VIF har funnet seg selv

VIF er den soleklare opprykksfavoritten fra Obos i år. Selvsagt er de det, men starten var rett og slett laber der det meste gikk på tverke. Tålmodighet er dog stikkordet noen ganger, og Oslo-laget begynner nå for alvor å få fart på sakene.

4 seire siste 5 og vips er det meste posiitivt i klubblokalene igjen. 5-1 borte mot svake Åsane og 3-1 sist hjemme mot Levanger viser et lag som har fått troen på det de driver med. Nå møter de Ranheim borte. Det er et Ranheim-lag som sliter voldsomt. Disiplene til Kåre Ingebrigtsen har underprestert så til de grader. De har riktignok vist litt bedring og vant 3-0 mot Stabæk i forrige hjemmekamp før de tapte knepent 2-3 borte for Bryne sist. De klarte utrolig nok å tape 4 minutter på overtid etter først å ha utlignet i det 90. min.

Litt skummelt å gå mot et desperat hjemmelag nå. Et lag som utvilsomt har underprestert og som har mye å gå på. Samtidig er VIF-laget i en egen klasse i denne divisjonen. Det meste går plutselig på skinner for dem, og da skal de slå de fleste andre lagene – hjemme som borte. Til rundt 2-tallet mener jeg det er verdt et forsøk.