• Odds:1.76
  • Innsats:3
  • Selskap:Rizk

Spillet heter 1×2 begge lag til å score = H + NEI.

Med andre ord tror jeg United vinner kampen, samtidig som bortelaget ikke får ballen i nota.

United har nå 15 kamper på rad uten tap. Etter Corona-pausen har de 1-1 mot Tottenham og 3-0 mot både Sheffield United og Brighton. Ser man bort fra Norwich-kampen i FA-cupen har de tidvis vært strålende anført av Bruno Fernandes.

Det kommer trolig noen roteringer til denne kampen, men troppen er tilnærmet skadefri og uansett hvilken ellever som starter er det en god en. Det blir et rotterace om topp 4. Leicester er i ferd med å sprekke. United har nettopp Leicester i siste kamp og er nå kun 3 poeng bak dem. Hver kamp blir viktig og hver eneste 3-poenger kan vise seg å bli gull verdt.

Da skal kun seier være godt nok mot Bournemouth som er i elendig form. 3 strake tap etter Corona-pausen og 1-7 i målforskjell forteller alt om sumpa de står godt plantet i. 1-4 hjemme for Newcastle i forrige kamp snus ikke til poeng på Old Trafford. Ferdig snakka!

I den 15-kampers perioden uten tap har United holdt nullen i hele 11 av kampene. Det er egentlig en helt sjuk statistikk. Formen til United og de gedigne problemene Bournemouth har, ikke minst med å score mål, gjør at jeg går for United-seier, samtidig som de holder nullen.