• Odds:2.20
  • Innsats:3
  • Selskap:Unibet

norwivh tar imot bournemouth til skikkelig bunnkamp på lørdag, men denne tror jeg norwich ordner, og får en fortjent kontakt med de over igjen.
vi snakker om 2 lag som resultatmessig er helt ute å kjøre, men jeg mener det er en stor forskjell allikevel, og det er at norwich ser i lange perioder av kampene gode ut, og har om man kan kalle det litt utur. da ser vi bort fra siste kamp borte mot man utd hvor de ble spilt ut det meste av tiden. bournemouth ser bare dårlige ut, og sliter både med skader og karantener. de klarer av og til å hente seg litt inn mot gode lag, slik som borte mot chelsea, men ellers tamt.

norwich sist og nr 20 på tabellen med sine fattige 14 poeng, trenger sårt 3 poeng her få å et lite håp om noe videre, hjemme står de med 2-3-6

bournemouth nr 19 med sine 20 og altså 6 poeng ned til norwich, norwich ferdige om de taper tenker jeg. borte har bournemouth 3-1-7

innbyrdes viser 2-2-2, men på carrow road i norwich er det spilt 2 kamper, 1-1-0 til hjemmelaget, vant sist de var hjemme mot dagens motstander, og det ble 0-0 i dt omvendte oppgjør i høst.

formen viser:
norwich siste 6 viser 1-2-3, de har slått preston i fa cup, uavgjort hjemme mot både palace og spurs, tapte borte for villa og tapte hjemme for wolves, og begge de siste tapene der hadde de over 90 minutter fortjent å få minst 1 poeng i hver av dem, egentlig 3 slik de spilte, men de holder ikke hele veien i 90 minutter, men klarer de det nå, så tror jeg de tar the cherries og et halmstrå er laget.

bournemouth siste 6 viser 1-1-4 og med unntak av 4-0 seier i fa cup hjemm mot et meget svakt lutonlag, så ser bournemouth rett og slett dårlige ut.

resultater lyver aldri heter det, og det er det lite å diskutere på, men her synes jeg hjemmelaget fortjener litt med, og det får de med seg også denne gang.