Liverpool gjester Aston Villa og Liverpool-legenden Steven Gerrard på Villa Park til en forsinket Premier League-kamp i kveld, og det hviler et stort press på Jürgen Klopp & co.

For kun 1-1 hjemme mot Spurs i helgen sørger for at det nå er tre poeng opp til Manchester City på førsteplass på Premier League-tabellen. Noe som betyr at Liverpool må vinne alle sine resterende kamper og håpe på at City taper minst én kamp.

Det virker ikke veldig sannsynlig, men Liverpool kan i det minste sørge for at håpet lever noen dager til ved å vinne mot Villa i kveld.

Villa har to strake seire mot relativt enkel motstand, men bør ikke være en match for dette Liverpool-laget, som for øvrig møter Chelsea i FA Cup-finalen i helgen.

Liverpool tar dette greit, noe annet er en aldri så liten skandale. For oss nøytrale tilskuere er det også hyggelig om spenningen i toppen av tabellen varer en liten stund til.

For Aston Villa sin del er det for øvrig ikke mye annet å spille for enn æren, de er trygt plassert omtrent midt på tabellen, uten sjanse for å hverken rykke ned eller kvalifisere seg til Europacup.

Jeg går for Liverpool-seier med (-1) handicap, til 2.20 i odds hos NordicBet.