• Spillestopp:05.01.2020 15:00
  • Odds:1.59
  • Innsats:6/10
  • Selskap:22Bet

Burton fortsatte sin utpregede trend ved å hente igjen Boltons 2-0 ledelse etter 10 minutter å endevende kampens fasett de neste 20 minuttene etter glimrende bidrag fra lynvingen Templeton. Viser blant de mest lovende taktene fremover på banen på nivå 3 og kommer antageligvis til å kunne spille ut nivå 4 motstand når Clough stiller sitt sterkeste mannskap i jakten på potensielle inntekter i runde 4.

Northampton kjører på med gammel engelsk stil ved å legge seg fryktelig dypt hvor de fokuserer på å gjøre mest mulig skade for motstanderens rytme enn å skape noe på egen hånd, og selvsagt faste situasjoner som cornere hvor man har lykkes best. Er det klart svakeste laget når det kommer til ferdigheter, f.eks ranket helt nede på 15. plass av L2 lagene i pasnings% opp mot femteranket L1 motstand i dag.

Vi må en del sesonger tilbake for å finne regelmessige møter, 3-0-2 til Burton.

Cupmøte mellom diametralt motsatte spillestiler hvor jeg tror divisjonsforskjellen sørger for at hjemmefavoritten innfrir til det fulle. Kjører Burton med 6 units + 2 units på -1.5 linjen.