Superjackpot sier svenskene om dagens V75 omgang som har fått overført jackpot penger og ATG frister med 100 millioner kroner til en alene vinner. Skal man bli en alene vinner så må man få inn skrellhester, så vær så snill å ikke kryss av for mine skrellhester.

V75-1

Tethest

Stayrløp og favoritten i løpet 6 Armagnac er rask fra start og sitter sannsynligvis i teten når man passer de første 500 m.

Skrellhest
Et vanskelig løp V75-1. Det kan være at favoritten vinner fra tet. En hest som Harvesting Time, siste valg i spillet, vant sist gang ut og får igjen kuskebytte til Rikard Skoglund og den duoen har gode resultater sammen. Det viser bare hvor vanskelig åpningen av V75 er fra Östersund i dag. Samtidig så er løpet over 2640 m og flere av hestene har ikke løpt så langt. På de fem siste starter så er det 11 Yrwing (3 og 1plass),10 Made Of Stars (2 plass) og 8 Tinten (2 og 2 plass) som har resultater fra stayerdistansen. Hva med 9 Phoenix Photo, hesten med høyest seier prosent i løpet i Sverige det siste året og kuskebytte til Khilström, men samtidig er hesten håpløs usikker. Søk med lykt og lys etter de du ikke har tro på og kryss av for flest mulig hvis du har råd til det.

V75-2

Tethest
Voltestart med tillegg og de to mest betrodd står på streken. Sannsynligvis sitter Alm Prins i teten.

Skrellhest
De to store favorittene i dette kaldblodsløpet står på strek, minst en av dem har dagen og kan lede hele veien rundt. Flere skrellobjekter i dette løpet, men jeg ser bort fra det siste løpet til 9 Demex hvor det var startgalopp, har Demex på sine seks løp i år vært  topp tre  i fem av løpene(vunnet et løp). Järvsöfaks sønnen er kun markert på 5% av bongene og blir en skrellbanditt hvis han vinner dette løpet.

V75-3

Tethest
Nr 4 Hossiana Boko er startrask og trives i teten og vunnet mange løp fra tet.

Skrellhest
Fort Knox er stor favoritt i spillet og er en vinnerhest, men jeg har selvfølgelig også tro på Timo Nurmos trente nr 1 Global Winner med Khilström som kusk. Både Hossiana Boko og Global Winner vil skrelle vekk en haug med bonger i V75 spillet.

V75-4

Tethest
Flere mulig tethester, men kanskje 8 Majet Af Djupmyra hadde sittet i tet etter 500 m?, men er nå strøket fra løpet. Vanskelig å spå hvem som sitter i tet etter 500 m her, kanskje favoritten.

Skrellhest
Det regner, og det regner i Östersund i dag ifølge Yr. Det gir en tung bane og 8 Majet Af Djupmyra hadde vært min skrellbanditt i dette løpet (Magnus Djuse som kusk), men jeg vurder nå å banke favoritten i Award Kronos, som også har en Djuse som kusk, Mats Djuse. Løpet er for ungdomskusker. Et hoppeløp over 2140 m.

V75-5

Tethest

Messiah er en rask hest fra start, men trives ikke med bilstart, så mest sannsynlig nr 6 Redhot Tap Dancer som tar føringen i dette løpet fra start av.

Skrellhest
Hvordan hestene håndterer en regntung bane har jeg ikke oversikt over. Hvordan blir bias i dagens løp, blir hester i tet trøtte og har ikke fordel å gå først, er sporet utenfor bedre?  Første løp fra Östersund er 14:45 og V75 starter som 5 løp kl 16:20. Sjekk de første løpene for å få et inntrykk. 6 Redhot Tap Dancer blir uansett min skrell hest i dette løpet. Mats Djuse som kusk. Markert kun på 5%.

V75-6

Tethest
Vanskelig, kan det bli litt galmanns kjøring fra start? Kanskje klar 1 Lexington Hall og forsvare sporet?

Skrellhest

Sporet trekker ned, men Maze Runner har vært knallgod i sine siste starter, har på sine fem starter i år vært nummer 2 to ganger og vunnet to ganger. Har vært ute på dagens bane tre ganger før og vunnet to av løpene. Den tredje gangen ble det en femte plass, men da var det over 2100 m og ikke 1640 m som i de to andre løpene som ga seier på Östersund. Kun en 3.4% i spillet.

V75-7

Tethest

Fra spor 1 sitter mest sannsynlig 1 Cyber Lane i tet.

Skrellhest

Det er viktig å høre hva kretsen rundt hestene sier om hvordan de håndterer en regntungbane. Det er Jämtlands stora pris som ligger i potten i dette løpet og 500 000 svenske kroner til vinneren. Nok av hester som kan utfordre, men jeg velger å banke 1 Cyber Lane (foreløpig), så får man se(høre) hva trener og bias forteller meg om Cyber Lane er en vinner eller ei i dag.