De siste dart-spillene jeg har postet har gått veldig bra, så hvorfor ikke gjøre et nytt forsøk når spillerne møtes til dyst igjen i Premier League i morgen.

Luke Humphries er regjerende verdensmester, verdensener og har vist fantastisk form i lang tid. Han ble dog passert av sensasjonen Luke Littler sist torsdag (forrige runde i Premier League).

Tabellen ser nå slik ut etter night 10:
1. Littler 23p
2. Humphries 22p
3. Aspinall 18p
4. Van Gerwen 17p
5. Smith 15p
6. Cross 11p
7. Price 10p
8. Wright 4p

Luke Humphries møter igjen Peter Wright. Sistnevnte har vært fullstendig ute av det i flere måneder og ligger håpløst plassert på sisteplass. Spillerne møtte hverandre også night 7 (semifinale) og night 8 (kvartfinale) i mars. Da vant Humphries begge kampene med utklassingssifre (6-1).

«Cool Hand Luke» er nettopp det. Kallenavnet stammer fra en viss Hollywood-film fra 1967 med Paul Newman i hovedrollen. Og Humphries kaster med en sånn ro og stabilt høyt nivå som dart-verden knapt har sett tidligere. Unngår han en offdag og er opp mot normalen vinner han minst 6-3.

Slik Wright har spilt over så lang tid nå, så skal han ikke være i nærheten av Humphries. HC-oddsen for -2,5 er 1,80. Jeg tipper 6-2 og både håper/tror på minst 6-3.