Crystal Palace har virkelig fått sving på sakene etter ansettelsen av Oliver Glasner som manager. De har nå 3-1-0 på sine 4 siste.

United på sin side avgir poeng både her og der og en topp 4 plassering er kjørt. Med seier i kveld vil de være nr.6, men kun ha 3 poeng opp til Tottenham på femteplass, noe som i så fall betyr Europe League.

Motivasjonen bør være oppunder takhøyde for United, mens Palace kun har æren å spille for. Nå skal man ikke undervurdere den formkurven til hjemmelaget, og United er som vanlig rammet av skader. Harry Maguire ble nettopp sistemann på den listen, men likevel mener jeg United bør ha gode sjanser.

Jeg velger B, men draw-no-bet varianten.

I bakre firer bir det nok Dalot og Wan-Bissaka på backene, mens Evans går inn sentralt ved siden av Casemiro som fortsetter sitt vikariat på stopperplass. Eriksen og Mainoo fortsetter nok sentralt, med Garnacho og Antony på vingene. Mulig Mount endelig får sjansen fra start med danske Hojlund på topp. Det er et lag som absolutt bør være konkurransedyktige i denne kampen. Motivasjonen bør som sagt være maks i forhold til Europa-spill neste år. Ikke minst er Ten Haag en hardt presset herremann for tiden, så kun seier er godt nok.