Endelig klart for norsk serieåpning der det meste ser ut til å handle om Glimt og Molde i gullkampen.

Molde serieåpner hjemme mot Godset og er naturlig nok klare favoritter. De var nylig gjennom generalprøven og vant 5-3 mot Bodø Glimt. Nettopp scoringer er noe jeg har magefølelse for mot Godset. Jada, jeg er fullstendig klar over at en serieåpning er litt spesiell med flere faktorer som gjør at man bør være forsikig. Det er nok også helt rett og ikke spør meg hvorfor, men fikk en sånn voldsom magefølelse for dette spillet når jeg sjekket rundt i går.

Det er så mye klasse i dette Molde-laget nå at for å sette det på spissen er kun seier godt nok. Så kan man f.eks håpe at bortelaget også scorer, slik at det holder med 2 Molde-scoringer for å få over 2,5 mål totalt i tillegg.

Molde har forssterket med Fredrik Gulbrandsen og Mats Møller Dæhli, samt Haldor Stenevik fra nettopp Godset.

Drammens-laget på sin side ser ut til å bli en skikkelig middelhavsfarer og OddsNet selv har tippet laget nede på 11.plass – se tabelltipset.

Molde vant for øvrig tilsvarende oppgjør med 3-2 i fjorårssesongen, i tillegg til å slå Godset 3-0 hjemme i cupen.

Molde har faktisk vunnet 7 strake hjemmekamper mot Godset (serie/cup) med minst 3 mål totalt i kampen. Har altså troen på noe tilsvarende denne gangen, serieåpning eller ikke.

Coolbet med 1,96 for dette utfallet. Mange andre bookies har 1,84. Utnytt oddsforskjellen mens du kan. Selvsagt om det frister med spill 🙂