Ny uavgjort

5 av 9 endt U etter jeg flagga før onsdag at u-andelen var kunstig lav, og at de skulle komme. Tror også på minst en lørdag, og går for den midterste oddsmessig.

Portugal imponerte ikke noe videre i kamp 1 mot Tsjekkia, og måtte et stykke inn på overtiden før avgjørelsen kom. Stort minus for spillet er at de ikke har spilt en uavgjort landskamp siden juni 2022! 27 strake kamper uten å dele med motstanderen er ganske villt – men kanskje også et tegn på den er veldig overdue?

Tyrkia med par kanonscoringer i 3-1-serien mot Georgia, men var svært nære å slippe inn 2-2 på overtid før de punkterte kampen selv.

Med stillinga i gruppa vil nok begge være ganske greit fornøyde med poengdeling her, hvor de begge med poeng i siste vil sikre avansement – kan fort også være nok for å gå videre. Spiller etter Tsjekkia-Georgia, og skulle den ende med poengdeling tror jeg motivasjonen for å gå av banen uten tap for begge vil øke enda mer.

Vet ikke om bookmakerne på siden her nå er å finne på noen oddssammenligningssider, så blir den første igjen – Frumzi til 4,30. Setter selv til ca 4,45 annet sted.