Luton har ikke blitt den kasteballen alle forventet, i hvert fall ikke så langt i Premier League sesongen. De har slått Newcastle hjemme i år, de ledet mot selveste Liverpool til 5 minutter på overtid, de ledet 3-2 og hadde uavgjort mot Arsenal til 7 minutter på overtid, og de ledet etter at over en time var spilt mot Man City. Altså, det nevnes for å få frem at dette laget faktisk er konkurransedyktig, nesten uansett motstander – selv i Premier League.

Nå skal de opp mot Bolton fra League One i FA-Cupen. Bolton ligger per nå an til direkte opprykk til Championship, men det er uansett to divisjoner mellom lagene. Jeg ser ingen grunn til at Luton skal nedprioritere FA Cupen, og med hjemmebanefordel bør de være større favoritter enn oddsen tilsier – i hvert fall i mitt hode.

Når det er sagt har de mange usikre kort, og de vil nok være forsiktig med enkelte av dem om de ikke er 100% fit. Premier League og kampen for overlevelse er selvsagt førstepri, men når jeg ser på trolig startellever SKAL de være det klart beste laget av disse to. Selv om cup er cup….