Manchester City – West Ham

Aller siste serierunde i Premier League.

Manchester City har 8 strake seire i serien og mye skal skje om de ikke slår West Ham hjemme på søndag, og tar nok en Premier League tittel. Arsenal har presset de til døra og har selvsagt sjansen på gull hvis City snubler.

Manchester City er som vanlig KNALLSTERKE mot slutten av en sesong. Som nevnte 8 strake i Premier League. Forrige poengtap var 0-0 hjemme mot gullrival Arsenal 31. mars.

City har dessuten holdt nullen i 5 av se 6 siste seirene.

Nå skal de altså opp mot West Ham. Et lag som har sprukket som en ballong hvis man ser bort fra seier sist mot fortapte Luton. 0-5 borte mot Chelsea i nest siste og 2-5 borte mot Palace før det (i serien). Moyes er dessuten ferdig i klubben og de har strengt tatt null, niks, nada å spille for der motivasjonen heller ikke kan være den aller beste. Tipper de fleste av spillerne kun har øyne for en lengre ferie.

Manchester City kommer til å ha strupetak på denne kampen. Med gull i sikte kommer de også til å ha kjempefokus defensivt og jeg tipper på en kontrollert seier. Alt fra 2-0 til 4-0 blir et råtips.

Tipset heter følgende:

«Begge lagene vil score – NEI og Manchester City vinner».

Det blir altså det samme som H win to nil eller på godt norsk: Manchester City vinner og holder nullen 🙂