Rafael Nadal.. Hva skal man si? 35 år og per nå verdens beste tennisspiller igjen. Historien han skapte i Australian Open var langtfra noe blaff. Nadal har ennå til gode å tape denne sesongen og har så langt 18-0!

Han vant i Melbourne i starten av året, fulgte opp med den historiske 3-2 seieren mot Medvedev i Australian Open og sikret seg sin 21 Slam. Fulgte videre opp og vant i Acapulco uten å avgi sett, og har videre fulgt opp i Indian Wells denne uken hvor han nå er fremme i 4.runde.

Nadal var imidlertid nære tap for Korda i 2.runde kampen. Han var under 3-5 i avgjørende sett, men dro det i land i et avgjørende tiebreak.

Han skal nå opp mot 211 cm høye Opelka som server håra av de fleste. Han kan med serven alene vinne sett. Han imponerte også voldsomt med å bryte serven til Shapovalov 2x i forrige kamp, men Shapo er ikke den mest stabile fyren der ute. Et toppnivå som ikke ligner grisen, men et bunnivå på linje med Durasovic. Haha

Nadal er verdens beste spiller. Jeg kan ikke i min villeste fantasi se at Opelka bryter serven hans. Samtidig skal Opelka serve helt vanvittig for å holde serven hele veien. Faren her er selvsagt tie-break seier for Opelka, men slik Nadal spiller nå der han endelig er smertefri, tror jeg han tar dette 2-0.