En liten dags pause fikk Premier League før de er i gang igjen på balløyen. Og blant de absolutt høydepunktene denne helgen er kampen mellom Chelsea og Manchester United på Stamford Bridge.

Hjemmelaget har ikke sluppet inn mål på tre kamper i Premier League, og selv om det ikke har vært topp motstand har Potter åpenbart fått styr på det defensive.

Manchester United har sett gode ut mot de beste lagene i ligaen så langt, bortsett fra det forferdelige 3-6-tapet mot byrivalene Manchester City.

Chelsea spilte 0-0 mot Brentford i midtuken, mens United tok en sterk 2-0-seier over Tottenham.

De to lagene har spilt 1-1 i de to foregående møtene, og jeg tror ikke denne kampen får en vinner heller, går for uavgjort, og heller ikke mange mål.