Real Sociedad i den forrige utslagsrunden var fint nok, og de har også to seire på rad i Serie A, der de fortsatt er med i kampen om Champions League-plassene.

Vi kan også få nordmenn på banen hos begge lag, der Marcus Holmgren Pedersen nyter stor tillit hos hjemmelaget, mens Ola Solbakken har fått rollen som superinnbytter for José Mourinhos Roma i sin første sesong etter overgangen fra Bodø/Glimt.

Jeg ser på Feyenoord som det sterkeste laget her, og selv om Roma og nærmest alle lag Mourinho har ansvar for er vanskelig å bryte ned, tror jeg på en knapp hjemmeseier.

Kombiner det gjerne med under 2.5 mål for å øke potensiell gevinst, men også risiko, selvfølgelig.