Har allerede et vinnertips i sluttspillet ute på Frisk, og om jeg ikke ser helt feil er vel beste oddsen ute i markedet nå 12. Synes fortsatt det er noe høyt, men lar den ligge utover at jeg vel kan stå inne for verdien i oddsen det ble tipset om.

Som det vel greit kommer frem der, spiller Frisk ganske tett og gjerrig – og jeg tipper det bare blir verre fremover. Eventuelt bedre alt ettersom hvordan man ser det. I serien scorte Storhamar over 3,5 mål etter 60 minutter i kun en av fem kamper mot Frisk. Dette var før jul da Frisk fortsatt manglet noen spillere, og Gillam hadde enda ikke kommet inn i mål.

Sparta scorte 2, 3, 0, 1 og 2 mål i kvartfinalene mot Frisk. Frisk slapp inn over 3,5 mål etter 60 minutter i kun 1 av 11 siste kamper i serien – den satt forøvrig Gillam på benken i. I sine seks seriekamper før sluttspillet etter han ankom Asker, måtte han se 1, 1, 2, 3 (mot Storhamar), 2 og 2 (mot Storhamar) pucker bak seg.

Vurderte i utgangspunktet under 5,5 i kampen, men endrer til hjemmelaget under 3,5 mål. Frisk sin nye keeper har vunnet denne linja i samtlige 11 kamper han har stått, og to kamper i serien endte 3-3 og over totallinja. Skal ikke legge skjul på at jeg håper dette spillet ryker med mange måls margin, men samtidig veldig trygg på at dette (dessverre) er et plusspill over tid.

Betsson har forøvrig 1,88 med overtid, mens Rabona har 1,869 på et spill jeg sterkt antar er etter 60 minutter – men 22bet sin står spesifikt at er ordinær tid, så tar den.