Ny «night» i Premier League førstkommende torsdag. Jeg mener de har feil favoritt i kampen, og da blir det fort verdi i et spill på bookienes underdog.

Nathan Aspinall og Rob Cross møttes 2x i februar og hadde to nye oppgjør i mars. Aspinall VANT ALLE 4 kampene, så HVORFOR er Cross favoritt??

Joda, dette er små marginer mellom to svært jevne spillere. Før eller siden vinner Cross igjen, MEN formen hans er mildt sagt elendig med 5 tap på sine 6 siste matcher. Senest 2-6 tapet for Noppert i German Masters (1/8-finale).

Aspinall gikk hakket lenger og tapte i kvarten av samme turnering. Nå er det altså tilbake til Premier League der de såkalt «8 beste» i verden møtes. Aspinall fikk en trå start, men har spilt seg opp uke for uke (spiller 1 «night» hver uke).

Tabellen ser nå slik ut;

  1. Humphries 22p
  2. Littler 18p
  3. Van Gerwen 17p
  4. Aspinall 16p
  5. Smith 13p
  6. Cross 11p
  7. Price 7p
  8. Wright 4p

Så også på tabellen sammenlagt er Aspinall godt foran Cross. Det øker selvsagt presset på Cross ytterligere. Han må nesten vinne denne åpningskampen for å plukke poeng, mens Aspinall kan spille med mer senkede skuldre. Han har vært i et par Premier League-finaler i det siste og også vunnet en av dem. Han har altså vunnet 4 strake oppgjør mot nettopp Cross, og bør også ha et lite mentalt overtak – til tross for svært jevne kamper dog;

21/3: Aspinall 6-5 (Premier League – night 8)
14/3: Aspinall 6-5 (Premier League – night 7)
29/2: Aspinall 6-2 (Premier League – night 5 – finale)
22/2: Aspinall 6-4 (Premier League – night 4 – semifinale)

Når man da får 2 i odds på Aspinall må man bare prøve et spill. Mye kommer ned til dagsform, men Cross tar med seg litt dårlige vibber med tanke på slett spill de siste ukene. Jeg håper og tror derfor at Aspinall slår han for femte gang på rad.