Målrik kvartfinale

Tyrkia er for meg overraskende fremme i en kvartfinale. Man kan kanskje si de var heldige som slo ut Østerrike av 1/8-dels finalen, men det er lov å ha marginer. Totalt sett synes jeg vi ser et tyrkisk lag nesten bedre enn alle tidligere utgaver jeg har sett de siste 10 årene. Et lag som har en veldig spennende offensiv nå med veldig gode kantspillere blant annet. Et lag som ikke er redd for å ta risiko og som angriper uansett motstander.

Nå tror jeg dog de må gi tapt for Nederland som også har imponert meg og totalt sett overprestert ut fra forhåndstips. Nederland er gode både offensivt og defensivt, og de har en x-faktor i Gakpo som virkelig har blomstret i dette mesterskapet.

Dette synes jeg lyser mål lang vei. Ja, jeg tror Nederland vinner, men jeg har også trua på at Tyrkia nok en gang får ballen i nota. Et spill på at begge lag scorer er nemlig det første jeg tenker på i denne matchupen. Nederland er gode defensivt og har mann-mot-mann et bedre lag enn Tyrkia, men måten sistnevnte spiller på gir forhåpentligvis et åpent kampbilde med mange sjanser  – også deres vei.

Råtips: 2-1 eller 3-1 Nederland.